- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.301
cnm ne kadara aldiniz kira ne kadarbizim de var canım evimiz, mart ayında aldık bu yıl. kirada şu an. sorabilirsin ne istersen.
cnm siz ne kadara aldiniz kira durumu nasil
Kredi çekmeden verebilsen süpervolur. Geliri de iyiymisftemiz GeyikliGece @Maggiore tesekkurler yorumunuz icin
bende size ne kadar alinip ne kadara kiraya verilirse karli iş olur diye soracaktim
. 120tl pesin kalani 59 ay 550 seklinde odeyerek 1arti 1
2 yillik buyuk bir sitede kiracisi var 1000 kira oduyormus bakmayi dusunuyorum
aslinda ben bu şekilde istanbulda da bakiyorum cunku oturulacak bir ev almak su an imkansiz
çok buyuk bir insaat firmasina odeniyor kredi olayi yok. bi bakip ona gore iti bor silkelenmek gerekebiliKredi çekmeden verebilsen süpervolur. Geliri de iyiymis
cnm siz ne kadara aldiniz kira durumu nasil
canım bize 138 e mal oldu, içinde kiracı var 550 tl. eski bina, 2+1 ama ev kullanışlı.cnm ne kadara aldiniz kira ne kadar
Tatlu benim bildiği kira değeri evin değerinin 200 ya da 250 de 1 i kadar oluyor. O yüzden senin 1000 tl veren kiracı varsa karlı bir yatırım.ftemiz GeyikliGece @Maggiore tesekkurler yorumunuz icin
bende size ne kadar alinip ne kadara kiraya verilirse karli iş olur diye soracaktim
. 120tl pesin kalani 59 ay 550 seklinde odeyerek 1arti 1
2 yillik buyuk bir sitede kiracisi var 1000 kira oduyormus bakmayi dusunuyorum
aslinda ben bu şekilde istanbulda da bakiyorum cunku oturulacak bir ev almak su an imkansiz
GeyikliGece mesela 109 bin e aldiginiz yerin kirasi ne kadar
biz buyuk ihtimal bu tarz bir alim yapacagiz ondan soruyorum
hayirli olsun cnm evleriniz aidat fazlaymis evet ins kiracisiz kalmaz
bahsettigim yeri aidati 100 du sanirim
kıdem tazminatı brüt maaştan damga vergisi düşülüp ödenir. az bir rakam kesinti olur, 9700 civarı olur sanırım, 9700 ×7 olarak tahmini söyleyebilirim. ihbar tazminatı olacak mı? son çalıştığı yerdeki maaşı değil mi bu rakam?Kiralari 700 ve 850
Senin bu dedigin ev nerede? Esimin tazminati yatinca belki bir ev daha aliriz.
Arsa isinden biz pek anlamayiz cunku
Tazminat da ne kadar olacak bilmiyorum.
Brut maasi 9800 gozukuyor e devlette sgk ya bakinca. 7 yildir calisiyordu.
pure hazel sen sormustun sanirim. Ama bundan ne kadar tazminat alir bilmiyorum.
böyle bişey hiç duymamıştım. nasıl hesaplayacağız canım bunu? tam olarak denk geliyor, şimdi hesapladım da, 138000/250=552 oluyor, bizim de 550.Tatlu benim bildiği kira değeri evin değerinin 200 ya da 250 de 1 i kadar oluyor. O yüzden senin 1000 tl veren kiracı varsa karlı bir yatırım.
Bir arkadaşımdan duymuştum, sonra beni ev sahibi yapan ev sahibim de böyle hesaplamıştı, evin değerini yüksek söyleyip :))böyle bişey hiç duymamıştım. nasıl hesaplayacağız canım bunu? tam olarak denk geliyor, şimdi hesapladım da, 138000/250=552 oluyor, bizim de 550.
Ayy insallah. Genelde biz maaşi alinca firlardi. Senin gün paranda ise yarar umarimYeterince her seyi zamli aldik bari bu hafta düşsün de azcik kenara bir sey atalim
gelecek ay dogalgaz da artar yani lilaylasan bir sey yok zorlasiyor her sey
gune girsem mi girmesem mi diye 40 kere dusundum son anda girdim sans iste 1. oldu insallah guzel bir birikim olurAyy insallah. Genelde biz maaşi alinca firlardi. Senin gün paranda ise yarar umarim
Benimki şubata denk geliyor
200den 10 kisi. Pek bıse etmiyor amapure hazel siz kac kisisiniz kacran girdiniz
olsun cnm akmasa da damlar misali dusun asil ocak sonrasi zam durumu beliler bizlerin gelirini200den 10 kisi. Pek bıse etmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?