- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.821
Ohh ne güzel sattiniz. Para geldi. Bakalim bizim lastik işi ne olacakAz önce letgodan eski arabamızın lastiğini sattık adamlar hemengelip baktılar alıp gittiler 600 tl ye . Bizde arabaya lastik bulduk 1100 tl bakalım eğer 900 filan anlaşılırsa alıcaz kızlar 3 çeyrek altın alırız olmazsa bu ay
Eğer şimdi alamazsak 600 tl yi de hesaba atacağım pure ay sonunda eksi hesap ne kadar az olursa o kadar az faiz keser dedimOhh ne güzel sattiniz. Para geldi. Bakalim bizim lastik işi ne olacak
Ay allah korusun tabi bize hırsız uğramaz çok çok dua okuyalımŞuan 1 çeyrek altinim var evde kesede.
Insallah fizikiye baslicam. 2 tam cumhuriyet alabilirim bu maasta
.
Hirsiz bize hicbir zaman ugramaz insallah
Cesaretlendir beni
Görürsem vururum oniAy allah korusun tabi bize hırsız uğramaz çok çok dua okuyalım
Bende valla bir asker karısı olarak hiç acımam . Sana şey sorucam ya şimdi bizim hesap -5000 de tamam mı . İçerde bu ay 500 tl bıraktım şuan hesap -4500 bu ay 500 da bırakıcaz -4000 olacak . Bankayı arayıp limit düşürebiliriz dimi 1000 tl de bir limit düşürelim dedimGörürsem vururum oni
Eksi hesapta limit dusurulebiliyor mu bilmiyorum inan. Bi sor bakalim. Boyle 500 500 öde bitir canim. Üstunden de harcama yapmayin hicBende valla bir asker karısı olarak hiç acımam . Sana şey sorucam ya şimdi bizim hesap -5000 de tamam mı . İçerde bu ay 500 tl bıraktım şuan hesap -4500 bu ay 500 da bırakıcaz -4000 olacak . Bankayı arayıp limit düşürebiliriz dimi 1000 tl de bir limit düşürelim dedim
Evet bende öyle düşündüm kendimizi zorlamadan ödeyeceğim. Bizim kredi kartımız Yok ya eşim düğünümzde sıkışıp eksiye düşmüş bu o paraEksi hesapta limit dusurulebiliyor mu bilmiyorum inan. Bi sor bakalim. Boyle 500 500 öde bitir canim. Üstunden de harcama yapmayin hic
ınsAllah canım hayırlısıyla tez vakıtte hamıle kalırsın ısnAllahHerkese merhaba avm ye gittim arkadaş ile kahve içtik 26tl ödedimbana da değişiklik oldu. Koltuğu 40 tl karşılığı 3 taksit yaptım kredi kartına. O yüzden aralıkta kredi kartım 1600tl civarı gelecek bu benim için başarı ocak ve şubatta 1000er tl. Mart ve Nisa’n da 197 şer tl geliyor ve kurtuluyorum bir ihtimal ocakta tatil satın alırsak gene taksitleri devam edebilir ama artık anne olmak istiyorum inş bebiş için taksitlerin olur
Allah kabul etsin topakça bize de dua etYarın tavada patates tavuk , mercimek çorbası , mozaik pasta salata , süzme yoğurt ile de haydari yapacağım. Kitap okumak puzzle yapmak kafa dinlemek istiyorum. Evde 1 saat içim var onları halledip kuran çalışıp puzzle yapacağım dua okuyacağım biraz
slm cnm ödedikçe kapatabilirsinBende valla bir asker karısı olarak hiç acımam . Sana şey sorucam ya şimdi bizim hesap -5000 de tamam mı . İçerde bu ay 500 tl bıraktım şuan hesap -4500 bu ay 500 da bırakıcaz -4000 olacak . Bankayı arayıp limit düşürebiliriz dimi 1000 tl de bir limit düşürelim dedim
Bankaya kMh limiti 4.000 tl düşürmek istiyorum diyeceksinizEvet bende öyle düşündüm kendimizi zorlamadan ödeyeceğim. Bizim kredi kartımız Yok ya eşim düğünümzde sıkışıp eksiye düşmüş bu o para
Hıh şahane çok teşekkür ediyorum hemen Perşembe yapacağım bu işiBankaya kMh limiti 4.000 tl düşürmek istiyorum diyeceksiniz
Yapılır
Haha valla aynen herkes birbirine etsin canım ya buna çok ihtiyacımız var valla . Bu ay 1000 tl ile geçinmemiz lazım bizimAllah kabul etsin topakça bize de dua et
Doğru yatırımlar yapalım paraları boş gereksiz şeylere saçmayalım
Topiğin yerlisi sayılırmıyım bilemedim ama ben de bi hoşgeşdiniz diyeyim:)Merhaba iyi akşamlar kızlar
Grubunuz sohbetiniz süper
Dahil olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?