- 15 Nisan 2017
- 3.521
- 9.134
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.721
Dogum gunun kutlu olsun29 yaşının bana kattığı çok şey oldu kızlar 30 a yaklaşmış olmanın verdiği bir şey galiba.
Vazgeçtiğim çok insan oldu iyiki de vazgeçtim.
Önümü daha iyi görmeye başladım önümdeki engelleri kaldırdım.herkesi kendimi hayatı daha iyi anladım.
Elimdekilere sahip çıkıp nasıl daha iyi yapabilirim derdindeyim.
Bilmiyorum içimi dökmek istedim sizlerde de böyle bir dönüm noktası oldu mu
29 yaş benim için bir dönüm noktası diyebilirim.
Basiniz sagolsun canim. Şok oldum okurken Kezzap bu kadar kolay temin ediliyormuki. Adini duyunca bile tuylerim diken gibi oluyor benim.Suveybe13 dogum gunun kutlu olsun, nice senelere.
Bizde harcamalar genelde haftalik toplu oluyor cuma ya da cumartesi, ara sira internetten vitamin, bez, kiyafet gibi seyleri siparis veriyorum, onun disinda sifir harcama geciyor.
Sabah 5`te kalktim, cocuklara yogurt corbasi pisirdim evden cikmadan, bizim evin demir basi, oglanin ictigi tek corba. Kofte bile yemiyordu, esim yeni bir tarif bulmus, karbonatli falan bunu sevdi, piserken baya sisiyor, yumusak oluyor, 3-4 tane yiyor. Muz zorla yediriyoruz, portakal, cilek, nar seviyor. Su meysimde cilek aliyorum, salatalik aliyorum, Allahtan diger sicak eyaletlerde yetistirilenler geliyor marketlere. Yeter ki yesin, cilege suan etten fazla veriyorum ama onemli degil.
Babamin tarafindn bir akraba vefat etti. Sen kettlin icine kezzap koy kaynat, krecini sokmek icin heralde, sicakken de agzini ac, butun buhari solu, once yogunbakim, sonra da vefat etmis. Aman dikkat edin kizlar, kezzap gibi kuvvetli kimyasallarin ev ici kullanim icin satilmamasi lazim aslinda.
İnşallah en yakın zamanda ailene kavuşursun canımZeynep Gulru başınız sağolsun canim..Allah ailesine sabır versin Ben her türlü kimyasaldan korkuyorum evde bebekte var diye, hele kezzap.Ne büyük bir acı...
Bir ekmek alındı bugün sadece.İki gündür dinmeyen yağmur var.Hava gündüz bile çok karanlık,kapalı.Esim bu hafta her gün işe gidiyor,kızım yerinde durmuyor,basım agriyor derken yorucu günler beni beklemeye devam eder.
Ailemi görmeye ihtiyacım var en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?