Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
pure hazel oglusun guzel gunlerde kullansin kiyafetlerini
Bugün harcamamiz yok. Fırına balık ve bol bol patates, havuç, Brüksel lahanası aticam. Sebzelerin kalanları ertesi güne de yetsin.
Kızım öğlen uykusuna yattı, eşim işte, en sevdiğim zaman dilimi kendi kendime kaldım. Yapmak istediğim o kadar cok sey var ki, kitap okumayı seçtim.
Koltukta elime yemeğimi alıp tv izleyerek yemeyi özledim. Yemek masası dışında yiyemiyoruz, kızımı zaptedemiyoruz.

Ben de daha yeni oturabildim.
Öğrencilere yeni çalışma kağıtları hazırladım.
Performans ödevi vermiştim onları okudum 150'den fazla öğrencinin kafam yandı resmen. Notlarını girdim.
Hazırlanması gereken evraklari hallettim.

Eşim evde olmadığı için hafif şeyler hazırladık. bulgur köftesi vardı buzlukta annem yapmıştı ,onu domates sosu ve sarımsak ile pişirdim sarımsaklı köfte oldu yanina meyve suyu.

Iyi aksamlar kizlar. Dun cok yorucu bir gundu bugun anca kendime geldim. Uzun suren bir yolculuktan sonra kardesimin evine geldim iki cocukla aktarmali ucus yapmak cok yorucuymus. Ucakta ikiside kucagimdan ayrilmadi biri sag kolumda digeri sol kolumda uyudu. Bugun kizi arabasina koyup biraz disari ciktim. Cok ozlemisim buralari. Kizima kasik mamasi ve atistirmalik biskuvi aldim kendimede retinol icerikli bir yuz serumu aldim 40% indirmdeydi. 10 euro tuttu hepsi. Kardeslerim ogluma dogum gununde akulu araba almislardi gonderme imkanlari olmamisti bugun oglum hediyesine kavustu havalara uctu mutluluktan. Tum gun inmedi arabasindan evin onunde buyuk bir ormanlik alan var yarin oglani arabasiyla gezdirmeye cikaracagiz. Burdayken temiz havanin bol bol tadini cikarip ozledigim yiyeceklerden bol bol yemegi dusunuyorum

29 yaşının bana kattığı çok şey oldu kızlar 30 a yaklaşmış olmanın verdiği bir şey galiba.
Vazgeçtiğim çok insan oldu iyiki de vazgeçtim.
Önümü daha iyi görmeye başladım önümdeki engelleri kaldırdım.herkesi kendimi hayatı daha iyi anladım.
Elimdekilere sahip çıkıp nasıl daha iyi yapabilirim derdindeyim.
Bilmiyorum içimi dökmek istedim sizlerde de böyle bir dönüm noktası oldu mu
29 yaş benim için bir dönüm noktası diyebilirim.

Ohhhh tadını çıkar. Bol bol alışveriş yap

Doğum günün kutlu olsun canım

Mutlu yıllar

Size de gecmis olsun mutlucum, benim elim ayagim bosaldi, ben de yasamis kadar o

Iyi tatiller iyi eglenceler

Dogum.gunin kutlu olsun nice guzel yillara. Yas olarak farketmedim ama yillar gectikce cevremde daha az ama kaliteli insan instedigimi ve daha cok oz elestiri yaparak törpülemem gereken taraflarimi azalttigimi söyleyebilirim.

Gunaydin kizlar.Sabah dersim vardi 2 saat onu bitirdim sukur cocuklar uyurken. Sonra kizimi ders icin kaldirdim. Kahvalti hazirladim. 2 saat daha dersim var öğlen. Yemek de yok. Aklimda bir fikir de yok.bugun. Skıldım yemek yapmaktan. Gece trendyoldan dis fircalari eklemistim.sepete. Kizima sarjli,esimle bana yumusak killi,ogluma da bebek dis fircasi ve macunu aldim. Gunu 255 lira ile actim. 2 gun once de 185 lira kitap siparisi verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…