• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bu aralar her bildiğini söyleyen her şeye bir fikri olan insanlara acayip sinir olmaya başladım. insan bilsede bazen güler geçer bazende sesini çıkarmaz böyle herkesin herşeye bir fikri olduğu herşeyi ben biliyorum tavırlarında olduğu ortam da yaşanmaz ya bu durum acayip beni geriyor

ben de ondan bi 20tane aldm sanırım agız bezınden yani.
ya ben bu hamıle pantolonlarına cok bozugum resmen gıcık oldm 80-90dan asagı yok penye taraflarıda cuval gıbı zaten 3tane lastıklı pantolon aldm onun yerine bi tanesını resmen 10gun gıydım bidaha olmadı tam gecıs donemındeymıs karnım kılodan sebep degıl karnım genıslıyo
Bugun bende biraz dolap bosalttim. Oglisin kiyafetleri vs. 2 tane hamilelek pantolonumu buldum.
Inan 5 yil once de 80 liraya almistim. Malesef pahali. Lcwde filan daha uygun olabilir belki

bebegin doğum kilosuna ve gelişimine göre değişir pure ama 2 paket yeni doğan kesin kullanılır minik olursa bebek biraz daha kullanırsınız da çok erken değil mi canım bunları almak için
Canim akari kokari yok. Uygun bulursam alir koyarim. Sadece yenidogan icin zaten diger bezlere cesaret edemem .sonucta gelisimi nasil olur bilemem.

Selam kızlar.Şoktan taze fasulye çıkardım pişirdim oğlana ıspanak pişirdim şimdi tarhana çorbası yapacağım.Süt aldım pişirdim mayaladım oğlanla içtik.oğlanın nevresımleri attım makınaya bir makına renkli yıkandı kurudu onları yerlestırecegım.Dün süpürdüm sildim bugün WC ovup toz alınacak ben duş alırım oğlanı yıkayacağım.

Merhabalar cidden çok yoruldum ya 🥺 sabah kahvaltı ettik hemen toparladım bulaşık makinası çalıştırdım. Dün pikniğe gittik diye çamaşır sepeti hemen dolmuş oldu . Siyahlar koyu renkliler , açık renkliler , beyazlar olmak üzere 4 makina çamaşır yıkandı asıldı. Ordu evi ve 3 farklı markete gittik hepsinden alışveriş yaptım 122 tl tuttu . Birkaç şeyi stokluk aldım açıkcası. 1 kg bulgur , 1 kg baldo pirinç, 1 kg kırmızı mercimek bunlar stokluk oldu . Kıyma Arap sabunu , süt soğan , patates , Dondurma , yumurta , marul , maydonoz , havuç , limon , elma , çikolata sosu , domates , biber , krem şanti , kuru yemiş , su ,soda , çekirdek , jöleli lokum , helva ,iade ettiğimiz yoğurdun yenisini aldık ona para ödemedik. Eve geldik Aldıklarımızı yerleştirdim bulaşık makinası boşaltıp çamaşır astım . Eşim menemen yaptı yedik topladım . Artık ayağımı uzatacağım cidden yoruldum😕

Kızlar bu aralar her bildiğini söyleyen her şeye bir fikri olan insanlara acayip sinir olmaya başladım. insan bilsede bazen güler geçer bazende sesini çıkarmaz böyle herkesin herşeye bir fikri olduğu herşeyi ben biliyorum tavırlarında olduğu ortam da yaşanmaz ya bu durum acayip beni geriyor
Toplumsal hastaligimiz o. Basta ben de senin gibiydim ama malesef alistim sanirim simdi gulup geciyorum. Hatta bazi durumlarda dalga geciyorum bozuyorum:)) Bozmak eglenceli oluyor.

Mrb kızlar arkadaşlarım geldi dün eşimle temizlik yaptık akşam pazara gittik markete gittik annem eşimle abime süveter örcek ona ip aldım pazarda 50 harcadı sanırım eşim ip ve markete toplam 100 kk dan harcadım simit yaptım gelince bugün sabahta kısır patates salatası makarna salatası havuç kızartma kırmızı biber kızartması yaptım arkafalarımda birer çeşit getirdi baya çoktu sofra çay kahve derken çok yedim

Bugun bende biraz dolap bosalttim. Oglisin kiyafetleri vs. 2 tane hamilelek pantolonumu buldum.
Inan 5 yil once de 80 liraya almistim. Malesef pahali. Lcwde filan daha uygun olabilir belki
baktımlarım Lcwde canım bide yani uyduruk uyduruk pantolonlar sırf hamıle seyi dıye 70lira 80lira valla cogu pantolonumu fermuar acık gıyıyorum uzun kazaktan belli olmuyo

ayy canım etrafım oyle ınsanlarla dolu ah ah :KK70:

Bende bugün bebisin kıyafetlerini attım makinaya kuruyunca ütüleyip hurclara koyucam hastane cantamizi hazırlamıştım bunlar diğer kıyafetleri daha uyku seti,nevresimler birde oglumdan kalan kıyafetler var onlar da yıkanıp ütülenecek
Akşama da kabak yemegi ve bulgur pilavı yaptım yanına cacık ve hoşaf

Bende bugün bebisin kıyafetlerini attım makinaya kuruyunca ütüleyip hurclara koyucam hastane cantamizi hazırlamıştım bunlar diğer kıyafetleri daha uyku seti,nevresimler birde oglumdan kalan kıyafetler var onlar da yıkanıp ütülenecek
Akşama da kabak yemegi ve bulgur pilavı yaptım yanına cacık ve hoşaf
Allah gule gule gıydırmeyı nasıp etsın ınsAllah yaklastıkca benı bı heyecan basıyo canım ya sana da oluyomu

Allah gule gule gıydırmeyı nasıp etsın ınsAllah yaklastıkca benı bı heyecan basıyo canım ya sana da oluyomu
Aynen kıyafetleri falan yıkarken sererken aşırı derece mutlu oluyorum doğum yapınca bu içimdeki kıpırtılar gidecek arıcam bu hisleri
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları :anneadayı::KK200:

Eşim beni memleketten almaya geldi biraz masraf oldu ama olsun değişiklik oldu bizim icin. Yarın sabah eve yola çıkıyoruz 12 saat yolculuk 🙄 bugun köye uğradık babanelere onlara alışveriş yaptik cay seker tavuk felan aldık. Maaşa daha cok var eve gidince dolap bom boş olacak bakalim allah yardımcımız olsun

Back
X