• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benım kıllara anca yeter bu makıne :KK70: bunun bı atış sayısı var canım benımkınde 250 bınden fazla. 10 yıl yeterlıymıs 1 kısıye. Bırde bır cıhazı bır kışı kullanması lazım gelıyormus
Anladım diş fırçası gibi yani kişisel bir şey demek. Benim kafa hemen farklı çalışıyor tabi :D

Buarada altını 222, doları 5.24, euroyuda cok düşükten bozduk. Sımdı ne güzel cıkmıs valla.

Kızlar kendime kahvaltılık dürümler hazırladm parka geldim kahvaltımı ettim 1 tur yürüdüm parkta (1km)
Ama el bileklerim çok agrıyor şuan..
Umarım eve rahatça gidebilirim.

Kızçem de uyuyor arabasında tıngır mıngır hoşuna gitti :)

pardon sonunda yazmışsın tek bebek göründü diye belli olmaz belki diğeri ufaktır ilerleyen haftalarda belli olur

şoktan soğan aldım light yogurt aldım 8 küsür ona 11.5 ananas aldım kk dan akşamda küçük saklama kabı alcam 4 tane eşim iş yerine kahvaltılık götürcek onada gider 5 lira

pure hazel pure hazel canım ilgin için teşekkür ederim.sabah arkadaşımın doktoruna gittim aç karnına gitmiştim zaten genel anestezi ile aldılar. Haftaya kontrole gitcez . Kendi doktorum çok yoğun ve pahalı bir doktor cumartesi arayıp randevu verecekti onu beklemek istemedim açıkçası yeterince üzüldüm bekleyemedim.
Arkadaşımın doktoruna gittim o da iyi bir doktor.

:KK200:Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiği ;) çok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum:KK200:

:KK200:Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiği :KK66: çok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum:KK200:

Back
X