Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Komik ya bencede resime baktım baktım birşey yok zaten ortada anlayamadım bile niye çektiğini eğer ooo bana niye cevap yazmadı filan bunları dert etsem varya kv beni hiç aramaz mesela ölsem haberi olmaz .
Amaan bu sebepten aramazsa aramasın. Sunun için soyledim yazmayınca esim trip atıyor diyorsun ya sende esin dediğinde bidaha yazdığıma yanıt alamadığım için yazmıyorum dersin

Canim ulaşim sorunum yok.
Etim tavugum buzlukta
Stoklar tam .
Sadece cabuk bozulan şeyleri aliyorum kahvaltilik filan.
Faturalarim bakici parasi ,pazar param,sut param . Bunlar ayri
800 sadece ivir zivira gidiyor anlican. Arkadaslar fazla bile harciyosun bi cocukla napiyon o parayi diyor.
Esimin maaş bende . Herseyi ben hallediyorum

Amaan bu sebepten aramazsa aramasın. Sunun için soyledim yazmayınca esim trip atıyor diyorsun ya sende esin dediğinde bidaha yazdığıma yanıt alamadığım için yazmıyorum dersin
Ooooo valla hiç aklıma gelmemişti ya sen şahanesin hahaha

Etimiz bitti ya bi kssapla anlaşıp kestirip dondurucuya atmayı düşünüyorum. Hazır bulunur
Kesinlikle oyle yap. Ben eve donunce okuldan bi arkadas onerisiyle kasapla anlastim. Bi kucukbas kestirdim bin lirami odedim tam hatirlamiyorum ama cok guzel pay edip gondermis. Gönul rahatliyla tuketiyoruz

Yani evde ne yiyip içildiğinde filan bakar bence o işler bilemedim belki de arkadaşların haklı belki sen bizim evde herşey bende

E ne olmuş eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…