• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar
Bugun altin dolar ne oldu boyle yaa.
Dolar hele kontrolsuz yukselise gecince kendimi cok guvensiz hissediyorum
Yatirimi olanlar gobek atiyor bazi platformlarda ama bunun carsi pazara yansimasini dusunen az nedense
Secim sonrasi felaket senaryolari gerceklesecek mi ne sanki??
Bu arada evi aldik cok sukur bugun son dakika 5.30da tapumuzu verdiler aksilik ustune aksilik :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah. Tam zamaninda cektik krediyi sanirim. Bundan sonra bu oranlari gormek zor gibi..
Hayırlı uğurlu olsun tekrar, Allah borcunu en kolay şekilde ödetsin. Sağlıkla sıhhatle oturun inşallah en kısa sürede bebeğiniz de gelir☺️

Nasıl bısey olmustu bıraz bahseder mısın? Ram acıklayıcı cevaplar verıyor mu durumla alakalı? Efendım yonlendırme vs nasıl olacak? Cok korkuyorum ben ya , ıcımde cok kotu bır hıs var . Korkum ustun zeka nın yanında dıkkat eksıklıgı . Benım oglumda bılseme yerlesemedı , baska bır bılım sanat merkezıne gonderıyorum 2 senedır ,9 ay gıdıyor okul dısında. Suanda senınkı kaca gıdıyordu? Ortaokulda ne yapacagım bılmıyorum ben suanda eve gelen ogretmene sadece yıllık 8000 cıvarı verıyorum 8500 ta olabılır. Ortaokulda bu fıyat emınım artar cunku ılkokul ogrt ıle ortaokul ogretmenı ucretlerı degısır. Hanı 3-4 daha fazla verıp ozele gıtmesı mantıklıda gelıyor , sosyal faalıyetlerı farklı sonucta.
Benımkı bırde ıngılızce ıcın dersahaneye gıdıyor , haftada 3 saat 2 senedır. Ozel okullarda haftada 18 saat ıngılızce var , devlet okullarında ıse 2 saat
Kızım 3. Sinifta girmişti bilseme güzel bir puan aldı testte bizi okula dahi almadılar hiç birşey açıklamadılar hatta eşim bimere şikayet bile iletti ama cevap veremeyeçeklerini iletmisler mail yoluyla yani o öyle kaldı.
Benim kızım 5.sınıfa gidiyor geçen yıl da doğa kolejinin sınavından %80 burs kazanmıştı ama bi türlü karar vermedik devlete verdik bu yıl tayinciyiz gittiğimiz yerde okullar nasıl olur bilemiyoruz %90 burs kazanmışken değerlendirelim diye düşünüyoruz bu güne kadar hiç bir özel ders kurs aldırmadık şansına sadece okulunda bu yıl ekstra ingilizce sınıfı açtılar oraya girdi devlette 13 saat ingilizce gördü

Akşam tiyatro vardı oraya gittik çıkışta da biraz dışarda takıldık yorulmuşum ama. Bi geldim püre ban yemiş 😳niye oldu şimdi durduk yere anlayamadım buradaki yazdıkları ise benim de aşağı kalır yanım yok. Yamuluyor muyum🙄?

Günaydın mutlu hafta sonları
Kayınpeder baya kötü yürüyemiyormuş yemek yiyemiyormuş eşim dün gitti pazar döner son zamanlarında yanında olmak istiyor :KK43:

Günaydın yine anlamsız şekilde kalktık eşim tugaya gitti . Denetleme heyeti hala burada ve tilloya filan gezmeye gidecekler bugün .Bizimkileri de ne yapacaklarsa tugaya topladılar yine sabahın köründe 😡 neyse buna şükür diyorum ve susuyorum . Eğer hava iyi olursa ve eşim öğleden sonra gelirse mangala gideceğiz yok akşama kalırsa buzluktan köfte çıkartacağım onu döküm tavada yaparım. Saat 11 gibi A101 e gidip indirime giren topraklardan alacağım ayrıca kuaföre gitmem lazım 😚 Zeynolin44 Zeynolin44 çok geçmiş olsun allah şifa versin

Günaydın yine anlamsız şekilde kalktık eşim tugaya gitti . Denetleme heyeti hala burada ve tilloya filan gezmeye gidecekler bugün .Bizimkileri de ne yapacaklarsa tugaya topladılar yine sabahın köründe 😡 neyse buna şükür diyorum ve susuyorum . Eğer hava iyi olursa ve eşim öğleden sonra gelirse mangala gideceğiz yok akşama kalırsa buzluktan köfte çıkartacağım onu döküm tavada yaparım. Saat 11 gibi A101 e gidip indirime giren topraklardan alacağım ayrıca kuaföre gitmem lazım 😚 Zeynolin44 Zeynolin44 çok geçmiş olsun allah şifa versin
amin sağol canım

Bugün geç kalktık uzun uzun kahvaltı yaptık sonra balkon temizlendi ortalık toplandı biraz yoruldum dinleniyorum
Dün pizza yapmıştım bugün lahmacun yapıcam içini hazırlayıp fırına göndericem elimde 1400 Gr kıyma var hepsini yaptırıp buzluğa da atmayı düşünüyorum

Merhabalar 🤣 pure hazel pure hazel daha dönmemiş 🥺 . Sabah eşim işe gitmişti bende kahvaltı yaptım dışarı çıkacaktım . En yakın arkadaşım aradı Haziran’da evlenecek başka bir arkadaşım düğün tarihi 20 Haziran demişti . O tarihte biz Marmaris’te tatilde olacağımız için gidemeyecektik çok üzülmüş bozulmuştum . Arkadaşlarımda aynen öyle olmuşlarda . Meğer tarih 22 Haziran akşammış . Hemen eşimle konuştum sabaha karşı otelden çıkar memlekete düğüne gider 2 şer gün ailelerimizde kalır döneriz dedik çok mutluyuz o yüzden 😄😄😄😄😄 22 tl markette mangal için harcadık 5 tl giriş ücreti ödedik. Arkadaşımız aradı akşama lahmacun yaptırıyoruz bize gelin diye . Eve döndük duş aldım hemen gidip browni yapacağım elimde götüreyim çayın yanına servis olur 🤩🤩🤩 hemde dışarıdan pasta alsak 50 tl veririz hiç gerek yok aile bütçesine fayda lazım 😜

Birimkileriniz bereketli olsun kızlar giremedim dün bi telaş halindeyim aksam ustu eltime gittim çocukla eşimin abisi şehir dışına çıktı değişiklik olsun hem oğlum kuzenleriyle oynuyo diye bugun gidecektim plan deisti dün hemen kurabiye yogutmustum onu götürdüm pişirip yemegi orda yedik guzel vakit geçti taşınma isi var yardım ettim diger eltimde geldi oda kaldi bugun döndük bugun etrafi dağıtmamış eşim çok etraf topladim açık çocuğu yikadim süt almış eşim kaynadı onu mayaliycan simdi bi kahve yaptim oturdum az dinneniom aksama yemegim yok bakcam a101 e gitcektim yarin giderim yoruldum hem çoçugida yikadim

Back
X