Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz de 2015 nisanda almıştık evi 247 bine. yatırımlık bir ev ama oturulabilir de: 3+1 ebeveyn banyolu site içi canlı güvenlik havuz tenis kortu parkları filan var. Biz aldığımızda sıfır idi hemen kiracı attık içine çünkü aidatı yüksek idi. Şimdi ikinci kiracımız var aylık 1100 lira. Normalde 1200-1300 civarı filandı biz verdiğimizde ancak biz istedik ki var biraz uygun olsun ama sağlam birileri otursun kirayı aidatları aksatmasın eve zarar vermesin komşularla iyi geçinsin.. evi alırken kira çarpanında değerin 250 den fazla olmanası gerekirmiş.

Biz de Migros’tan balık aldık palamut 9,90 idi ikili kare çikolatalar da 4 lira idi ben yemiyorum ancak tart turta yaparken kullanıyorum. Aldım iki tane.

İki paket cips 1 paket kek aldık 12 tl ödedik
Eskiden değil daha dün 5 tl ile gidip poşeti abur cubur doldurmuyo nuyduk ya
gerçekten en basit çikolata 1.50 tl olmul 75 krş bile varsı düne kadar bugun a101 de 3.95 di 10lu halley 5 lira olmuştu birkaç hafta önecesi fiyayına çekmişler yani

bi bakacagiz sanirim iş ciddiye binerse ne var ne yok guzel bir silkelenirim

su an kredi cekmek istemiyorum cok yuksek faizler kismet

Guzeeel :)) stoklayayim hemen bir seyler

Hafta sonu bilançosu çıkarıyorum şimdi. 70 tl yemek yedik,145 tl et aldık, 72 tl market alışverişi, 40 lira da bebenin eczane masrafı, ufak tefeklerle 350 tl uçtu gitti. Yarın da benzin alıp haftanın harcamasını kaparız diye düşünüyorum bakalım ekstra birşey çıkmazsa. Doğalgaz 68, elektrik 57 lira gelmiş sevindim.

Kredi karti harcama 2600 asgari tutar da 760 geldi. Asgarisini ödeyeceğim
Mtv yi 3 taksit yapmistim. Bu 2. Taksit. Kasim 15de biterse taksit biraz rahatlar kart.
Bu ay karttan harcamak hic istemiyorum
.bakalim .bi kart diyeti yapam lazim
Pure asgarisini ödeyince faizi çok olmuyor mu? Bir de kredi notun düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…