• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhaba eşim geldi öğlen dışarıya yemeğe götürdü.
Geldim Eve görünen yerlere süpürge tuttum Cumartesi temizlikçi gelecek.
Biz de tavuğu çok nadir Eve alıyoruz.
Ütü yapacağım iki defa da çamaşır yıkar asarım. Antibiyotik yarın sabah bitiyor ama hala hastalık devam ediyor.
241,13 den almıştım altın baya düşmüş şans ;)

Herkese merhaba eşim geldi öğlen dışarıya yemeğe götürdü.
Geldim Eve görünen yerlere süpürge tuttum Cumartesi temizlikçi gelecek.
Biz de tavuğu çok nadir Eve alıyoruz.
Ütü yapacağım iki defa da çamaşır yıkar asarım. Antibiyotik yarın sabah bitiyor ama hala hastalık devam ediyor.
241,13 den almıştım altın baya düşmüş şans :KK66:
Alya Boğaz’ın ne durumda ? geçen sana yazacaktım mesajın ekranda kalmış araya birşey girdi yazamadım . Bende geçen piknikten geri dönünce hastaydım aynı senin gibi . Boğaz’ın hala ağrıyorsa adaçayını demle biraz ılısın git gel güzel gargara yap İnan çok iyi geliyor . Birde antibiyotik bittikten 2 gün sonra anca toparlanıyorsun

Ayda bir kere filan fast food burger da yiyoruz orada da ben köfte yemek istemiyorum o yüzden. Sırf acı sos şu bu için yiyorum🥺

3 kg patates aldım 10 tl hediye fincan takımı aldım oda 65 tl bugün akşamda hediye kıyafet alıncak bu ay baya harcama yaptık dahada arkası gelir

Hasta olurum zaten ya hayırlısı ❤Altın alacak mısın sanki daha fazla yükselecek gibime geliyor
çok bilmiş eşim bekle diyip duruyor o ne derse tersi oluyor ama bir türlü kabul ettiremedim kendine çok istiyorum hemde fiziki ata falan

çok bilmiş eşim bekle diyip duruyor o ne derse tersi oluyor ama bir türlü kabul ettiremedim kendine çok istiyorum hemde fiziki ata falan
Bence yükselecek ya durmanın anlamı yok ki para varsa al at unut taktiği kullanmanız lazım . Dün 385 ten aldık bugün 391 47 tl baştan kar ettik

Bence yükselecek ya durmanın anlamı yok ki para varsa al at unut taktiği kullanmanız lazım . Dün 385 ten aldık bugün 391 47 tl baştan kar ettik
biz yatırım için her an bozdurabiliriz arabayı yükseltebiliriz ya da ekonomi biraz durağana geçerse arsa almak istiyoruz elimizdekileri nakite çevirip üstüne kredi çekicez mecburen aslında elden alacaklarımız var onlar gelse yine bir miktar fayda eder.

Alya Boğaz’ın ne durumda ? geçen sana yazacaktım mesajın ekranda kalmış araya birşey girdi yazamadım . Bende geçen piknikten geri dönünce hastaydım aynı senin gibi . Boğaz’ın hala ağrıyorsa adaçayını demle biraz ılısın git gel güzel gargara yap İnan çok iyi geliyor . Birde antibiyotik bittikten 2 gün sonra anca toparlanıyorsun
Evet cnm biliyorum adaçayı nı. Tavsiye için Sağolasın
Beta virüsü dedi doktor
Bakalım daha iyiyim Burun ameliyatı sonrası uyurken ağzımdan daha çok nefes alıyorum böyle hastalık da olunca sabah uyandığım zaman çok ağrı oluyor.

biz yatırım için her an bozdurabiliriz arabayı yükseltebiliriz ya da ekonomi biraz durağana geçerse arsa almak istiyoruz elimizdekileri nakite çevirip üstüne kredi çekicez mecburen aslında elden alacaklarımız var onlar gelse yine bir miktar fayda eder.
Cnm ben seni çok iyi anlıyorum ama sen o 4bini sadakam olsun de unut. 4bin tl için eşin ile huzurunu bozma. Sen için ferah tut başka şekilde paran değerlenir İnan.eğer böyle takılıp kalırsan senin psikolojine zarar.gerçekten seni çok çok iyi anlıyorum ( sendin di mi kv kp e 4bin veren yanlışlık olmasın)

