• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese selam,
Hiç para harcamadım,
Kızım eve güzel bir haberle geldi :halay:En Büyük TÜRKİYE,
Türkiye zeka oyunları yarışmasında finale kalmış,
Final mart ayında yeditepe üniversitesinde yapılacakmış,
Istanbul yolu göründü :işsiz:.
Bu konuda deneyimi olan var mı kızlar :KK9:
Tebrik ederim :KK200::nazar::KK55:

Benimde aklımdan o geçiyordu biliyor musun :KK45: Aslan olur mu acaba diye Aslan olsun ama bana benzemesin benim kötü huylarım var malum :KK70: neyse bak şanslısın çocuk allahtan ikizler olmuyor :KK70:
sorma bi eve bi ıkızler yeter esım var sagolsun :stop:yengec olacak nasıp olursa yavrucugum :cool:
aman kötü huylar hepımızın var Allah düzeltmeyi nasıp etsin ınsAllah:KK68:

Günaydın gece uyuyamadım maalesef ancak kalkabildim.
Dünkü harcamalar 3 kg portakal 3 kg patates portakal bitti bile 3 tane büyük portakal 3.5 tl :halay: daha ne isteriz.
Ben herşeyi böyle hesaplarken eşim dün yakını göremıyorum diye doktora gitti. Kartıma bin tl ye yakin harcama geldi. Önce ben de yakını görmediğimden meblağı anlayamadım:KK57: doğruymuş eşim kendisine yakın gözlüğü almış. Nasıl kıydın sen....
Benim 100 milyar maaşım olsa o kadar yine para vermezdim. Her zaman takacak olsa neyse. Daha önceden aslında yakın gözlüğü de vardı onu beğenmiyormuş o. :sinirli:
Güneş gözlüğü de alacakmış daha o zaman yanında olmaliyim:stop: umarım dinler

Dünkü harcamalar 3 kg portakal 3 kg patates portakal bitti bile 3 tane büyük portakal 3.5 tl :halay: daha ne isteriz.
Ben herşeyi böyle hesaplarken eşim dün yakını göremıyorum diye doktora gitti. Kartıma bin tl ye yakin harcama geldi. Önce ben de yakını görmediğimden meblağı anlayamadım:KK57: doğruymuş eşim kendisine yakın gözlüğü almış. Nasıl kıydın sen....
Benim 100 milyar maaşım olsa o kadar yine para vermezdim. Her zaman takacak olsa neyse. Daha önceden aslında yakın gözlüğü de vardı onu beğenmiyormuş o. :sinirli:
Cok vermis gözlüğe.
Gozlukculukte cok para döndügünü duydum:sinirli:

Yakini gorememe mevzunuza cok guldum
Cok tatli bi anlatim :KK48:

Back
X