• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure sirke ile ben çamaşır makinesini 90c de boş çalıştırıp temizlik yapıyorum. Bir de eger evinde ıslak zeminde derz araları varsa, derz aralarına önce karbonat döküp sonra üstüne damla damla sirke dökersen temizliği çok rahat olacaktır.
Ben sucuğu çok severim geçen bir yerden aldık ama facia çıktı sucuktan soğudum resmen:/ Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha dışarıdan hazır sucuk alamam gibi :(

Pure sirke ile ben çamaşır makinesini 90c de boş çalıştırıp temizlik yapıyorum. Bir de eger evinde ıslak zeminde derz araları varsa, derz aralarına önce karbonat döküp sonra üstüne damla damla sirke dökersen temizliği çok rahat olacaktır.
Ben sucuğu çok severim geçen bir yerden aldık ama facia çıktı sucuktan soğudum resmen:/ Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha dışarıdan hazır sucuk alamam gibi :KK43:
Ekran resmin aldim. Evde karbonat var. Mutfak derz aralari kotu gorunuyor evet.
Yaa tatilde kv ye gittim. Kac yillik ev ama o derz aralarinda hic mi bir leke olmaz .bembeyaz piril piril.
Biliyo bizim tontis işi dedim ogluna. Cok dikkatlidir annem diyo.

Yaa tatilde kv ye gittim. Kac yillik ev ama o derz aralarinda hic mi bir leke olmaz .bembeyaz piril piril.
Sormadın mı peki ? Kayınvaliden de mi bu yöntemle temizliyormuş ? Ayrıca diş fırçası domestos ve cif kombinasyonu da çok başarılıdır:))

Tezgahta musluğun hemen arkasındaki yerler bazen sararıyor oraya domatestosu damlatıyorum fırçalamaya bile gerek kalmadan 5 dk sonra gidip geldiğimde beyazlaşmış oluyor bende duruluyorum.

Akşam bim e gittik alınacakları en aza indirgeyip birkaç şeyi erteledim.

2 kg patatese 8,95 verdim :(
33 ya da 34 tl harcadık bimde.

Akşam yemeğinde salçalı domatesli bulgur pilavı yoğurt ve patatesli köfte vardı. Köfteleri annem yapmış dün getirmişti.
Köftenin eti de Ankaradan gelmişti kurbanda biyolojik ailem bebek görmeye geldikleribde getirmişlerdi kızıma da nasip oldu köfte patates ezdim yedirdim çok sevdi yavrucağım :anne::KK200:

Derz kalemi neden kullanmiyorsun cnm
Yada derzmatik

Ya çok yorucu bir gundu, eve geldim yemek sonrası 2makina çamasır attım kurudular kaldırdım. Kreşten nevresimler falan gelmişti. Yarın yol için pogaca ve kek yaptım, arabada yenir. Akşam markete ugradık pure hazel pure hazel torku sucugu gordum ama 2 paket açılmamış cumhuriyet vardı emin olamadım almadım. Normalde torku ürünlerini tüketirim. İyi ki almsmışım ozaman. Fax sıvı sabun aldım indirimden.

Kızlar merhaba çok yazamıyorum kv evde olunca iş güçle geçiyor vakit
Bugün arkadaşlar kahvaltıya geldiler
Yarın da kv istediği bir kaç bir şey var onları almaya gidicez
Perşembe günü gidecek sağolsun oğluma 3 hafta bakmış olacak bana da arkadaş oldu evde önceden de yanımızda kalıp oğluma baktığı için alışığız birbirimize ben de yazları uzunca kalırım yanlarında :nazar:

Ya çok yorucu bir gundu, eve geldim yemek sonrası 2makina çamasır attım kurudular kaldırdım. Kreşten nevresimler falan gelmişti. Yarın yol için pogaca ve kek yaptım, arabada yenir. Akşam markete ugradık pure hazel pure hazel torku sucugu gordum ama 2 paket açılmamış cumhuriyet vardı emin olamadım almadım. Normalde torku ürünlerini tüketirim. İyi ki almsmışım ozaman. Fax sıvı sabun aldım indirimden.
Bence cumhuriyetin yerini asla tutmaz torku.
Markasi var dedim fiyati da uygun geldi fermente kg 48. Insallah ici temizdir bari

Günaydın :KK70: beslenme çantası hazırladım eşim nöbete gitti bende yatağa geri girdim . Çok ciddi anlamda başım ağrıyor 24 saattir :KK35: ütü yapmam lazım , simit ve katmer yapmam lazım bugün buzluğa takviye şart çünkü :KK33:

Kızlar merhaba çok yazamıyorum kv evde olunca iş güçle geçiyor vakit
Bugün arkadaşlar kahvaltıya geldiler
Yarın da kv istediği bir kaç bir şey var onları almaya gidicez
Perşembe günü gidecek sağolsun oğluma 3 hafta bakmış olacak bana da arkadaş oldu evde önceden de yanımızda kalıp oğluma baktığı için alışığız birbirimize ben de yazları uzunca kalırım yanlarında :nazar:
Bende okuldan arkadaslari cagiracagim ogleden sonra bir gun.
Ikramliklar yapmaliyim.

Günaydınlar,
Eşimi gönderdim ben de ,
Hava güneşli balkon camlarını temizlemem gerekiyor aslında ama çok çabuk kirleniyor,
Kızım uyuyor, ben de gürültü yapmayayım diye uzandım tekrar.
Cumhuriyet sucuğu denemedim, şahın kullanırız.
Market gezerim biraz
2 gündür harcama yapmamıştım.
Akşama arkadaşlarımı cagirabilirim

Back
X