• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar, çok yoğun kullanmasam da ara ara güzel şeyler buldum mu yazmaya çalışıyorum. Ben ... isim bir uygulama indirdim telefonuma reklamı gördüm ilk alışverişte 20 tl indirim vardı. 2 kg domestos 8.95 aldım, 8li kağıt havlu 19.90, 16lı tuvalet kağıdı da 22.90dı. Omo pouch da 19 dan 9.95 e düşmüştü. anlayacağınız karlı çıktım biraz muz da almıştım herşeyim sorumsuz tertemiz bir de üstüne 20 tl indirimli geldi. Deneyenler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net ve kararlı olmanız gerek. Küstüğü veya kızdığı zaman taviz vermeden sakince kazandığınız parayı yönetmek istediğinizi söyleyin. Sonuçta parayı siz kazanıyorsunuz, maaş kartınızı vermediğinizi umuyorum.
Selamlar günaydın mesajından sonra daha yeni girebildim:) atlaya atlaya okumaya çalıştım. elecda elecda paylsşımda ev kredisi,mutfak,okul sana fazla düşmüş gibi geldi bana :KK48: ha gelirle orantılı ise o ayrı. Şaka bir yana herkesin bütçe yürütürken uyguladığı yöntem farklı olabiliyor. Biz ortsk yönetiyoruz, gider fazla suAn eşiminkini harcıyoruz benimkini biriktiriyoruz gibi bir durum oluyor ama biriken de ikimizin parası sonuçta. Buarada istediğimiz gibi bi ev bulamadık, beğendiğimiz de bizim istediğimiz fiyata inmedi. Kaldı gibi şimdilik.
@orkidekaramel hosgeldin, cogunluk 1yılda biriktirebileceğin rakamı soylemiş, ama ben baska bir konuyu merak ettim. Çocukta varmış o rakamlara nasıl idare edebiliyorsun evi? Kim bakıyor cocuga, umarım eşin birAn once iş bulur.
Kayınvalidem bakıyor altlı üstlü yüz bu yılda birkirecegi rakamı tahmin olarak söyledim tabi vergiler sigortalar hiç olmazsa 4100 u çok rahat birikim yapabilirim. Bence tahminen 1 yılda gideceği düşünmüyorum. En az 3-4 yıl gider. Allah sağlık versin sağlık olmadıktan sonra birikim zor. 1500 u doğalgaz elektrik mutfak ihtiyacı felan gidiyor alışverişe gitsem bişey alırsam baya çok olur eminim. Şu an durumu bu kadar gidiyor ilerisi ne olur bilemem.

Günaydınnn 🤣 bebişime kurabiye koydum tostunu yaptım beslenme çantası ile işe yolladım 🤣 akşama ezogelin çorbası , bulgur pilavı , cacık ve salata var . Buzluktaki son paket salatalığımı kullanacağım . Keşke semizotu gelse ondan birşeyler yapsam canımız istiyor🥺

Günaydın canlar. Haftaya negatif enerji ile basladım ya oyle gider artk, çok uykum var:bicak: aksama etli nohut pilav var. Hiç birsey yapasam yok kahvemi içip işlere gömüleyim de kafam dağılsın bari

günaydin:)
maaşa az kaldi.. idare ediyorum :)
dün sadece 4 lira dolmuşa gitti.:)
yürüsem iyi de ev uzak :/ dün yanlış yaptım ya kargoya uğradim. direk dümdüz eve gidebilirdim. dolmuşa bindim. bide dolaştı baya. :/

ya ben elecdanin düzeni çok beğeniyorum gerçekten diyorum bunun bi konusu var takip ederim arada. :)
elecda kadar benim düzenim hiç yok :)
herşey gönlünce olsun elecda elecda

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde para hiç ayrı gayrı olmadı kazandığımız tüm parayı havuza ortak koyup ordan harcıyoruz tasarrufu da aynı şekilde yapıyoruz. Zaten kara kaplı bir defterimiz var tüm harcamalarımızı oraya yazarız. Bir dönem ben çalışmadım o dönemde de aynı şekilde yürüdü. Ama eşim israf eden birisi olsaydı belki daha farklı olabilirdi
harcama defteri iyi fikir.. bende mi uygulsam ..:)
neye ne harcadıığı yaziyorsun degilmi?

ben buraya takip etmesem de yapıyordum yinede:KK70:
eşim daha düzenli.. o takip ediyor. kredi hesaplari felan eşime ait.
ben bu durumdan memnunum. ben olsam sanirim hiç edemem:KK70:
Evet burayı takip etmesemde bende yapıyordum. Tamamen içten gelen birşey içinde yoksa burayı takip etsen de olmuyor aslına bakarsan 🤣

demi:) harcama defteri aklima geldi valla uygulamam gerekiyo:KK70: kumbara işi ben burada öğrendim yapıyorum hala..
Ben faturaları vb tüm zorunlu giderleri öderim . Sonra belli bir miktar bırakırım kaç tl yettiğini öğrendim çünkü. Sonra kalan tutara altın alırım her ay sonunda . Bıraktığım miktarı da haftalık bölerim diyelim ki 1000 tl bıraktım o ay 4 haftadan oluşuyor 2 haftalık 250 tl derim . Oradan bir hafta kullanırız hergün harcadıklarımızı yazarım telefonun not bölümüne. Kalan olursa hiç dokunmam öyle öyle bu Cumartesi bu aydan öyle kalan paraları topladım gram alacağım🤣

Ben bu ayı çabuk geçirdim ya, cüzdanda bana göre fazla nakit kaldı hemen harcamalıyım :D

Normalde maasla 1 ata alacaktim fakat bu ay fazladan harcsmalar oldu ve olmaya devam edecek. Kontrolleri hesaba katmaliyim.
Bu yuzden maaşla bir yarim altin alacagim cuma günü. Ay sonu elimde belki 1gr daha alacak param kalabilir

Kızlar anneme borç vermiştik 30bin. O da 2000tl taksitler halinde bize ödüyor. Her ay benim kredi kartı borcuna gitti para ve şuan annemin 10bin borcu var bize.
30bin eridi valla ben de anlamadım. Geri yerine koyamayız :(
30bin verdik birikim eridi gitti kredi kartlarına. Harcama yapmazsam Muhtemelen sadece 5bin birikim olarak hesapta duracak.
Böyle bakınca ne kadar kredi kartı borcu ödediğimizi görüp kafamı taşlara vurururum artık.
pure hazel pure hazel cnm benim hedef değişti düzeltir misin lütfen. Yıl sonuna kadar 30bin tl yi geri yerine koymam lazım.

Back
X