• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaza gore ciddi dusus var fiyatlarda bizim bulundugumuz yerdeki evlerde. Bu firsati degerlendirmek lazim.
Biz de mutfak icin, balkonu kapatip oraya alsam masayi diyoruz veya balkonun kapisi cift kanat surgulu, onu kaldirip mutfaga mi katsak diyoruz :)) Bizim ev sahibi muteahhit in kendisi satar gibi dusunuyorum :)
Neden olmasın. Evinden semtinden memnunsan mantıklı. Artık eski oranlarla kredi imkansız. Genel hatları ile evin metrekaresinden, apartmandaki konumu, katı, cepesinden memnunsan gerisi fazla onemli değil, çok değişiklikler yapılabilir. Biz de aynı seyleri dusunuyoruz

Haftasonu yine bitti
Hos, yarin dersim yok ama cikiyor illa ki birseyler
Esim 2 gundur gorevde. Guya idari buroya gecti 8-5 calisacak, haftasonu bos olacakti ama yuzunu gordugum yok :KK43:
Temizlik yaptim yarina birakmadim, salcali bulgur pilavi koydum. ustune tavuk doner almistim onu isitirim ( esim ben yokken almis) yanina yogurt, yesillik yeriz.
Esim ise giderken mustakil bir evin onunden geciyormus tavuklari olan. sormus yumurta satiyormus teyze. 85 kurustan 25 tane almis. her hafta alacagiz. Uzun zamandir bu kadar lezzetli yumurta yememistim.

Aynen canım ya, gerci biz yaptık biraz. Şuan gorse ev sahibi baslangıctaki fiyatından fazla ister. Kendi elimizle kuyumuzu kazdık:KK47::KK48:
Yok canim yapmamasi lazim kullaniyorsun paran da vardir istedigin gibi yaptirirsin.. benim mutfak icin ben yaptiramam ne istiyorsan yaptirabilirsin dedi.. ama 15000i oraya baglayamam yani. Param cok olsaydi zaten kiraci olmazdim :))

Neden olmasın. Evinden semtinden memnunsan mantıklı. Artık eski oranlarla kredi imkansız. Genel hatları ile evin metrekaresinden, apartmandaki konumu, katı, cepesinden memnunsan gerisi fazla onemli değil, çok değişiklikler yapılabilir. Biz de aynı seyleri dusunuyoruz
Antalyanin bir ilcesindeyiz. Merkeze gecmeyi dusunmuyorum zaten 15 km falan merkeze. En az 10 sene kaliriz burada. Evin konumu genel olarak iyi. site icinde 100 dairelik. Oturdugumuz kat 5 katin 4.kati, bir tarafi sitenin havuzuna bakiyor, diger taraflar da arka tarafta caddeye. önu asla kapanmayacak bir durumda. Kuzey guney her iki cepheyi de gordugunden esinti guzel yazın. Ailelerimiz geldi cok begendiler. Ileride coluk cocuk olursa bahcesinin genis guvenilir olmasi da bir avantaj. Ev almak cok zor bir karar ya, bunca avantaja ragmen halen acabaa diyorum

Yok canim yapmamasi lazim kullaniyorsun paran da vardir istedigin gibi yaptirirsin.. benim mutfak icin ben yaptiramam ne istiyorsan yaptirabilirsin dedi.. ama 15000i oraya baglayamam yani. Param cok olsaydi zaten kiraci olmazdim :))
kiradan dusecek miydi peki

Antalyanin bir ilcesindeyiz. Merkeze gecmeyi dusunmuyorum zaten 15 km falan merkeze. En az 10 sene kaliriz burada. Evin konumu genel olarak iyi. site icinde 100 dairelik. Oturdugumuz kat 5 katin 4.kati, bir tarafi sitenin havuzuna bakiyor, diger taraflar da arka tarafta caddeye. önu asla kapanmayacak bir durumda. Kuzey guney her iki cepheyi de gordugunden esinti guzel yazın. Ailelerimiz geldi cok begendiler. Ileride coluk cocuk olursa bahcesinin genis guvenilir olmasi da bir avantaj. Ev almak cok zor bir karar ya, bunca avantaja ragmen halen acabaa diyorum
Aynen ya karar vermek zor. Hesap kitap yapılmalı, kiranın yuksekliği önemli, kredinin faizi, evin değerlenip değerlenmeyeceği hepsine bakmak lazım. Oturacagın evi almak guzel ama borçlu olmakta biyerde hayatın birkısmını ipoteğe almak demek. Mesela arkadaslarım var kredi borçları oldugu için çocuk sahibi olmayı erteliyorlar ya da bir diğeri borcu vardı; cocugu dunyaya geldi ama paraya ihtiyacı oldugu için ücretsiz izin kullanamadı.Her ikisi de bu durumdan mutsuz

Aynen ya karar vermek zor. Hesap kitap yapılmalı, kiranın yuksekliği önemli, kredinin faizi, evin değerlenip değerlenmeyeceği hepsine bakmak lazım. Oturacagın evi almak guzel ama borçlu olmakta biyerde hayatın birkısmını ipoteğe almak demek. Mesela arkadaslarım var kredi borçları oldugu için çocuk sahibi olmayı erteliyorlar ya da bir diğeri borcu vardı; cocugu dunyaya geldi ama paraya ihtiyacı oldugu için ücretsiz izin kullanamadı.Her ikisi de bu durumdan mutsuz
Evet dogru diyorsun maalesef ailelerden destek yoksa, ki bizim onlara var hatta, borc odemek zorlu bir surec ama baslarda zorlanacagiz elbette, sonrasinda taksitlerimizin cok da bir degeri kalmayacak. kiraya verdigimiz para da cabası
Rabbim hepimize kolaylik versin de insallah evimizi alalim

Annemgilin gönderdiği portakal limonlardan 10 poşet limonata için buzluğa atmıştım köfte patatesin yanına yapayım dedim harika oldu eşim bir 10 poşet daha koy dedi denemeyen varsa tavsiye ederim kızlar

Eşim geldi az önce morali bozuk babasından dolayı :(
Kv çocuklara kuruyemiş bisküvi meyve suyu kurabiye oyuncak v.s almış göndermiş sağolsun

Back
X