Bugün ne aldin kaç tl harcadin

MTV borcu her geçen ay 1 tl faiz işliyor başka birşey olmuyor . Ama araç muayene filan girecekse mecburen Ödemiş olman lazım

İş arkadasım çok fena grip, ve ne tesadüfki akşamdan beri eklemlerim sızlıyor boğazım kötü tahriş olmuş
Eşimi kandırdım, haftasonu alışveriş yapacak :KK53::KK53:
Bende kazak aşkımı, dolabın derinliklerinde bedenden dolayı bekleyen kazagım ile bastırdım, bu soguk günlerde battaniye gibi oldu.
Bu ay almam, belki ay sonu belki şubat maaşı ile seneye yatırım :dondurma:

canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus
Benimde dongum 28 ama adet biter bitmez yumurtlama oluyor tahminimce çünkü 2.hafta hamilelik belirtilerim başlamıştı

merhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.
bende 2013 ekim anneleri gurubundaydım sonra facebook falan yaptılar

canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus
bazı kadınlarda birden fazla yumurtlama oluyormuş benimki zar zor 1 defa yumurtluyor.

Merhaba hanımlar ödemeleri yapıyoruz oğlanın okul taksıdını attım kredı kartıma 220tl yatırdım.Eşimde kredi kira aidat kk ödeyecek bakalım biraz harçlık ayırıp gönderecek bu ay nekadar bırıkım olacak.Şafak 1:KK200:Yarın gece eşim geliyor kısmetse sag sağlim gelsin inş :KK60:
Allah kavuştursun

Bende birikim hesabina 1600 lira attim kredi karti 220 lira araba vergisi 230 lira eşimin telefon faturasi 200 lira ama faturaya ek benim telefonumu almistik bu ay son odemesiydi bitti cok şükür.bugun alisveris yapilacak eksigimiz cook bugünü beklediğimiz icin o yuzden yuklu bi miktarda alisverise gider

Back
X