• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kafama huni takip gezmeden mesai bitti
Yarin odaca karar verdik cikip pankart asicaz su an cok daha kolay ve zevkli bir is :bicak:
Bes milyonuncu kez asilan pankartlar aninda parcalaniyormus :confused:
Ne memleketiz ya karsi partinin pankarti icin ekip kurabiliriz :KK6:
Pankartları bilmiyorum hani adayın adı vaatleri olabilir ancak parti bayrakları kadar lüzumsuz bir şey olamaz. Safi milli zarar ayrıca çevre kirliliği. Bazen gözüm dönüyor Twitter dan bir dürteyim diyorum. Sonra sakin ol kamudasın dur diyorum:))
Çevre kirleniyor diye poşetlere ücret getirildi de bunlar doğa dostu mu :D

Pankartları bilmiyorum hani adayın adı vaatleri olabilir ancak parti bayrakları kadar lüzumsuz bir şey olamaz. Safi milli zarar ayrıca çevre kirliliği. Bazen gözüm dönüyor Twitter dan bir dürteyim diyorum. Sonra sakin ol kamudasın dur diyorum:))
Çevre kirleniyor diye poşetlere ücret getirildi de bunlar doğa dostu mu :KK70:

Parti bayragi yasaklandi ama boyle adayin projeleri fln oluyor fotografli sloganli karisik bsyler

İsabetli karar olmuş. Ama Ankara muaf mı acaba bu karardan? Ben hep görüyorum

Biraz deliniyordur ama eski secime gore sutten cikmis ak kasik gibiyiz
Bide sey kotu oluyor, rakip partinin secim muzigi daha guzelse kotu oluyor :D :D bir sure sonra hepsi birbirine karisiyordu
Bana 5 yil onceki muzikleri acin 3. Dk oturur aglarim :D

pure hazel pure hazel canım ilgin için teşekkür ederim.sabah arkadaşımın doktoruna gittim aç karnına gitmiştim zaten genel anestezi ile aldılar. Haftaya kontrole gitcez . Kendi doktorum çok yoğun ve pahalı bir doktor cumartesi arayıp randevu verecekti onu beklemek istemedim açıkçası yeterince üzüldüm bekleyemedim.
Arkadaşımın doktoruna gittim o da iyi bir doktor.
Geçmiş olsun canım , çabuk toparlan inş

Herkese selam,
Hiç para harcamadım,
Kızım eve güzel bir haberle geldi :halay:En Büyük TÜRKİYE,
Türkiye zeka oyunları yarışmasında finale kalmış,
Final mart ayında yeditepe üniversitesinde yapılacakmış,
Istanbul yolu göründü :işsiz:.
Bu konuda deneyimi olan var mı kızlar :KK9:
Tebrik ediyorum canim. En Büyük TÜRKİYEmasallah

Esim askeri kamp diyor
Bizde Haziran’da tatile gidiyoruz ya 15 inde şimdi ne altın alırsam kar diyorum Temmuz maaşında kesinti olur 10 gün birde kurban parası Temmuz’da ancak yetişir . Zaten o dönem de Vergi dilimine girilmiş olacak . Önümüzdeki ayda 2 tam altın hesapladım rahat alıyorum inşallah

Temmuzda mtv 600
Agustosta arac sigortasi 1500
Kurban parasi 1500
3600 gitti bile kafadan.
Pek birikim olmaz.
Kurbana baktım da Temmuz maaşına denk geliyor pure. Mtv ile Kurban temmuz maaşına denk geliyor . Sigorta ile kasko bizim Ekim sonu olacak

ah canım :KK36:dr tahmını 15temmuz dedi az daha sıkarsa aslan olur tuce o zman bi tamı hakeder :KK70:
Benimde aklımdan o geçiyordu biliyor musun :KK45: Aslan olur mu acaba diye Aslan olsun ama bana benzemesin benim kötü huylarım var malum :KK70: neyse bak şanslısın çocuk allahtan ikizler olmuyor :KK70:

Back
X