- Konu Sahibi pure hazel
- #28.101
Insan kendi evi olmayinca da harcama yapmaya cekiniyor.. insallah gonlumuze gore bir ev nasip olsunn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasın. Evinden semtinden memnunsan mantıklı. Artık eski oranlarla kredi imkansız. Genel hatları ile evin metrekaresinden, apartmandaki konumu, katı, cepesinden memnunsan gerisi fazla onemli değil, çok değişiklikler yapılabilir. Biz de aynı seyleri dusunuyoruzYaza gore ciddi dusus var fiyatlarda bizim bulundugumuz yerdeki evlerde. Bu firsati degerlendirmek lazim.
Biz de mutfak icin, balkonu kapatip oraya alsam masayi diyoruz veya balkonun kapisi cift kanat surgulu, onu kaldirip mutfaga mi katsak diyoruz :)) Bizim ev sahibi muteahhit in kendisi satar gibi dusunuyorum :)
Aynen canım ya, gerci biz yaptık biraz. Şuan gorse ev sahibi baslangıctaki fiyatından fazla ister. Kendi elimizle kuyumuzu kazdıkInsan kendi evi olmayinca da harcama yapmaya cekiniyor.. insallah gonlumuze gore bir ev nasip olsunn..
Yok canim yapmamasi lazim kullaniyorsun paran da vardir istedigin gibi yaptirirsin.. benim mutfak icin ben yaptiramam ne istiyorsan yaptirabilirsin dedi.. ama 15000i oraya baglayamam yani. Param cok olsaydi zaten kiraci olmazdim :))Aynen canım ya, gerci biz yaptık biraz. Şuan gorse ev sahibi baslangıctaki fiyatından fazla ister. Kendi elimizle kuyumuzu kazdık![]()
Antalyanin bir ilcesindeyiz. Merkeze gecmeyi dusunmuyorum zaten 15 km falan merkeze. En az 10 sene kaliriz burada. Evin konumu genel olarak iyi. site icinde 100 dairelik. Oturdugumuz kat 5 katin 4.kati, bir tarafi sitenin havuzuna bakiyor, diger taraflar da arka tarafta caddeye. önu asla kapanmayacak bir durumda. Kuzey guney her iki cepheyi de gordugunden esinti guzel yazın. Ailelerimiz geldi cok begendiler. Ileride coluk cocuk olursa bahcesinin genis guvenilir olmasi da bir avantaj. Ev almak cok zor bir karar ya, bunca avantaja ragmen halen acabaa diyorumNeden olmasın. Evinden semtinden memnunsan mantıklı. Artık eski oranlarla kredi imkansız. Genel hatları ile evin metrekaresinden, apartmandaki konumu, katı, cepesinden memnunsan gerisi fazla onemli değil, çok değişiklikler yapılabilir. Biz de aynı seyleri dusunuyoruz
kiradan dusecek miydi pekiYok canim yapmamasi lazim kullaniyorsun paran da vardir istedigin gibi yaptirirsin.. benim mutfak icin ben yaptiramam ne istiyorsan yaptirabilirsin dedi.. ama 15000i oraya baglayamam yani. Param cok olsaydi zaten kiraci olmazdim :))
Amiinnn insallahhhInsan kendi evi olmayinca da harcama yapmaya cekiniyor.. insallah gonlumuze gore bir ev nasip olsunn..
Yok canim dusse yaptirirdik oturuyoruz cunku.:)kiradan dusecek miydi peki
Aynen ya karar vermek zor. Hesap kitap yapılmalı, kiranın yuksekliği önemli, kredinin faizi, evin değerlenip değerlenmeyeceği hepsine bakmak lazım. Oturacagın evi almak guzel ama borçlu olmakta biyerde hayatın birkısmını ipoteğe almak demek. Mesela arkadaslarım var kredi borçları oldugu için çocuk sahibi olmayı erteliyorlar ya da bir diğeri borcu vardı; cocugu dunyaya geldi ama paraya ihtiyacı oldugu için ücretsiz izin kullanamadı.Her ikisi de bu durumdan mutsuzAntalyanin bir ilcesindeyiz. Merkeze gecmeyi dusunmuyorum zaten 15 km falan merkeze. En az 10 sene kaliriz burada. Evin konumu genel olarak iyi. site icinde 100 dairelik. Oturdugumuz kat 5 katin 4.kati, bir tarafi sitenin havuzuna bakiyor, diger taraflar da arka tarafta caddeye. önu asla kapanmayacak bir durumda. Kuzey guney her iki cepheyi de gordugunden esinti guzel yazın. Ailelerimiz geldi cok begendiler. Ileride coluk cocuk olursa bahcesinin genis guvenilir olmasi da bir avantaj. Ev almak cok zor bir karar ya, bunca avantaja ragmen halen acabaa diyorum
uyaniga bak istedigini yaptir diye lütfediyor sanki :))Yok canim dusse yaptirirdik oturuyoruz cunku.:)
Kayserili degiller mi..uyaniga bak istedigini yaptir diye lütfediyor sanki :))
Evet dogru diyorsun maalesef ailelerden destek yoksa, ki bizim onlara var hatta, borc odemek zorlu bir surec ama baslarda zorlanacagiz elbette, sonrasinda taksitlerimizin cok da bir degeri kalmayacak. kiraya verdigimiz para da cabasıAynen ya karar vermek zor. Hesap kitap yapılmalı, kiranın yuksekliği önemli, kredinin faizi, evin değerlenip değerlenmeyeceği hepsine bakmak lazım. Oturacagın evi almak guzel ama borçlu olmakta biyerde hayatın birkısmını ipoteğe almak demek. Mesela arkadaslarım var kredi borçları oldugu için çocuk sahibi olmayı erteliyorlar ya da bir diğeri borcu vardı; cocugu dunyaya geldi ama paraya ihtiyacı oldugu için ücretsiz izin kullanamadı.Her ikisi de bu durumdan mutsuz
Kayserili degiller mi..![]()
oyyy Allah yardimcin olsunnn :)))Neyse en azindan ne istiyorsan yaptir diyebiliyorlar ya onu da diyemeyeydioyyy Allah yardimcin olsunnn :)))
Ayy evet bir de o modeller var. Sanki parasiyla oturtmuyor hayrina oturtuyor:)Neyse en azindan ne istiyorsan yaptir diyebiliyorlar ya onu da diyemeyeydievime bir civi cakamazsin diyenlerin yaninda yine yunmus yikanmislar buna sukur diyor insan
![]()
sağol canımZeynolin44 geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin