- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.821
kız olsa verim canım senin gıbı kv ye verırım de bızdeki de oğlanAhhh evet canim yaaaltini takariz. Gelmisken benin oğlana isteriz kizinizi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız olsa verim canım senin gıbı kv ye verırım de bızdeki de oğlanAhhh evet canim yaaaltini takariz. Gelmisken benin oğlana isteriz kizinizi
![]()
annem de 23mart haftasonu canta hedıye aldm ona matmazelde ındırım vardı ck begendık 160a aldk cnım22 Mart’ta benim benide araya sıkıstırırmısın![]()
Tesekkurler canimkız olsa verim canım senin gıbı kv ye verırım de bızdeki de oğlan![]()
Sağolasın canım inşSlm kızlar
Alya geçmiş olsun canım hemen hamile kalacaksın inşallah kürtajdan sonra kolay kalınıyor
Dün eşim portakal muz patates maydanoz 32 tl
Yumurta ve lokum içinde 29 tl harcadı paranın değeri kalmamış
Ekderste istanbul için uçak bileklerimizi alacağız şu an uygun 600 civarı ben ve 3 çocuk
Dün pırasa ve makarna yaptım
Bugün de 20 tane kadar içli köfte yapasım var çorba salata ayran yenir
Bugünde harcama olur zeytın reçel ekmek istedim eşimden
Dogalgazlar kesilir bugün yarın artık çok gelmez burada hava iyi
Bedelli mi uzun donem miKaynıma napmak lazım buarada ? Para vermemız ıcab eder dımı?
Onunda doğum gunuydu nevresım aldım ayıla bayıla 90 lıra para verdım anacım bır geldı sadece yorgan kılıfıymış meğerse. English home dan almıştım . Bakıyorum takım yapabılecegım yastık kılıfıda yok, düz beyaz yastık kılıfı alıp vermem lazım. Nişanlıda hem doğum gunu olsun hem ceyız olsun dedıydım
oğlan pasta istıyor akşam hazır kekten yapacağım bol meyve ve damla çikolata fln atarım içine.Kantinden aldıklarım;Kısa dönem canımBedelli mi uzun donem mi
Iclik falan alin olmadi
Benim kayınbirader bedelli yaptı o da çok maceralı oldu :))) Ama bizimkiler severler seremonileri, gelenek, görenek vs. Biz para verdik.Kısa dönem canım
Fiyat uygun ama ben peros kullanmadım hiç leke çıkarması nasıldır bilmiyorumKizlar peros 9 kg 32,95 cok uygun degil mi
Okurken öyleYakini gorememe mevzunuza cok guldum
Cok tatli bi anlatim![]()
Evet maalesef çok fazla kızıma anlattım o anlayamıyor çok tutumlu nasıl o kadar vermişmiş.

Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.Su faturası 23tl gelmiş şaşırdım. Markete ygradık aksam meyve sebze için ama kaç tuttu çok hatırlamıyorum. Kıvırcık 5tl, portakal 5, mandalina 6, yerli muz 8, ankara armutu 5, deveci armutu 6, kivi 15di![]()
Bir bana indirim yapmıyorlar sanırım:)) Elektrik 147 tl geldi. Su da 60 lira civarı idi. 7/24 evde olsam demek daha çok gelecek.Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.
Elektriğin çok iyiymiş bana 106 geldi, aylardırda 100-120 bandında. Su genelde 50-60 geliyorduKesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.