- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.861
Yok canım ya nerde kaç kez arıyoruz bazı 2aylık veriyor bazı vernıyor çok canımızı sıkıyorBende makarna yaparim galiba. Kiraci duzenli odeme yapmiyor mu
Kac hemen kac. Bdv yi bazen okuyorum sadeceBdv de ban yiyeceğim kesin ya sinirlendim de geldim
Aa cok kötü . Olmaz ki boyle. Memur kesimse duzenli ödemesi lazim aslinda. Iyi kiraci bulabilmek onemli.Yok canım ya nerde kaç kez arıyoruz bazı 2aylık veriyor bazı vernıyor çok canımızı sıkıyor
Bende huzursuz oluyorum. Birikim guven veriyor.Ya işte arabayı yeni yükselttik tüm küçükler birikimler oraya gitti . Bende aşırı huzursuz oluyorum kenarda paramız olmayınca
Banada aynen ya başımıza birşey gelse ne yaparız diye düşünüyorum.Bende huzursuz oluyorum. Birikim guven veriyor.
Bi bayan yazmış ki İstanbulda evliymiş ailesi orada değilmiş sıkılıyormuş filan . İstanbul’da sıkılıyorsa varya ben Siirt’te ölmeliyimKac hemen kac. Bdv yi bazen okuyorum sadece
Maşallah canım iyi yapıyorsun birikimini bunu neye borçlusungünaydın.yarın büyük günbir 20 gr daha altın alacağım ödemelerden sonra. bugün hiç harcamam yok.
Vergi dılımıne girdık ben geçen ayda gırdım bu aydaMaaşlar düşük bu ay nedenki evdeki hesap çarşıya uymadı
Vergi dilimi yükseldi ondan biz tam net bir asgari ücret maaşı kadar vergi veriyoruz. Birde 5 gün tazminatimız eksik yatıyor 400 tl kadar .Maaşlar düşük bu ay nedenki evdeki hesap çarşıya uymadı
maaşlara ek kira gelirimiz var. Yoksa sadece maaşla birikim hayal tabikiMaşallah canım iyi yapıyorsun birikimini bunu neye borçlusun
Tazmınat bizimde bu ay 8gun eksık yatacakVergi dilimi yükseldi ondan biz tam net bir asgari ücret maaşı kadar vergi veriyoruz. Birde 5 gün tazminatimız eksik yatıyor 400 tl kadar .
Arkadaşın eşide yurtdışı görevındeydı 7ay kaldı 25.000 dolarla dönmüş.Afganıstandaydı eşi.Senin eşin hangı Ülkede?Borcumuz var. Ödeniyor çok şkür.
Banka hesabimda altinim ve dolarim var. Satmak istedim bir ara borclar kapansin dedim ama kendimi kotü hissedecektim. Satmadim. Boyle iyi
AyniArkadaşın eşide yurtdışı görevındeydı 7ay kaldı 25.000 dolarla dönmüş.Afganıstandaydı eşi.Senin eşin hangı Ülkede?
Memur degıl ya aptal emlakçı vermıs evi anne be 2 oğluna yok maaş aldık yok bılmem ne kadın psikıyatrıde yatmış eşime dedım yazık hastalıkla uğraşıyorlar sıkıştırma boşver verir elbet bizimde başımıza gelır dünya halı dedım.Ama senmısın diyen nasıl kullandılar anlatamam.Hep bizim saflığımızdan bida kendım verecegım kırayaAa cok kötü . Olmaz ki boyle. Memur kesimse duzenli ödemesi lazim aslinda. Iyi kiraci bulabilmek onemli.
Geçen ay 17 gün eksik yattı işte baya fark ediyor eksik yatıncaTazmınat bizimde bu ay 8gun eksık yatacak
Tabiki uzücu bir durum ama size de yazikMemur degıl ya aptal emlakçı vermıs evi anne be 2 oğluna yok maaş aldık yok bılmem ne kadın psikıyatrıde yatmış eşime dedım yazık hastalıkla uğraşıyorlar sıkıştırma boşver verir elbet bizimde başımıza gelır dünya halı dedım.Ama senmısın diyen nasıl kullandılar anlatamam.Hep bizim saflığımızdan bida kendım verecegım kıraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?