- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.221
Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi
Başın sagolsun canim...Kızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi
Hayir ajanda büyük degil fabooks markasiSlm ajandanın boyutu büyük mü ve Markası nedir?
Başın sağ olsun canım çok üzüldümSorma arkadasim basima gelenleri
Esimi kaybettim.
Morportakal yazilarini hep okuyordum.eskiden ve uzun zamandor.merak etmistim.seni nerde acaba diye.Sorma arkadasim basima gelenleri
Esimi kaybettim.
Ben ajandayi almadim. Sadece nette bakmistim.dikkatimi.cekti. bizevdeyokuz isimli sosyal.medya hesabinin sahipleri cikarmis. Boyutlarini bilmiyorum.acikcasi. isimleri ile aratirsaniz bulursunuz.netteSlm ajandanın boyutu iyi mi ben de araştırıyorum da? Markası ve nerden aldınız acaba?
SağolunHayir ajanda büyük degil fabooks markasi
Teşekkür ederimBen ajandayi almadim. Sadece nette bakmistim.dikkatimi.cekti. bizevdeyokuz isimli sosyal.medya hesabinin sahipleri cikarmis. Boyutlarini bilmiyorum.acikcasi. isimleri ile aratirsaniz bulursunuz.nette
Başın sağolsun çok üzüldüm... soyleyecek bir şey bulamıyorum, sadece sabır ve dayanma gücü diliyorumKızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Noldu canimYaşadığım en berbat,korkunç gün geride kaldı.2021den istediğim bize sadece sağlık versin.Gerisini hallederiz..
Bizde de o gün 2 bardak kırıldıSenenin ilk gününü vukuatli geçirdik.
Normalde ben sakarimdir ama bugun eşim bulasik yerlestirirken kadeh kırdı. Ust dolaba kaldiriken kirildi ve yuksekten her yere tuzla buz oldu dağıldı. Bir saat mutfak temizledik.
O arada aksam yemegi geç kaldı zaten hemen ocaga pilav koydum salata yapıyordum güm diye bi ses. Kizim da yanimda dolaniyordu priz falan elledi sandım aklım çıktı baktım onda bir sey yok ama sesin kaynagini bulamadım. Derken pilavin suyunu kontrol edeyim diye kapağı bir tuttum ki sap elimde kaldi, cam kapak tuzla buz pilavin ocine döküldü. Yemeksiz kaldık hemen makarna yaptım onu yedik. Zaten kac gundur pizza makarna pasta patates yiyoruz.
Neyse cok şükür doyduk, yine bi bulaşık, cam kırığı temizligi vs.
Kızımın da egzamasi azdı, kış gelince boyle oluyor yavrum. Kortizonlu Kreme gerek kalmasin diye her gun 3 kere falan nemlendirici sürüp kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Bugun bi 15 dk disari çıkmıştık soguktan galiba yuzunde de egzama çıktı yanaklari pancar gibi kıpkırmızı oldu. Hemen rahatlasin diye kortizonlu kreminden sürüp uyuttum.
Biraz tv izleyip yatacağım, iki gündür uykusuzum.
Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallahKızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?