• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim aşırı mutluluktan şubedekilere söylemişti birde o gün kanın sonucunu almaya birlikte gidecektik izin için söylemiş duramadı adam 🤣 sirken benim kocam 7 aylık doğmuş diyorum bazen 🤣
Bugün arkadaşları eşime sormuşlar yıllardır görüşmemişlerdi bugün biraraya geldiler sizde cocuk var mı diye sormuşlar eşim de henüz çocuğumuz yok demiş. İş arkadaşları da bilmiyor henüz. Cinsiyet belli olsun öyle duyururuz.

yaa tuce gecen arkadaslar gulduler hayatımda hıc yemedm ben o dardanel ton falanlardan:KK48: hıc mı dıyolar hıc valla dedım
Bizim memlekette 12 ay sürekli balık olurdu hep yerdik iç Anadolu birde düşün 🤣 ondan bende hayatımda 10 kere dardanel yememişimdir 🤣

sagolasın canım hamıle kaldıgın kıloda onemli 56.5ile hamıle kaldm ben zayıf degıldım yani
bide benım karnım hıc 7aylık karnı gıbı degıl bebegın kılosu yerınde cok sukur ama nerde saklanıyor bılmıyorum :KK36:
Bende 57 ile hamile kaldım simdi 67yim 🙈 keşke benimki de saklansa icerlerde bi yerlere 😆 2 hafta onde gidiyo bizimkinin kilosu haftası

Bugün arkadaşları eşime sormuşlar yıllardır görüşmemişlerdi bugün biraraya geldiler sizde cocuk var mı diye sormuşlar eşim de henüz çocuğumuz yok demiş. İş arkadaşları da bilmiyor henüz. Cinsiyet belli olsun öyle duyururuz.

Bana kalsa kalp atışına kadar kimseye söylemezdim emin olmak için sadece . Ama eşim ailesi ile paylaşmak istedi bende içimden doğru valla dedim söylesin kayınvalidemin saçma düşünceleri olduğu için onlara söyledik aileme söyledim valla şube duydu 3 aile . Kısmet dedim olumlu ama olumsuza da dönebilir herşey olabilir hayatta dedim söylediklerimize de

Kuru meyvelerdeki şeker oranı da yüksek olduğu için taze tercih sebebi olmalıymış.

Basurum var arada kanamam oluyor o yüzden 2 tane filan kuru kayısı birkaç üzüm mecbur yiyorum yoksa çok rahatsız oluyordum hamile kalmadan önce de şimdi daha fena olurum kesin .

bana da kavrulmus degıl ciğ badem ye dedı dr a101de ındırım varken ıkı paket almıstm tekrar gelırse cok alıcam guzel cıktı. pahalı ama tabi
gunde 5ceviz yıyorum bıde mutlaka.
ıyı pısmıs haslanmıs yumurta yıyorum 2gun yıyorum 1yada 2gun tatıl alerjık bunyem cunku
süt ıcemıyorum zorla ıcıyorum 2gundur falan.
balık memleketınde oldugum halde pek yemıyorum malesef omegadan alıyorum onuda
Beslenmen güzel canım, süt içeniyorsan yogurt tüket daha faydalı. Guzel semizotu bulursan yogun kıvan cacıgını yap tüket çok faydalı:anneadayı:

Bende 57 ile hamile kaldım simdi 67yim 🙈 keşke benimki de saklansa icerlerde bi yerlere 😆 2 hafta onde gidiyo bizimkinin kilosu haftası
yaa aynıyız senınle neredeyse ben de 56.5ile basladm 65kusurum ıste. ultrasonda bızım de oyle ılk haftadan beri bi hafta önden gıdıyor dıyor zaten erken yumurtladıgım için oyle oldugunu dusunuyorum. biraz tontik bı bebek dedı sımdılık bakalım gelınce görcez :halay: ben tam 5kılo dogmusum esımde 4e yakın sanırım. zaten cok kılo ıyı bıse degıl eskı zamanlarda bu testler olsaydı annemde kesın gebelık sekerı cıkardı bence

Basurum var arada kanamam oluyor o yüzden 2 tane filan kuru kayısı birkaç üzüm mecbur yiyorum yoksa çok rahatsız oluyordum hamile kalmadan önce de şimdi daha fena olurum kesin .
Endişelenmeni istemem ancak kronik bir hemoroid problemin varsa bir genel cerrahla görüşsen iyi olur doktorun kan ilacı verirse o da ekstra kabızlık yapacaktır. Bir de gebeliğin ilerleyen dönemlerinde hemoroid sorunu olmayan kadınlarda bile bu tarz sorunlar olduğunu biliyorum.

