• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar cok sagolun
Babam icin dualarinizi bekliyorum :KK43:
Ve 2. 3. cocuk meselesinde cocugunuz adına karar vermemenizi oneriyorum. 5 kardesiz ve bu zor gunlerimizde birbirimize, babamiza destek oluyoruz okadar onemli ki. Tek olsaydim kalkamazdim bunlarin altindan. Sukur Allahima onlarin yoklugunu gostermesin

Bugün çok garipti ya neden böyle oldu çözemedim🥺 çarşıya gittim gidiş dönüş 3 tl dolmuş parası ödedim . Çarşıdan da 5 tane küçük boy saksı aldım balkon için 10 tl ödedim en ucuzu buydu birkaç yer gezdim . Geri dönüşte organikçiden 3.5 kg yoğurt aldım 11.50 tl ödedim . Arkadaşımdan da folik aldım . Eve elimdekileri bırakıp markete indim A101 den 3 çeşit çiçek tohumu aldım 4.5 tl ödedim . Yerel marketten mor lahana , karnı bahar , birkaç domates , biber , ekmek aldım 13 tl oraya ödedim eve döndüm. Eşim aradı defterdarlığa gidip eve gelecekmiş . Bende revani yaptım o ara çıkarttım tatlısını dökerken borcamım çatladı üzüldüm ona ya . Sonra apartmanın altına emlakçı açılıyor ona tabela asarken doğalgazımızı kesmişler . Doğalgaz geldi yoğurt çorbası yaparken yoğurdun tadına kokusuna baktım bir garipti bir hata ettim çorbaya başladım çorba çok kötü oldu koktu çöpe gitti . Patates tavuk yedik Yemekten sonra yoğurdu iadeye gittik . Pazar filan yeni partiden verecek anlaştık 🤣 garip bir gündü

Kızlarrrrr slm
5 bin adım yürüdüm geldim.
Akşam az kereviz, az ıspanak, az bulgur pilavı birer kase yoğurt ve salata yedik.
Ne bitmez kereviz anlatamam üç tabak çıkar rahat.
Ekmek aldık 2.90tl
Yarın gün var 100tl

Biz de aynı durumdayız kızımın burs oranı güzel çok düşüyor ücreti ama dediğiniz gibi şımarık yetişmesini istemiyorum her halükarda başarılı bir çocuk olacak farkındayız guzel yönlendirmemiz gerekiyor
Bugun ram a basvurdum ben, oglum ıcın hem zeka testı hemde dıkkst eksıklıgı arastırılacak eger bır problem cıkarsa mecburen ozele verecegım 40 kısı ıcınde zatem bır dıkkat eksıklıgı varsa tamamen hıc olur dıye dusunuyorum

Möller 250ml 120tl di en son, carlson 200ml 150 TL di en son ocean 150ml 65tl. Ben genelde carlson alıyorum ama bu Sefer bulamadım fiyatı arttığı için zor bulunuyor dedı eczane. Bende ocean aldım 150ml 1ay gider.normalde 2aya yakın gidiyor diğerleri.İçerik olarak aynı hepsı katkısız oranları yüksek benim favorım Carlson
Cevap için teşekkür ederim:)

Bugun ram a basvurdum ben, oglum ıcın hem zeka testı hemde dıkkst eksıklıgı arastırılacak eger bır problem cıkarsa mecburen ozele verecegım 40 kısı ıcınde zatem bır dıkkat eksıklıgı varsa tamamen hıc olur dıye dusunuyorum
Kaç aylik oğlun canım özel değilse neden öyle bisey düşündün

Kaç aylik oğlun canım özel değilse neden öyle bisey düşündün
9 yasında canım zaten 1.5sene once zeka testı yapılmıs ustun zekalı cıkmıstı. Sımdı hem bunun tekrarı hemde dıkkat eksıklıgınun kontrol edılmesını ıstedım. Mesela dum aksam carpma olan bır ıslemı toplama yapmıstı. Kagıdı capraz tutuyordu buradan bakınca toplama gıbıydı dedı ama belkide ıstemsızce yapıyor bunu, emın olacagım ınsallah ve umarım sorun cıkmayacak

Cevap için teşekkür ederim:)
Balık yagı hapından bahsedilmıs, bende moller alıyorum zaten suanda piyasada dha oranı en yuksek balık yagı hapı bu, bırde baska bır marka var guvenılır mı bılmıyorum mega vıtamın. Onun dısında dha oranı dusuk olanların kullanılmasına bıle gerek yokmus efendım ocean, fısh oil gıbı markaların oldukca dusuk dha oranı