Evet cnm biliyorum adaçayı nı. Tavsiye için Sağolasın
Beta virüsü dedi doktor
Bakalım daha iyiyim Burun ameliyatı sonrası uyurken ağzımdan daha çok nefes alıyorum böyle hastalık da olunca sabah uyandığım zaman çok ağrı oluyor.
Bence sen burnun için bir başka doktora kontrole gitmelisin başka sorunlar var gibime geliyor . Benim ameliyattan sonra hayatım yeniden başladı resmen çok iyi oldum

Cnm ben seni çok iyi anlıyorum ama sen o 4bini sadakam olsun de unut. 4bin tl için eşin ile huzurunu bozma. Sen için ferah tut başka şekilde paran değerlenir İnan.eğer böyle takılıp kalırsan senin psikolojine zarar.gerçekten seni çok çok iyi anlıyorum ( sendin di mi kv kp e 4bin veren yanlışlık olmasın)
Benim canım aslında takmak istemiyorum ama yaptıkları yetmiyor gibi borç diye aldıklarınıda vermiyorlar bu kadar pişkinlik yok artık dedirtiyor. İnan oğlundan kızından çok ben düşünüp eksigini alırdım.

Bizde aynı durumdayız desem eşim arabayı değiştirmek istiyor zor tutuyorum . İstediğimiz araba ile şuan Aralık’tan beri biriktirdiğim 31 çeyrek altını bozdurunca 5 bin eksik kalıyor . Tabi kasko sigorta ve yol masrafımızı filanda kattım hesaba . Eşim Oyak ihraz çekeriz diyor ama ben durduruyorum . Sizde keşke elden alınacakları alsanız daha az kredi daha az faiz demek oluyor bu .

Benim canım aslında takmak istemiyorum ama yaptıkları yetmiyor gibi borç diye aldıklarınıda vermiyorlar bu kadar pişkinlik yok artık dedirtiyor. İnan oğlundan kızından çok ben düşünüp eksigini alırdım.
Bak genelde erkek eşin anne babaları ne koparırsam kar diye bakıyorlar . Çok uyanık vr oğullarının eşlerine karşı aşırı cimri oluyorlar(istisnalar var tabi) senin kalbinde aklında sürekli çekişme halinde olmana sebep oluyorlar.( ben bu durumdayım o yüzden anlıyorum)
Sadakan olsun ya öyle düşün . Bir daha borç alanayacaklarını bilsinler yeter. Yüzleri olmasın mümkünse. Sınırını belirle yüz göz olma hak ettikleri kadar değer verip görüş.
Bak onlar çocuğunu dolandırdıklarını anlamıyorlar bizde de var öyle benzer durum.
Ve İnan senin cenindeki 5liran bile o kadar değerleniyor ki böyle bir müsibet karşısında .
Bunu zamanla hissedersin. Yüklü borç altına girsende huzurla ödersin.
Ama o 4 bini kavga dövüş alıp huzursuz kötü enerjiye maruz kalırsan daha az çektiğin krediyi öderken için çok daralır.
Tabi yine de sen bilirsin. Bak her şerden bir hayır çıkarmak da bu olsa gerek.
Şimdi eşimin ailesi bizi kıskanıp durur. Varsın giden para olsun.

Yemeğimizi yedik toparladım biraz uzandık lavaşlardan fazla yaptım 6 tane filan buzluğa koydum hazır elime gelir 😕 hayret ki bugün 0 harcama yaptık ne garip valla

Iyi akşamlar kızlar Kardeşimin kızı için bebek aldım 25tl ye Bezelye, salatalık patates aldım 25tl
Pantolon aldım 49 tl karttan ,Pizza yedik 43tl o da karttan
Haftalık harçlığımdan 10tl kaldı
Duş aldım namaz kıldım yasin okudum yumurta maskesi yaptım yüzüme dinleniyorum

Back
X