- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.781
Amaan bu sebepten aramazsa aramasın. Sunun için soyledim yazmayınca esim trip atıyor diyorsun ya sende esin dediğinde bidaha yazdığıma yanıt alamadığım için yazmıyorum dersinKomik ya bencede resime baktım baktım birşey yok zaten ortada anlayamadım bile niye çektiğinieğer ooo bana niye cevap yazmadı filan bunları dert etsem varya kv beni hiç aramaz mesela ölsem haberi olmaz .
Canim ulaşim sorunum yok.Yetıyorsa problem Yok . Siz biraz daha büyük şehirdeyseniz ya ondan bi an az mı birde çocuk var diye düşündüm. Eşinin Türkiye maaşı ile sen mi ilgileniyorsun o işleri ödemeleri filan nasıl yapıyorsunuz pure merak ettim . Ama istemezsen anlatmak zorunda değilsin sordum diye
Ooooo valla hiç aklıma gelmemişti ya sen şahanesin hahahaAmaan bu sebepten aramazsa aramasın. Sunun için soyledim yazmayınca esim trip atıyor diyorsun ya sende esin dediğinde bidaha yazdığıma yanıt alamadığım için yazmıyorum dersin
Kesinlikle oyle yap. Ben eve donunce okuldan bi arkadas onerisiyle kasapla anlastim. Bi kucukbas kestirdim bin lirami odedim tam hatirlamiyorum ama cok guzel pay edip gondermis. Gönul rahatliyla tuketiyoruzEtimiz bitti ya bi kssapla anlaşıp kestirip dondurucuya atmayı düşünüyorum. Hazır bulunur
Yani evde ne yiyip içildiğinde filan bakar bence o işler bilemedim belki de arkadaşların haklı belki senCanim ulaşim sorunum yok.
Etim tavugum buzlukta
Stoklar tam .
Sadece cabuk bozulan şeyleri aliyorum kahvaltilik filan.
Faturalarim bakici parasi ,pazar param,sut param . Bunlar ayri
800 sadece ivir zivira gidiyor anlican. Arkadaslar fazla bile harciyosun bi cocukla napiyon o parayi diyor.
Esimin maaş bende . Herseyi ben hallediyorum
Burda yaziyorum menuleri. Et balik ve bakliyat eksik olmaz. Yumurta sut peynir yogurt eksik olmaz. Cok şukurYani evde ne yiyip içildiğinde filan bakar bence o işler bilemedim belki de arkadaşların haklı belki senbizim evde herşey bende
Evet biliyorum işte ondan diyorum ya . Bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum aman işte yaBurda yaziyorum menuleri. Et balik ve bakliyat eksik olmaz. Yumurta sut peynir yogurt eksik olmaz. Cok şukur
Ispanak yıkamak bile deli zaman alıyor ya bilemedim
Ispanak kaldi tabi ki.. evi toparladim lavabolari halletim..onlar gelmeden kahvalti gibi atistiririz muhtemelen..kizlar sagolunTemizliğini önce hallet canım keşke eşin yardım etseydi o temizliğe yardım eder sen yemekleri yapardın
Ispanak yarının menüsü artıkIspanak kaldi tabi ki.. evi toparladim lavabolari halletim..onlar gelmeden kahvalti gibi atistiririz muhtemelen..kizlar sagolun
E ne olmuş elineHahhaa kayınpeder aile grubuna elinin resmini atmış herhalde birşey olmuş eline . Bende baktım kapattım sayfayı sonra dedim ki kendi kendime ne olduğunu sor. Çünkü eşim bu durumlarda kafayı bana takıyor . Bir kere annesi köyde birşey yaptıklarının resmini atmış bende onlara aşırı kızgın olduğum için birşey yazmamıştım. Eşimde neden annemler kolay gelsin yazmadın dedi gerilmiştik bu saçma işten . Neyse babacığım elinize ne oldu geçmiş olsun yazdım . Diğer çocukları eşimde ve kv dahil birşey yazmadılar . Eşim eve gelmiş diyor ki aşkım babamın eline ne olmuş ? Bende dedim ki ben nereden bileyim ben yazdım babana sende yazsaydın dedim ohhh canıma değsin. Sonra baktım kızları mesajı okumuşlar bişey yazmadılar eşimde ben söyleyince yazdı sonra da babası aradı zaten eşimi . Benimle uğraşacağına ablalarına bak dicem hepsi çok ilgili evlat maşallah
Hoşgeldin .okuya okuya geliyosun bildirim geliyor ondan biliyorumE ne olmuş eline
Hiç kaşınıyormuş bende stresten egzama oluyordur dedimE ne olmuş eline
Geldim geldim elmalı kurabiye getirecektim hamuru çatlak çatlak oldu, getiremedim.
HoşgeldinnnnnnGeldim geldim elmalı kurabiye getirecektim hamuru çatlak çatlak oldu, getiremedim.
21 tl A101 de harcadım
Kurusoğan kahvaltılık cikolata ıvır zıvır aldım
Aslında böyle şeylerde politik olmak lazım ama hayatta olamıyorum bende içimden gelmiyorsaHiç kaşınıyormuş bende stresten egzama oluyordur dedim
Aslında bende olamıyorum sadece numara yapıyorumAslında böyle şeylerde politik olmak lazım ama hayatta olamıyorum bende içimden gelmiyorsa
Kacinci sinifKızıma test kitabı siparişi veriyorlar babalı kızlı
Set halimdeymiş
1000tl
Özel ders parası dedim ,
Inşallah güzel kullanır faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?