- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.973
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.741
Senin bu mesajlarina bayiliyorum maasa son 2Maaşa son 2 gün.
Çok harcama oldu kıyafet çocuklara .ayrıca erzak almamız lazım.
Pek bi enerjiksin pureGünaydın gençlik
Çok güzel.300 lira kızımın piyano dersine gidecek bugün.günün ilk harcaması.
İnşallah canım. Bende istiyorum bilezik. Bakalım bi butceyeMerhaba kızlar
En son bir bilezik alacaktım parasını ayırmıştım taşınma olunca parası başka yerlere gitti.o son bileziği de yapıp koymak istiyorum.en az 20 Gr düşündüğüm için bu ay ve önünüzdeki ayın birikimleriyle alabilirim.hazır altın düşmüşken elimde nakitte bulundurmak istemiyorum.
Belki bir yerlerden para gelirse yaparım.ama yaza kadar yapıp koymak istiyorum.
Cnm ben şuna inanıyorum. Bazı birimler çok çalışıyorlar ama devlette bazı departmanlar sabahtan akşama kadar oturuyor. İllaki olumlu ya da olumsuz bir şey bahane oluyor ve bu dönemlerde çok çalışanlar dinlenme fırsatı yakalıyor. Bence böyle... keyfine bak...Merhaba kizlar..
10 gundur hergun yeni bir macera
Is yerimde yer degisikligi olmustu
Hani copculer kralinda bir sahne vardi seyit el arabasinda bundan sonra boyle calismiyomm diyordu
Heh iste o benim
Isitici karsimda bugun 7. Gun oglene kdr laf dinleyip namaz kilip donuyorum tovbeler olsun yarim maasi bagislamam lazim
Ama ne yapabilirim benden istenen bu
Bugun 3 tane yazi yazdim o kdr
Eski odam yardim istedi birini yaptim birini yapmadim
Eski bir dost sordu ama aslinda iletisim kurmuyorduk sadece kotu gun dostuyuz diyebilirim
Onun destegi cok moral oldu.
Herkes gecici cezali modunda gulesim geliyor bundan sonra calistiramayacaklar boyle ceza mi olur
Yeni odada da herkes kendi aleminde
Hayirlisi olsun
Bitcoine merak sardim bir miktar kar ettim 15 ine kdr cikip ufak miktarla devam edecegim en azindan kopegin ihtiyaclarina kullanirim
Evet ama biraz masraflı oluyor.Neyse canı sağolsun.Bir müzik aleti çalsın istedim hep.Çok güzel.
Piyano ogrenmesi
Cnm ben şuna inanıyorum. Bazı birimler çok çalışıyorlar ama devlette bazı departmanlar sabahtan akşama kadar oturuyor. İllaki olumlu ya da olumsuz bir şey bahane oluyor ve bu dönemlerde çok çalışanlar dinlenme fırsatı yakalıyor. Bence böyle... keyfine bak...
Selam kızlar . Harcamasiz günüm olmuyor.
50 lira artık 10 lira gibi. Bozulsun hemen bitti gitti.
Menüm bezelye ,pirinç pilavı,kızarmış tavuk, salata
Canlı ders,çocukların banyosu,temizlik , çamaşır,bulaşık derken yoruldum ,bir günün daha sonuna geldik bakalım.
E Esila09 ohhh iyi yaparsın ,bundan sonra böyle,çalışmayacam
Aslında benim de evde yapmam gerek bunu.
Zeynep Gulru artık güzel haberler alırız inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?