Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dogum gunun kutlu olsun

Selamlar
Sabah 35 lira harcadım
Ekmek ve tavuk aldım
Kahvaltıdan sonra mutfağı ayrıntılı bir şekilde temizledim.
Hazır oğlumun yanında halası varken rahat bir şekilde yaptım
Süpürme silme banyoyu temizleme derken bu saate kadar işleri bitirdim
Bir post renkli çamaşır var onlar yıkanıp asılacak
Oğlumu uyutuyorum şuan
Yemekler bugün görümcemden Banduma yapıcak bize

Merhaba kizlar..
10 gundur hergun yeni bir macera
Is yerimde yer degisikligi olmustu
Hani copculer kralinda bir sahne vardi seyit el arabasinda bundan sonra boyle calismiyomm diyordu
Heh iste o benim
Isitici karsimda bugun 7. Gun oglene kdr laf dinleyip namaz kilip donuyorum tovbeler olsun yarim maasi bagislamam lazim
Ama ne yapabilirim benden istenen bu
Bugun 3 tane yazi yazdim o kdr
Eski odam yardim istedi birini yaptim birini yapmadim
Eski bir dost sordu ama aslinda iletisim kurmuyorduk sadece kotu gun dostuyuz diyebilirim
Onun destegi cok moral oldu.
Herkes gecici cezali modunda gulesim geliyor bundan sonra calistiramayacaklar boyle ceza mi olur
Yeni odada da herkes kendi aleminde
Hayirlisi olsun
Bitcoine merak sardim bir miktar kar ettim 15 ine kdr cikip ufak miktarla devam edecegim en azindan kopegin ihtiyaclarina kullanirim

Suveybe13 dogum gunun kutlu olsun, nice senelere.
Bizde harcamalar genelde haftalik toplu oluyor cuma ya da cumartesi, ara sira internetten vitamin, bez, kiyafet gibi seyleri siparis veriyorum, onun disinda sifir harcama geciyor.
Sabah 5`te kalktim, cocuklara yogurt corbasi pisirdim evden cikmadan, bizim evin demir basi, oglanin ictigi tek corba. Kofte bile yemiyordu, esim yeni bir tarif bulmus, karbonatli falan bunu sevdi, piserken baya sisiyor, yumusak oluyor, 3-4 tane yiyor. Muz zorla yediriyoruz, portakal, cilek, nar seviyor. Su meysimde cilek aliyorum, salatalik aliyorum, Allahtan diger sicak eyaletlerde yetistirilenler geliyor marketlere. Yeter ki yesin, cilege suan etten fazla veriyorum ama onemli degil.

Babamin tarafindn bir akraba vefat etti. Sen kettlin icine kezzap koy kaynat, krecini sokmek icin heralde, sicakken de agzini ac, butun buhari solu, once yogunbakim, sonra da vefat etmis. Aman dikkat edin kizlar, kezzap gibi kuvvetli kimyasallarin ev ici kullanim icin satilmamasi lazim aslinda.

Merhabalar,canlı dersimi yaptın Bugün şükür sorunsuz geçti.Eşim bebeğe bakmaya geldi ben dersteyken.ondan sonra dişçiye gittim hazır eşim evdeyken.650 lira kanal tedavisine verdim.pazarlık yapmadım acaba iner miydi?hamilelijte kalsiyum fazla almamışım demekki dişlerim gitmeye başladı.O yüzden eczaneden kalsiyum takvisyssi aldım 66 tl.Gün baya harcamalı geçti ama sağlık önemli

Iyi aksamlar kizlar. Öglen dersimi.bitirdim.Oglumu uyuttum. Buzlukta yufkam vardi cikardim aksam.icinpeynirli maydonozlu gözleme.yaptim. Yanina da yine buzluktan biber cikario yagda kavurdum ,uzerine domates sosu doktum. Corba ve kizilcik.suyu vardi yetti sukur. Yemekten sonra kizimla 1 saat yuruyuse ciktik.Hava almak cok iyi geldi. Yarin 4 saat dersim var. Esim.balik aldi.yarina pisiricem yemek derdim.yok sukur.

Basiniz sagolsun canim. Şok oldum okurken Kezzap bu kadar kolay temin ediliyormuki. Adini duyunca bile tuylerim diken gibi oluyor benim.

İyi akşamlar herkese
1500 ₺ kk yatırdım çok şükür borcu kalmadı kredi kartının.

market alışverişini hep nakit yapıyorum zaten
Kredi kartını bir sene önce kırıp attım
mobil bankacılıkta açık kredi kartım ama
Faturaları ve
Online alışverişlerde kullanıyorum
acil bir ihtiyaç olursa diye mobilden kapatmak istemedim. Ama Bundan sonra niyetimiz tamamen nakit kullanmak

41 ₺ su faturası ödedim
40 ₺ de paket yaptım telefonuma
1000 telefon taksidi kaldı sadece

Suveybe13 dogum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara.
Zeynep Gulru basiniz sağolsun canım, cok talihsiz bir olay olmuş gerçekten

Biz de toplu alisveris yaptığımız için sık sık market harcaması olmuyor, bi de benim elim dursa da su online alışverişi yapmasam.
Ağzımda cok sık aft çıkıyor ve cok ağrılı oluyor her seyi denedim olmadı, bir de florursuz diş macunu deneyeceğim ondan sipariş verdim $12 tuttu.
Kizima bez alacağım, iyi bi kampanya vardı ıslak mendiller bedavaya geliyordu o bitmiş üzüldüm, biraz daha takip edeyim.
Tarhana çorbası yaptim, dünden sebze dekaldı, yanina dondurucudan hindi çıkardım onu ısıtırım.

Zeynep Gulru başınız sağolsun canim..Allah ailesine sabır versin Ben her türlü kimyasaldan korkuyorum evde bebekte var diye, hele kezzap.Ne büyük bir acı...

Bir ekmek alındı bugün sadece.İki gündür dinmeyen yağmur var.Hava gündüz bile çok karanlık,kapalı.Esim bu hafta her gün işe gidiyor,kızım yerinde durmuyor,basım agriyor derken yorucu günler beni beklemeye devam eder.
Ailemi görmeye ihtiyacım var en yakın zamanda.

Günaydın
Dün küçüğe aylık bez ve ıslak mendil, büyüğe de balık yağı sipariş verdim toplam 310 tl tuttu.
Birazdan derslerim başlayacak 6 saat. Öğleden sonra dışarı çıkacağım bir bebek mağazasından 40 tl hediye çekim var. Ufaklığın biberonunu yenileyeceğim. Sıvıyağ bitti almam gerek. Çok pahalılandı. Bir de ekmek. Harcama planım bugünlük bu.

İnşallah en yakın zamanda ailene kavuşursun canım
Üzüldüm mesajına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…