- Konu Sahibi pure hazel
- #22.881
sıkıntı olmaz Pure 1 2 aydan....Bende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntı olmaz Pure 1 2 aydan....Bende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
Benimde dongum 28 ama adet biter bitmez yumurtlama oluyor tahminimce çünkü 2.hafta hamilelik belirtilerim başlamıştıcanım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus
Benim geçen ay öyle oldu birikim parasıyla eşim ipad alınca birikim hevesim kalmadiBende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
Sıkıntı olmaz herhalde pure faiziyle alabilirler belkiBende birikime atma cabasindayim. Atmazsam şevkim düşüyor. Şubatta elimiz rahat olacak .subatta ödeyeyim
adetin başlangıcından say 14.gün 19.günler arası 5 günTesekkurler canim. Yumurtlama gunleri hangi gunler. O gunleer de mi calisma yapalim
Kk oluyor di mi bende eşime kk çek dedim diğer ay odeyelimKizlar tasit vergisini subatta odesem sıkıntı olmaz insallah
bende 2013 ekim anneleri gurubundaydım sonra facebook falan yaptılarmerhaba canım hemen konuya pat atlamış gibi oldum ama hatırladım seni ya sanirim sende ekim 2013 anneleri topigindeydin dimi bende ordaydım yanlış hatırlamıyorsam tabi düşük olmuştu senin üzülmüştük beraber ama Allah can sağlığı versin yeni bebsin de olmuş Allah sağlık sıhhat versin canım hatırlamazsın b3lki beni ama yazayım dedim.
bazı kadınlarda birden fazla yumurtlama oluyormuş benimki zar zor 1 defa yumurtluyor.canım bısey yazmak ıstıyorum bu konuda biz hep adet tarıhıme gore 28gunde bir oluyorum 10.gunden snra yumurtlama dıye dusunup o doneme agırlık verıyoduk ama asılama ıiçin gttıgımde mesela adet bittıkten snra 2. gun mu 3.gunmu ne yumurtladıgımı gorduk asılama tutmadı ama dıger ay adet bıter bıtmez basladk o ay hamıle kaldım o yuzden bnce bunu da bi degerlendır aydan aya bıle yumurtalama gunlerimiz degısıyormus
Allah kavuştursunMerhaba hanımlar ödemeleri yapıyoruz oğlanın okul taksıdını attım kredı kartıma 220tl yatırdım.Eşimde kredi kira aidat kk ödeyecek bakalım biraz harçlık ayırıp gönderecek bu ay nekadar bırıkım olacak.Şafak 1Yarın gece eşim geliyor kısmetse sag sağlim gelsin inş
![]()
Ev taksidi veriyorsun canım oda birikimHesap yaptım bu ay altın falan alamam ben kızlarancak 500 tl hesapta bırakıp eksi hesaptan bakiye düşürüyorum daha başka bir beklentim yok
Amin canım inşallahEv taksidi veriyorsun canım oda birikim
Allah bana da en kısa zamanda nasip etsin
benımde beta yuksek ckmıstı canım adet gunumde normalde daha az oluyomus hanı dolleneli daha cok olmus demek oluyoBenimde dongum 28 ama adet biter bitmez yumurtlama oluyor tahminimce çünkü 2.hafta hamilelik belirtilerim başlamıştı
cogu banka 2taksıt yapıyo ben de oyle ödicem canımKk oluyor di mi bende eşime kk çek dedim diğer ay odeyelim