yaa aynıyız senınle neredeyse ben de 56.5ile basladm 65kusurum ıste. ultrasonda bızım de oyle ılk haftadan beri bi hafta önden gıdıyor dıyor zaten erken yumurtladıgım için oyle oldugunu dusunuyorum. biraz tontik bı bebek dedı sımdılık bakalım gelınce görcez :halay: ben tam 5kılo dogmusum esımde 4e yakın sanırım. zaten cok kılo ıyı bıse degıl eskı zamanlarda bu testler olsaydı annemde kesın gebelık sekerı cıkardı bence
Sen şeker yükleme yaptirdin mı? Ben ilk cocugumda yatırmıştım bisey çıkmadı bu gebeligimde yaptırmadım ama bebek iri olunca şüphelendi açlık tokluk şekerime bakacak sadece

ben de ıs arkadaslarıma 3.ayda soylemıstm 15gun rapor alınca zaten suphelenmıslerdi
2 kadın arkadasım var onlara asılama ıcn ızın alırken mecbur demıstm.

Pişirerek değil de benben in dediği gibi çiğ tüketmen ca açısından daha faydalı
yk bız zaten yuzde 90 cıg yıyoruz yanı ya lımonlu salatası yada bol yogurtlu bıberlı slaata gıbı
ayy kızlar gece gece semız arattırcanız bana :KK70:
bu arada ya bı kere bıle asermezmı ınsan hıc bıse ıstemedm ben:skandal:

Hele bir de dışarda nasıl pştiğini bile bilmiyoruz🙄ben dışarda et köfte yiyeceğim zaman özellikle tembihliyorum iyice pişirmeleri konusunda.
Yaa ben pirzolaya bayırım mesela güvenip dışarda yiyemezdim, hatta salata asla yemezdim işyerinde falan toksoplazma riski dolayısıyla. Hamile iken sakatattan iyi pişmemiş etten iyi yıkanmamış sebze meyveden bitki çaylarından kafeinden sigaradan uzak durmak gerek.

Sen şeker yükleme yaptirdin mı? Ben ilk cocugumda yatırmıştım bisey çıkmadı bu gebeligimde yaptırmadım ama bebek iri olunca şüphelendi açlık tokluk şekerime bakacak sadece
benım dr herkese yapmıyorum rısk grubunda olanlara, onlarda hızlı kılo artısı olan gebeler ve bebekler , bıde aılesınde seker hastası olan. benım babam oldugu için yaptırdım.75lik yuklemeyle sekerım normal cıktı.
bide benım oyle tatlı seylerle aram normalde de yoktur nadıren ballı tatlı yerım
antepte görümcem var bi dılım baklavayı ya yerım ya yemem gıdınce oyle yani:KK48:

yk bız zaten yuzde 90 cıg yıyoruz yanı ya lımonlu salatası yada bol yogurtlu bıberlı slaata gıbı
ayy kızlar gece gece semız arattırcanız bana :KK70:
bu arada ya bı kere bıle asermezmı ınsan hıc bıse ıstemedm ben:skandal:
Aşerme ya da bi Yiyeceğe tiksinti bende de olmadı hiç. Ancak markette değişik meyve göreyim yeni çıkanlardsn canım istemese bile azıcık da olsa alıyorum aklım kalmasın diye.

Eşim sabah meydandaki törene gitti sonra geldi kahvaltı hazırladık . Kahvaltıyı topla ocağı sil makinaya siyahları attım. Yarım saat uzandım kalktım saçımı makyajlımı yaptım tugaydaki törene gittik . Şubedekilerin eşleri çocukları vardı . Ailecek görüşüyoruz sürekli . Duydukları halde bi hayırlı olsun diyemediler ne kadar kabalar ya çok garip . Hamileyken sigara içinler bana sağlıklı nasıl beslenilir dersi veriyorlar sakatat yemezsem olmazmış 🤣🤣🤣 eşimde hemen duydu ya koşa koşa beni ciğer yemeğe götürdü kuzu ciğeri ki ben asla yemem 😕 zorla yedim 30 tl verdik oradan KAntinde 5 tl harcayıp eve geldik . Bulaşık makinası boşalt kalan çamaşırı as nevresim değiştir yoruldum😒
Kuzu ciğerini çok severim hamileyken tek aserdigim şey oydu galiba bir kaç gün aradıktan sonra eşim kilosunu 70 TL den almıştı

Yaa ben pirzolaya bayırım mesela güvenip dışarda yiyemezdim, hatta salata asla yemezdim işyerinde falan toksoplazma riski dolayısıyla. Hamile iken sakatattan iyi pişmemiş etten iyi yıkanmamış sebze meyveden bitki çaylarından kafeinden sigaradan uzak durmak gerek.
Ben evde et balık yaparken bile laboratuvara giriyormuşçasına eldiven takıp yapıyorum toxoplasma riskine karşı.tedbiri elden bırakmak istemiyorum. Bu bebek kolay gelmedi 😆

Back
X