- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #32.101
Çok özledım yaÇok çok sarıl![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok özledım yaÇok çok sarıl![]()
Yazmayalım ozaman vazgectım.Tercihlere var daha ama şehir arayısındayımEgitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazımgezilecek yerleri güzel.. ama velakin şehir pahalı geldi bize insanları soğuk geldi havası sert kiralar pahalı 2. Doğuya gitcez biz seneye çok durmayı düşünmüyoruz bu arada kendimde konya eregliliyim
Tahmin edebiliyorum aynı şeyleri bende yaşadığım için İskenderuna koşa koşa giderdim 15 güne birÇok özledım ya![]()
Asıl izin 2ay sonra ama buda bal kaymak oldu banaTahmin edebiliyorum aynı şeyleri bende yaşadığım için İskenderuna koşa koşa giderdim 15 güne birevde görev dönüşlerini bekler geldiklerini duyunca gece tugaya gider beklerdim almak için
![]()
bitmez benceKizlar ek dersi almama bi hafta var sayilir. 1500 lira kaldi harcliktan. 1 haftada 1500 lira bitmez herhalde. 1 çeyrek altin mi alsam bugun disari cikicaz
bitmez bence
Cumaetrsi peynir alırken ben de aldım plastik dosyalardan ofiste lazım olabiliyor. İnternette en uygun 29 lira olan dosyalar orda 12,5 lira idi hemen kaptık eşimleKizlar ya migrosta indirim varmis kirtasiye urunlerinde. Dun piknik dönüşü yakaladik.
Millet çilginca alisveris yapiyordu.
Ama tum kirtasiye urunleri yari fiyatinaydi ve fiyatlar sisirilmis indirilmis degildi.
Oglna boya malzemeleri defter kitap kalem canta oyun hamuru scootter vs derken epey harcadik. Ve cok tasarruflu oldu.
Süperdi yaaa.Cumaetrsi peynir alırken ben de aldım plastik dosyalardan ofiste lazım olabiliyor. İnternette en uygun 29 lira olan dosyalar orda 12,5 lira idi hemen kaptık eşimle![]()
Bizim evde çocuk yok ama içimizdeki çocuktan sanırım kırtasiye görünce kendimizi kaybediyoruzSüperdi yaaa.
Cocugu olan veya okula baslayacaklar icin kaçirilmazdi indirimler. Kirtasiye malzemesi sıkıntisından kurtulmuş oldum.
Kizlar ek dersi almama bi hafta var sayilir. 1500 lira kaldi harcliktan. 1 haftada 1500 lira bitmez herhalde. 1 çeyrek altin mi alsam bugun disari cikicaz
Yok esilacim 1 çeyrek yeter.Kap bir yarim pure
Ne demis atalarimiz Alinmis alinmistir
Kizlar bize mayista sosyal denge baslayabilir ay cok guzel olur yaa