- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #30.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben 5ten snra makası acar hemen dıyodum ama hıc durdurmadı canımKuveyturk hala marj koymadi
Alış satış kaç şuanevet ben 5ten snra makası acar hemen dıyodum ama hıc durdurmadı canım
usd satıs5.85-alıs 5.81Alış satış kaç şuan
Hayırlı uğurlu olsun tekrar, Allah borcunu en kolay şekilde ödetsin. Sağlıkla sıhhatle oturun inşallah en kısa sürede bebeğiniz de gelirIyi aksamlar kizlar
Bugun altin dolar ne oldu boyle yaa.
Dolar hele kontrolsuz yukselise gecince kendimi cok guvensiz hissediyorum
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Secim sonrasi felaket senaryolari gerceklesecek mi ne sanki??
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
Kızım 3. Sinifta girmişti bilseme güzel bir puan aldı testte bizi okula dahi almadılar hiç birşey açıklamadılar hatta eşim bimere şikayet bile iletti ama cevap veremeyeçeklerini iletmisler mail yoluyla yani o öyle kaldı.Nasıl bısey olmustu bıraz bahseder mısın? Ram acıklayıcı cevaplar verıyor mu durumla alakalı? Efendım yonlendırme vs nasıl olacak? Cok korkuyorum ben ya , ıcımde cok kotu bır hıs var . Korkum ustun zeka nın yanında dıkkat eksıklıgı . Benım oglumda bılseme yerlesemedı , baska bır bılım sanat merkezıne gonderıyorum 2 senedır ,9 ay gıdıyor okul dısında. Suanda senınkı kaca gıdıyordu? Ortaokulda ne yapacagım bılmıyorum ben suanda eve gelen ogretmene sadece yıllık 8000 cıvarı verıyorum 8500 ta olabılır. Ortaokulda bu fıyat emınım artar cunku ılkokul ogrt ıle ortaokul ogretmenı ucretlerı degısır. Hanı 3-4 daha fazla verıp ozele gıtmesı mantıklıda gelıyor , sosyal faalıyetlerı farklı sonucta.
Benımkı bırde ıngılızce ıcın dersahaneye gıdıyor , haftada 3 saat 2 senedır. Ozel okullarda haftada 18 saat ıngılızce var , devlet okullarında ıse 2 saat
amin sağol canımGünaydın yine anlamsız şekilde kalktık eşim tugaya gitti . Denetleme heyeti hala burada ve tilloya filan gezmeye gidecekler bugün .Bizimkileri de ne yapacaklarsa tugaya topladılar yine sabahın köründeneyse buna şükür diyorum ve susuyorum . Eğer hava iyi olursa ve eşim öğleden sonra gelirse mangala gideceğiz yok akşama kalırsa buzluktan köfte çıkartacağım onu döküm tavada yaparım. Saat 11 gibi A101 e gidip indirime giren topraklardan alacağım ayrıca kuaföre gitmem lazım
![]()
Zeynolin44 çok geçmiş olsun allah şifa versin
gecmis olsun canim Allahim sifa versin rahatsizligi neydiGünaydın mutlu hafta sonları
Kayınpeder baya kötü yürüyemiyormuş yemek yiyemiyormuş eşim dün gitti pazar döner son zamanlarında yanında olmak istiyor![]()
amingecmis olsun canim Allahim sifa versin rahatsizligi neydi
Allah yardımcısı olsun.rabbim şifa versinGünaydın mutlu hafta sonları
Kayınpeder baya kötü yürüyemiyormuş yemek yiyemiyormuş eşim dün gitti pazar döner son zamanlarında yanında olmak istiyor![]()
amin canımAllah yardımcısı olsun.rabbim şifa versin