- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.521
Efsun bebis nasil iyi mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ekran resmin aldim. Evde karbonat var. Mutfak derz aralari kotu gorunuyor evet.Pure sirke ile ben çamaşır makinesini 90c de boş çalıştırıp temizlik yapıyorum. Bir de eger evinde ıslak zeminde derz araları varsa, derz aralarına önce karbonat döküp sonra üstüne damla damla sirke dökersen temizliği çok rahat olacaktır.
Ben sucuğu çok severim geçen bir yerden aldık ama facia çıktı sucuktan soğudum resmen:/ Büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha dışarıdan hazır sucuk alamam gibi![]()
Sormadın mı peki ? Kayınvaliden de mi bu yöntemle temizliyormuş ? Ayrıca diş fırçası domestos ve cif kombinasyonu da çok başarılıdır:))Ekran resmin aldim. Evde karbonat var. Mutfak derz aralari kotu gorunuyor evet.
Yaa tatilde kv ye gittim. Kac yillik ev ama o derz aralarinda hic mi bir leke olmaz .bembeyaz piril piril.
Biliyo bizim tontis işi dedim ogluna. Cok dikkatlidir annem diyo.
İnan sormadim. Ama cok titiz bakiyor eve.Sormadın mı peki ? Kayınvaliden de mi bu yöntemle temizliyormuş ? Ayrıca diş fırçası domestos ve cif kombinasyonu da çok başarılıdır:))
İyi Allaha şükür iştahı açıldı sadece geceleri sık sık ağlayıp uyanıyor emzik verince veya aspiratör sesi açınca uyuyor sonra yine ağlıyor neden olduğunu anlayamadık teşekkür ederim :))Efsun bebis nasil iyi mi![]()

kaca almistin 1500 e miydi? gramda yukselis vardi birkac gundurAta altin cumhuriyet 1523 olmuss![]()
Derz kalemi neden kullanmiyorsun cnmEkran resmin aldim. Evde karbonat var. Mutfak derz aralari kotu gorunuyor evet.
Yaa tatilde kv ye gittim. Kac yillik ev ama o derz aralarinda hic mi bir leke olmaz .bembeyaz piril piril.
Biliyo bizim tontis işi dedim ogluna. Cok dikkatlidir annem diyo.
1505 canimkaca almistin 1500 e miydi? gramda yukselis vardi birkac gundur
Bence cumhuriyetin yerini asla tutmaz torku.Ya çok yorucu bir gundu, eve geldim yemek sonrası 2makina çamasır attım kurudular kaldırdım. Kreşten nevresimler falan gelmişti. Yarın yol için pogaca ve kek yaptım, arabada yenir. Akşam markete ugradıkpure hazel torku sucugu gordum ama 2 paket açılmamış cumhuriyet vardı emin olamadım almadım. Normalde torku ürünlerini tüketirim. İyi ki almsmışım ozaman. Fax sıvı sabun aldım indirimden.
Cok kotu degil aslinda. Karbonat ve sirkeyle istedigim sonuca ulasabilirim.Derz kalemi neden kullanmiyorsun cnm
Yada derzmatik
Bende okuldan arkadaslari cagiracagim ogleden sonra bir gun.Kızlar merhaba çok yazamıyorum kv evde olunca iş güçle geçiyor vakit
Bugün arkadaşlar kahvaltıya geldiler
Yarın da kv istediği bir kaç bir şey var onları almaya gidicez
Perşembe günü gidecek sağolsun oğluma 3 hafta bakmış olacak bana da arkadaş oldu evde önceden de yanımızda kalıp oğluma baktığı için alışığız birbirimize ben de yazları uzunca kalırım yanlarında![]()