Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kredi çekmeden verebilsen süpervolur. Geliri de iyiymis

cnm siz ne kadara aldiniz kira durumu nasil

Canim biz istanbulun en ucra ucundan aldik. Biri 89 bin biri 109 bin
Krediyle aldik. Ama 50 ser bin pesinat verdik. Yari yariya gibi krediler ve kredi oranlari boyle ucmamisken aldik.
Birinde sabanci universite biri okan universitesinde iki ogrencide kiradalar. Kiracisiyla aldik.
Ayda cepten cikan 450 tl. Hatta bu ay zam yapilacakti kiralara ama esim askerdeydi ben de onumuzdeki ay esimle konusursunuz dedim ikisine de.
Zannedersem 2 seneye denk gelir. 3. Sene azcik da olsa bize kar birakir :)

Yalniz kiracilar cikarsa 250 ve 320 aidatlari var.
O sorun olur.

Tatlu benim bildiği kira değeri evin değerinin 200 ya da 250 de 1 i kadar oluyor. O yüzden senin 1000 tl veren kiracı varsa karlı bir yatırım.

GeyikliGece mesela 109 bin e aldiginiz yerin kirasi ne kadar
biz buyuk ihtimal bu tarz bir alim yapacagiz ondan soruyorum

hayirli olsun cnm evleriniz aidat fazlaymis evet ins kiracisiz kalmaz
bahsettigim yeri aidati 100 du sanirim

Kiralari 700 ve 850

Senin bu dedigin ev nerede? Esimin tazminati yatinca belki bir ev daha aliriz.
Arsa isinden biz pek anlamayiz cunku
Tazminat da ne kadar olacak bilmiyorum.
Brut maasi 9800 gozukuyor e devlette sgk ya bakinca. 7 yildir calisiyordu.
pure hazel sen sormustun sanirim. Ama bundan ne kadar tazminat alir bilmiyorum.

kıdem tazminatı brüt maaştan damga vergisi düşülüp ödenir. az bir rakam kesinti olur, 9700 civarı olur sanırım, 9700 ×7 olarak tahmini söyleyebilirim. ihbar tazminatı olacak mı? son çalıştığı yerdeki maaşı değil mi bu rakam?

Tatlu benim bildiği kira değeri evin değerinin 200 ya da 250 de 1 i kadar oluyor. O yüzden senin 1000 tl veren kiracı varsa karlı bir yatırım.
böyle bişey hiç duymamıştım. nasıl hesaplayacağız canım bunu? tam olarak denk geliyor, şimdi hesapladım da, 138000/250=552 oluyor, bizim de 550.

böyle bişey hiç duymamıştım. nasıl hesaplayacağız canım bunu? tam olarak denk geliyor, şimdi hesapladım da, 138000/250=552 oluyor, bizim de 550.
Bir arkadaşımdan duymuştum, sonra beni ev sahibi yapan ev sahibim de böyle hesaplamıştı, evin değerini yüksek söyleyip :))

Aksama yemek yapmadim ohhh
Bugunku restorandan icli kofte siparis ettim 2 tane cikarken alayim cocuk icin dedim. O da ikramimiz olsun dediler oglanin karnini doyurdum. Bende 1 dilim börek ve 1 kase yogurt ile öğünümü tamamladim..

Trump bizim hükümete tesekkur etmis. Haftaici dolar düşer diyorlar. Iyi bari tam da maaş haftasina denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…