- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.321
Benim oğlan geçenlerde tutturdu markette cips diye. Çerezas var soganli olan çubuk gibi uzun . Orta boy . 4.25 liraya aldikİki paket cips 1 paket kek aldık 12 tl ödedik
Eskiden değil daha dün 5 tl ile gidip poşeti abur cubur doldurmuyo nuyduk ya
Biz de Migros’tan balık aldık palamut 9,90 idi ikili kare çikolatalar da 4 lira idi ben yemiyorum ancak tart turta yaparken kullanıyorum. Aldım iki tane.
gerçekten en basit çikolata 1.50 tl olmul 75 krş bile varsı düne kadar bugun a101 de 3.95 di 10lu halley 5 lira olmuştu birkaç hafta önecesi fiyayına çekmişler yaniİki paket cips 1 paket kek aldık 12 tl ödedik
Eskiden değil daha dün 5 tl ile gidip poşeti abur cubur doldurmuyo nuyduk ya
bi bakacagiz sanirim iş ciddiye binerse ne var ne yok guzel bir silkelenirim
Pure asgarisini ödeyince faizi çok olmuyor mu? Bir de kredi notun düşüyor.Kredi karti harcama 2600 asgari tutar da 760 geldi. Asgarisini ödeyeceğim
Mtv yi 3 taksit yapmistim. Bu 2. Taksit. Kasim 15de biterse taksit biraz rahatlar kart.
Bu ay karttan harcamak hic istemiyorum
.bakalim .bi kart diyeti yapam lazim
Ne kadar faiz olur mesela bu tabloda .hicbir bilgim yokPure asgarisini ödeyince faizi çok olmuyor mu? Bir de kredi notun düşüyor.
Ekstrenin altında yazar, asgarisini ödeyince aylık şu kadar faiz vs. diye. O oranı söylersen hesaplayalım. Ben kabaca hesapladım 2500 e 60 lira falan kesiyor.Ne kadar faiz olur mesela bu tabloda .hicbir bilgim yok
Ekstre adrese gelmiyor tlfn a mesajEkstrenin altında yazar, asgarisini ödeyince aylık şu kadar faiz vs. diye. O oranı söylersen hesaplayalım. Ben kabaca hesapladım 2500 e 60 lira falan kesiyor.
Şöyle bir link buldum hesaplamak için https://www.hesapkurdu.com/kredi-karti/h/gecikme-faizi-hesaplamaEkstre adrese gelmiyor tlfn a mesaj
Evet canim dedigin gibi 60 lira filan farkediyor. Allahim bankalar soyguncu . Her yer faizŞöyle bir link buldum hesaplamak için https://www.hesapkurdu.com/kredi-karti/h/gecikme-faizi-hesaplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?