Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar
En son bir bilezik alacaktım parasını ayırmıştım taşınma olunca parası başka yerlere gitti.o son bileziği de yapıp koymak istiyorum.en az 20 Gr düşündüğüm için bu ay ve önünüzdeki ayın birikimleriyle alabilirim.hazır altın düşmüşken elimde nakitte bulundurmak istemiyorum.
Belki bir yerlerden para gelirse yaparım.ama yaza kadar yapıp koymak istiyorum.

İnşallah canım. Bende istiyorum bilezik. Bakalım bi butceye

Cnm ben şuna inanıyorum. Bazı birimler çok çalışıyorlar ama devlette bazı departmanlar sabahtan akşama kadar oturuyor. İllaki olumlu ya da olumsuz bir şey bahane oluyor ve bu dönemlerde çok çalışanlar dinlenme fırsatı yakalıyor. Bence böyle... keyfine bak...

Yok ztn is yok yani şöyle aciklayayim sirkulasyon varsa is var vatandas yoksa yok
Tam dikkatini veren 1 kisi her turlu yurutur
Ztn o seviyeye gelmek icinde gozlem sart
Saldim cayira bakalim hayirlisi
Allah benim yasadigimi kimseye vermesin insan basina gelirse anlar ztn havalarda soguk boylesi daha iyi oldu sirtim yorulmuyor

Selam kızlar . Harcamasiz günüm olmuyor.
50 lira artık 10 lira gibi. Bozulsun hemen bitti gitti.

Menüm bezelye ,pirinç pilavı,kızarmış tavuk, salata

Canlı ders,çocukların banyosu,temizlik , çamaşır,bulaşık derken yoruldum ,bir günün daha sonuna geldik bakalım.

E Esila09 ohhh iyi yaparsın ,bundan sonra böyle,çalışmayacam
Aslında benim de evde yapmam gerek bunu.

Zeynep Gulru artık güzel haberler alırız inşallah canım.

İyi akşamlar canlar
Sabah eşimle dışarı çıktık
Önce fırına sonra markete gittik
Bitter ve sütlü çikolata
Solo cep mendili
2 kg yoğurt
Patates ve biraz kahvaltılık domates aldık 45 lira ödedik
Görümcem sağolsun kahvaltıyı hazırlamıştı geldiğimizde
Kahvaltıdan sonra ben browni ve kahve yaptım
Görümcem de akşam için bize mantı yaptı
Şimdi yemek yedik görümcem gitti
Mutfağı toplayıp temizledim
Eşimle haberleri izliyoruz

Ya ztn ayni o modda bir personelin fotografi basin yansimisti ( simdi gorevden aldilar adam hepten oturuyo maasini da azaltmak istiyolar ) yine birlikte yola cikip hemen ayrildiklari biz gazeteci o videoyu paylasip tiye almisti
Bir gun herkes el arabasina oturacak mottomuz var
Anlatilmaz olmuyor
Sure ezberlemeye basladim.
Keske aof fln yazsaydim yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…