- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.701
Benim öğrenciler maşallah sabah 8.30 da bile full e yakın geliyorlar.
Ohhhh tadını çıkar. Bol bol alışveriş yapIyi aksamlar kizlar. Dun cok yorucu bir gundu bugun anca kendime geldim. Uzun suren bir yolculuktan sonra kardesimin evine geldim iki cocukla aktarmali ucus yapmak cok yorucuymus. Ucakta ikiside kucagimdan ayrilmadi biri sag kolumda digeri sol kolumda uyudu. Bugun kizi arabasina koyup biraz disari ciktim. Cok ozlemisim buralari. Kizima kasik mamasi ve atistirmalik biskuvi aldim kendimede retinol icerikli bir yuz serumu aldim 40% indirmdeydi. 10 euro tuttu hepsi. Kardeslerim ogluma dogum gununde akulu araba almislardi gonderme imkanlari olmamisti bugun oglum hediyesine kavustu havalara uctu mutluluktan. Tum gun inmedi arabasindanevin onunde buyuk bir ormanlik alan var yarin oglani arabasiyla gezdirmeye cikaracagiz. Burdayken temiz havanin bol bol tadini cikarip ozledigim yiyeceklerden bol bol yemegi dusunuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım29 yaşının bana kattığı çok şey oldu kızlar 30 a yaklaşmış olmanın verdiği bir şey galiba.
Vazgeçtiğim çok insan oldu iyiki de vazgeçtim.
Önümü daha iyi görmeye başladım önümdeki engelleri kaldırdım.herkesi kendimi hayatı daha iyi anladım.
Elimdekilere sahip çıkıp nasıl daha iyi yapabilirim derdindeyim.
Bilmiyorum içimi dökmek istedim sizlerde de böyle bir dönüm noktası oldu mu
29 yaş benim için bir dönüm noktası diyebilirim.
Mutlu yıllar29 yaşının bana kattığı çok şey oldu kızlar 30 a yaklaşmış olmanın verdiği bir şey galiba.
Önümü daha iyi görmeye başladım önümdeki engelleri kaldırdım.herkesi kendimi hayatı daha iyi anladım.
Size de gecmis olsun mutlucum, benim elim ayagim bosaldi, ben de yasamis kadar o
Iyi tatiller iyi eglencelerIyi aksamlar kizlar. Dun cok yorucu bir gundu bugun anca kendime geldim. Uzun suren bir yolculuktan sonra kardesimin evine geldim iki cocukla aktarmali ucus yapmak cok yorucuymus. Ucakta ikiside kucagimdan ayrilmadi biri sag kolumda digeri sol kolumda uyudu. Bugun kizi arabasina koyup biraz disari ciktim. Cok ozlemisim buralari. Kizima kasik mamasi ve atistirmalik biskuvi aldim kendimede retinol icerikli bir yuz serumu aldim 40% indirmdeydi. 10 euro tuttu hepsi. Kardeslerim ogluma dogum gununde akulu araba almislardi gonderme imkanlari olmamisti bugun oglum hediyesine kavustu havalara uctu mutluluktan. Tum gun inmedi arabasindanevin onunde buyuk bir ormanlik alan var yarin oglani arabasiyla gezdirmeye cikaracagiz. Burdayken temiz havanin bol bol tadini cikarip ozledigim yiyeceklerden bol bol yemegi dusunuyorum
Dogum.gunin kutlu olsun nice guzel yillara. Yas olarak farketmedim ama yillar gectikce cevremde daha az ama kaliteli insan instedigimi ve daha cok oz elestiri yaparak törpülemem gereken taraflarimi azalttigimi söyleyebilirim.29 yaşının bana kattığı çok şey oldu kızlar 30 a yaklaşmış olmanın verdiği bir şey galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?