Günaydın eşime sandviç hazırladım işe gitti yatağa tekrar yattım karnım ağrıyor 😄akşama karnı bahar kızartması , şehriye çorbası yapacağım revanimiz de var yeni bir dizi başladı ona takılmayı planladık. Hafta sonu geldiği için çok mutluyum eşimi çok özledim oda öyle diye diye işe gitti yorulduk bu hafta . Hafta sonu mangala gidelim diye planladık. Cumartesi mangal Pazar alışveriş avm gezintisi . Bugün temizlik yapacağım önümüzdeki hafta Salı Perşembe de salon ve mutfak perdelerini yıkamam lazım hele mutfak çok hızlı kirleniyor . Bugün 0 harcama planımız var 🤪

9 yasında canım zaten 1.5sene once zeka testı yapılmıs ustun zekalı cıkmıstı. Sımdı hem bunun tekrarı hemde dıkkat eksıklıgınun kontrol edılmesını ıstedım. Mesela dum aksam carpma olan bır ıslemı toplama yapmıstı. Kagıdı capraz tutuyordu buradan bakınca toplama gıbıydı dedı ama belkide ıstemsızce yapıyor bunu, emın olacagım ınsallah ve umarım sorun cıkmayacak
günaydınn farkında olup ona göre egıtım alırsa dedıgınız gibi cok faydalı olur bu tarz bi kac film izlemıstım bu güzel ozelliğini degerlendırmesi ck ıyı olur ıyı dusunmussunuz bence de testi tekrarlamakla

Günaydın eşime sandviç hazırladım işe gitti yatağa tekrar yattım karnım ağrıyor 😄akşama karnı bahar kızartması , şehriye çorbası yapacağım revanimiz de var yeni bir dizi başladı ona takılmayı planladık. Hafta sonu geldiği için çok mutluyum eşimi çok özledim oda öyle diye diye işe gitti yorulduk bu hafta . Hafta sonu mangala gidelim diye planladık. Cumartesi mangal Pazar alışveriş avm gezintisi . Bugün temizlik yapacağım önümüzdeki hafta Salı Perşembe de salon ve mutfak perdelerini yıkamam lazım hele mutfak çok hızlı kirleniyor . Bugün 0 harcama planımız var 🤪
O kadar ısındımı canım havalar orada? Istanbul cok gel gıtlı dun baya soguktu , bugun kısmen da ıyı ama serın genede . Bızım mutfak perdesının tam ortasında sararma olmus , yıkansada bıraz acılıyor ama bembeyaz olmuyor sanırım benı degıstır dıyor 8 senelık perde olsun o kadar herhalde o_O

günaydınn farkında olup ona göre egıtım alırsa dedıgınız gibi cok faydalı olur bu tarz bi kac film izlemıstım bu güzel ozelliğini degerlendırmesi ck ıyı olur ıyı dusunmussunuz bence de testi tekrarlamakla
İnşallah canım , avantaja cevırmek bızım elımızde olur ınsallah ama dıkkat eksıklıgı benı cok korkutuyor nasıl zaman gecer test yapılır sonucu ogrenırız ,bılemıyorum . Cok korkuyorum cunku . Varsın normal cıksın ne ustun zekalı cıksın nede dıkkat eksıklıgı cıksın . Insanın cocugu ıcın endıselenmesı sanırım hıc gecmıyor , her zaman dılımı baska sıkıntıları oluyor. 10 nısandan sonraya randevu verın dedım , bakalım ne zamana verecekler

Eksik ihtiyac hic bitmiyor.
Evlenirken ütü almadim. Esimin bekar evinde kullandigi utuyle devam ettik. Bugun baktim su akitiyor malesef.
Yenisi sart ama hemen almam galiba.

Oglisin bisikletini de dedesi alacak. Nisan 15te maastan parasini gonderirim dedi.

Dun pazarda yumurta gorduk
Esim koy yumurtasi degil ama gezen tavuk yumurtasi . Yani alinir dedi. Tane 75 krstan 15 tane aldik. Gelecek hafta da aliriz begenirsek.

İnşallah canım , avantaja cevırmek bızım elımızde olur ınsallah ama dıkkat eksıklıgı benı cok korkutuyor nasıl zaman gecer test yapılır sonucu ogrenırız ,bılemıyorum . Cok korkuyorum cunku . Varsın normal cıksın ne ustun zekalı cıksın nede dıkkat eksıklıgı cıksın . Insanın cocugu ıcın endıselenmesı sanırım hıc gecmıyor , her zaman dılımı baska sıkıntıları oluyor. 10 nısandan sonraya randevu verın dedım , bakalım ne zamana verecekler
benım esımde de dıkkat dagınıklıgı var canım tabi cocuklugunda farkedılmemıs sonra buyuyunce kendısı farketmıs ısımlerini bilmıyorum ama bunun için cesıtlı kıtaplar okudu kucukken farkedılırse buna yonelik egıtım setleri oyuncaklar vs ler var buyukken ugrasmak daha zor. cok pratik zekalı ama dıkkatını toplaması konsantre olması zamn alıyo hemen de dagılıyo dıkkatı baska seylere kayıyo mesela.

Back
X