- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.341
İnternet bankacılığı kullanıyorsan Ekstreyi ordan da görebilirsin. Ben de pandoraya katılıyorum asgarisini değil de hepsini ödeyip kapat. Faiz işliyor sonra başetmek daha zor olabilir.Ekstre adrese gelmiyor tlfn a mesaj
Hani Zaman izafi ya bu kesinlikle h sonları için daha net. Çok hızlı geçiyor benim daha çok uyku ve dinlenme ile geçiyor.Haftasonu nasil geciyor hanimlar?
Merhaba sormak istediğin şey yatırımın iktisadi getirisi sanırım:) kural olarak gayrimenkul yatırımda aldığın evin 12-15yıl aralığında kira ile kemdisini amorti etmesi beklenir. Yani eve toplam 153.000 vermiş olsanız 1000tl ile 15yılda kendini amorti etmiş olur. Bu sure evin fiyatı artar e kirası da artar. Tabiki garantili kiracı bulmak çok onemli ben 5yıl once yatırımlık bi ev alıp kiracı derdinden bıktığım için satmak zorunda kaldım. Eğer garantili kiracı bulanabilecek bi evse iyi bir yatırım olabilir.@ftemizGeyikliGece Maggiore tesekkurler yorumunuz icin
bende size ne kadar alinip ne kadara kiraya verilirse karli iş olur diye soracaktim
. 120tl pesin kalani 59 ay 550 seklinde odeyerek 1arti 1
2 yillik buyuk bir sitede kiracisi var 1000 kira oduyormus bakmayi dusunuyorum
aslinda ben bu şekilde istanbulda da bakiyorum cunku oturulacak bir ev almak su an imkansiz
Asgarisini ödeyecegim mecbur. Ve harcama yapmicam insallah. Bu sekilde bitirmeyi dusünuyorum.İnternet bankacılığı kullanıyorsan Ekstreyi ordan da görebilirsin. Ben de pandoraya katılıyorum asgarisini değil de hepsini ödeyip kapat. Faiz işliyor sonra başetmek daha zor olabilir.
cnm tesekkur ederim sabirla yazdigin ucin oncelikle.Merhaba sormak istediğin şey yatırımın iktisadi getirisi sanırım:) kural olarak gayrimenkul yatırımda aldığın evin 12-15yıl aralığında kira ile kemdisini amorti etmesi beklenir. Yani eve toplam 153.000 vermiş olsanız 1000tl ile 15yılda kendini amorti etmiş olur. Bu sure evin fiyatı artar e kirası da artar. Tabiki garantili kiracı bulmak çok onemli ben 5yıl once yatırımlık bi ev alıp kiracı derdinden bıktığım için satmak zorunda kaldım. Eğer garantili kiracı bulanabilecek bi evse iyi bir yatırım olabilir.
ailemin yanin gittim geldim istanbula az once dondum ben pijama takimi alirim derken a101 den bana pierre cardin marka pijama takimi hediye geldi iyi oldu ne guzel dusunmus alanlar.Haftasonu nasil geciyor hanimlar?
Dün kışın kullanmak için patlıcan kızarttım karnıyarık, islim kebabı, oturtma, yaparim yeşil biber 'de kızarttım
Bahçeye gittim yumurta patlıcan nar portakal getirdim .
Canım tatlı istedi 38 tl ye tatlı aldım
Akşam yemeğe de karışık kızartma yaptım biber havuç kabak patlıcan patates.
Hazır ocak kirletmişken tek seferde temizledim iyi oldu.
Bundan sonra pek olmaz patlıcan.
Bugün kahvaltilik ekmek ve starbugs kurabiye yaptım. temizlik çamaşır çicek sulama derken yorulmuşum uzandım az
Geçmiş olsun purecim. Tam hava değişim zamanı ya olabilir sende dikkat etOğlum biraz rahatsiz hastanacak galiba.
Biraz kemikli et hasladim. Etlerini dittim. Suyuyla şebzeli sehriye çorbasi yapacagim insallah yer. Uyudu biraz kuzum
Güzel bir teklif gibi . Biz konut kredimizi ziraatten çekmiştik 36 ay o zamanda faiz baya düşüktü karlı bir yatırım olmuş oldu .Kızlar ziraat bankası aradı konut hesabı açarsanı 3 yıl boyunca her ay 300 ila 3.000 arası yatırım yaparsanız 3 yıl sonunda birikiminizin %25’inin devlet veriyor diyor.
Nasıl sizce bilgisi olan.
Sagol canim. Aynen oyle bende hic atlatamadimGeçmiş olsun purecim. Tam hava değişim zamanı ya olabilir sende dikkat et
Sen sürekli konuştuğun için birde sınıflara girip çıktığın için böylesin canımSagol canim. Aynen oyle bende hic atlatamadim
Kesinlikle oyle. Bogazim yirtildiSen sürekli konuştuğun için birde sınıflara girip çıktığın için böylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?