• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure gecmis olsun bende 3 gundur acim
Ilk defa canim peynirli gozleme istedi esim yapiyor bugun yine berbat uyandim. Carsiya gidip geldik kalan paralari toplayip 1 gr attim 1 yarim ve brz dolar almayi dusunuyorum ama secime kdr bekleyecegim.
2 ev arasinda gezerken atletlerimi kaybettim.
Kisin hep termal giydim. Yazlik olanlar yok yok yok
Sanirim yanlislikla giysi kumbarasina attim
Bugun 2 tane aldim 2 tane de acilmamis vardi. 1 tanede ortada var. Simdilik yetsin lutfen ne kdr artmis fiyatlari :D

Dun nemlendirici ve jel aldim risk aldim karta yansimaz diye ama yansimis hesap kesimi dundu. Bazen provizyonda kaliyor ertesi aya kaliyordu :D Yinede kk gecen aya gore az geldi, buyuk parca gunes gozlugu ve esimin montu var ztn. Mayista hic taksit kalmiyor ama ben kullanirim diye dusunuyorum

Temizlik yaptım anlayamadığım şekilde çabuk bitti 😳 hafta içi olan baby shower iptal oldu bi arkadaşımız düşük yaptı o üzgün olduğu için bizde iptal ettik.Birazdan dışarı yürüyüşe çıkıp dönüşte pırasa alacağım yarın için . Bir delilik yaptım patates koydum haşlanıyor mantı denemesi yapacağım🥺

NTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diye
Baska sehirlerde nasil bilmiyorum ama Ankara da kuyumcular cogu zaman altinkaynagin sitesini referans aliyorlar orda toptan ve perakande satis fiyatlari var Eski Yeni tarih farki da oluyor yaziyor tek tek. Ama gecen okudum piyasada Cok fazla sahte altin da varmis aldiginiz yerlere dikkat edin.

Selamlar herkese:)
Bu sayfanin en cok yazanlari
Screenshot_20190315-195753.webp

Kizlar selam
Dolu dolu birgundu bugun
Nobetciydim okulda. Havalar iyice sogudu buz gibi dondumm :hasta::hasta: Sinav olduk onlarla ugrastim
Sonra pazara gittim evde hicbirsey kalmamisti. 80 pazarda harcamisim. 100 de markette harcadim
Levrek aldim firinda pisirmeye. Yanina da salata menum basitti:KK50:
Ev kredisine basvurumuzu yaptik onaylandi ama beklentimizin altinda bedel verdiler.
Ustunu biraz birikmis altinlarimizla, biraz da ihtiyac kredisiyle tamamlayacagiz. bekledigimiz bir arsa satisi var ama bu ara piyasa cok dusukmus satmayalim demis diger ortak. Yaza dogru piyasa hareketlenirse satar ihtiyac kredimizi kapatiriz insallah. Yoksa cook zorlanacagiz krediyi oderken
Bugun maalesef Yeni Zelenda'da islam karsitinin saldirisini izledim cok uzuldum cook :KK43:
Aslinda ne mutlu onlara Allahin evinde sehit edildiler ama yazik yine de cok yazik nedir bu islam dusmanligi :KK43:

Kizlar selam
Dolu dolu birgundu bugun
Nobetciydim okulda. Havalar iyice sogudu buz gibi dondumm :hasta::hasta: Sinav olduk onlarla ugrastim
Sonra pazara gittim evde hicbirsey kalmamisti. 80 pazarda harcamisim. 100 de markette harcadim
Levrek aldim firinda pisirmeye. Yanina da salata menum basitti:KK50:
Ev kredisine basvurumuzu yaptik onaylandi ama beklentimizin altinda bedel verdiler.
Ustunu biraz birikmis altinlarimizla, biraz da ihtiyac kredisiyle tamamlayacagiz. bekledigimiz bir arsa satisi var ama bu ara piyasa cok dusukmus satmayalim demis diger ortak. Yaza dogru piyasa hareketlenirse satar ihtiyac kredimizi kapatiriz insallah. Yoksa cook zorlanacagiz krediyi oderken
Bugun maalesef Yeni Zelenda'da islam karsitinin saldirisini izledim cok uzuldum cook :KK43:
Aslinda ne mutlu onlara Allahin evinde sehit edildiler ama yazik yine de cok yazik nedir bu islam dusmanligi :KK43:
Kredi neden beklenti alti cikti sasirdim dogrusu. AMA vardir bunda da bir hayir. Arsa satisi yapmak yerine Elden Borc bulamaz misiniz?
Yeni Zelanda olayi beni De Cok uzdu bakamadim bile. Sadece Metin okudum. Politikacilar Artik bizleri inanclarimiz renklerimiz dogdugumuz yerlere ve kulturlerimize gore bolmeyi ve nefret soylemlerini birakmalilar bir son vermeliler. Bu olaylardan onlar ve silah tuccarlaeri kazanirken biz insanlar ölüyoruz.

Kredi neden beklenti alti cikti sasirdim dogrusu. AMA vardir bunda da bir hayir. Arsa satisi yapmak yerine Elden Borc bulamaz misiniz?
Yeni Zelanda olayi beni De Cok uzdu bakamadim bile. Sadece Metin okudum. Politikacilar Artik bizleri inanclarimiz renklerimiz dogdugumuz yerlere ve kulturlerimize gore bolmeyi ve nefret soylemlerini birakmalilar bir son vermeliler. Bu olaylardan onlar ve silah tuccarlaeri kazanirken biz insanlar ölüyoruz.
Konut kredilerini dusurduler ya, ne kadar az verirsek kar diye mi bakiyorlar nedir. Evin ederi kesinlikle o degildi bir de eksper firmalari bagimsizlasti ya, bankalarin cok etkisi kalmamis guya bankaci da oyle diyor. Elden borc alacak kimse yok ki canim. En iyisi kredi cekip zor da olsa bir sure boyle devam etmek. Evi kacirmak istemiyorum cunku :(

Amerika yillarca baris getirecegiz diye talan etti Oeta Doguyu. Ama zaten silah ticaretinin bir numarali ismi kendileri. Muslumanlar olarak bir butun olup da mezhep ırk ayrimina gitmeseydik belki su an cok daha baska durumda olurduk.
Islamofobi ile ilgili bir belgesel izlemistim Nat Geo People da. Ozellikle Amerikada neler yasadiklarini cok guzel anlatmisti Muslumanlarin

Slm kızlar yarın Pazar’a gideceğiz aylar sonra ilk defa :KK66:
İçli köfte yaptım yedik (ilk defa haşlama olarak yaptım güzel oldu.)
Yarın a da içli köfte kaldı yanına salata çorba idare ederiz bakalım hayırlısı ilen:KK66:
İşsiz sayısı 4 milyonu geçmiş bea her 4 gençten 1 i işsiz.
Şuan çalışanlarımızın da özel sektör de ne olacakları belli değil. İyice gözüm korktu o yüzden acil kredi kartlarından kurtulup birikim yapmaya başlamalıyım.

Back
X