- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #85.121
Afiyet olsun canım.Günaydın kızlar
Bugün kahvaltıya annemin verdiği yufka ekmeklerden tavada börek yaptım. İçine süzme peynir biraz maydonoz ve kuru nane koydum güzel oldu.
Bu aralar evi sürekli düzenli tutmaya çalışıyorum.
İşleri biriktirmiyorum, çamaşırları dahi.
hergün yapıp kısada sürede bitirmek için.
gece ne kadar yorgun olursam oluyum mutfağı temizleyip kapısını öyle kapatıyorum artık.
biriktirdikçe işin içinden çıkamadığımı anladım.
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Bende öyle yapıyorum, hergun çamaşır yıkanıyor, elektrikli süpürge açılıyor ama birikmiyor
Benim de ilk defa geçen ay kilerimde çiğ bademler kurtlandı çöpe gitti 50tl lik çiğ badem di. Bence ürün kalitesi düştü güven olmuyor.bizim kiler de serindir .çok şaşırmıştım görünce.Değil ondan önce de kiler dolabımdaydı grçen sene sapasağlam duran erzakalr bu sene kurtlandı yerini değiştirdim yine kurtlandı artık ya balkona ya salona koyucam salonda kalorifer hiç yanmıyorkurtlananları tavukla falan pişirip sokağa koyuyorum hayvamlar nasiplensin bari diye
Açılmış olanlara koyayım canım teşekkür ederim hiç açmadıklarım da kurtlanmış onlara ne yapsam açsam dayanır mı beklerkenDefne yaprağı koy canım,kurtlanmayı önlüyor.
Ya gerçekten öyle kalite kalmadı çok üzülüyorum bir şeyler kurtlanıncaBenim de ilk defa geçen ay kilerimde çiğ bademler kurtlandı çöpe gitti 50tl lik çiğ badem di. Bence ürün kalitesi düştü güven olmuyor.bizim kiler de serindir .çok şaşırmıştım görünce.
Teşekkür ederimSelamlar kızlar :)
Sevgiyeyolculuk ellerine sağlık harika görünüyor yaaa
İşler güçlerle uğraşıyorum, gaz aldım arabaya 110 TL muhtemelen tek harcamam bu olur bugün.
Ellerine sağlık. Çok güzel görünüyorKakaolu portakallı kek yaptım.
Akşam içinde etli patates yemeği ve pilav yapıcağım.
Teşekkür ederimEllerine sağlık. Çok güzel görünüyor
Rica ederim canım,defne yaprağı koymayı unuttuğum buğdaylarım kurtlanmıştı ben kuşlara döktüm.Dayanmıyor yoksa.Açılmış olanlara koyayım canım teşekkür ederim hiç açmadıklarım da kurtlanmış onlara ne yapsam açsam dayanır mı beklerken
Mehaba hosgeldiniz. Benim oğlum da 27 aylik. Bence anlattıklariniz gayet.normal. Kizim hic konusmuyordu mesela.bu aylarda. Ben de cok telaslanmistimbenimki de anne baba dede abi gol anane bip araba Allah of ver gel haydi aslında kelime sayısı iyi sayılır 30 falan vardır bir ara sanmıştım ama zaman zaman bir kısmını söylemiyor işaret var parmağıyla herşeyi gösteriyor kafasını sallıyor evet manasında el sallar öpücük atar 2 yaşını bekliyorum ben de ondan sonra iyice açılır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?