• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Egitimi3 hakkımda bilgim yok cnm okuyan kimsemiz yok burda .. kendim sağlık personeli olduğum için iyi olduğunu soyleyebilirim tarafsız birine sormak lazım 😁 gezilecek yerleri güzel.. ama velakin şehir pahalı geldi bize insanları soğuk geldi havası sert kiralar pahalı 2. Doğuya gitcez biz seneye çok durmayı düşünmüyoruz bu arada kendimde konya eregliliyim
Yazmayalım ozaman vazgectım.Tercihlere var daha ama şehir arayısındayım😂

Tahmin edebiliyorum aynı şeyleri bende yaşadığım için İskenderuna koşa koşa giderdim 15 güne bir 🤣 evde görev dönüşlerini bekler geldiklerini duyunca gece tugaya gider beklerdim almak için 🤣
Asıl izin 2ay sonra ama buda bal kaymak oldu bana😀İkimizinde morale çok ihtiyacı var.Sağ sağlim atlatsak şu 2yılı

Ütü yaptım bitmek bilmedi 🤣 tatlıyı yaptım kahvaltımı toparladım . Şimdi hemen bir süpür sil yapıp yeşil mercimekten çorba yanına zeytinyağlı kuru dolma yapacağım sonra da kendime bakım yetişirse tabii 😕

Kizlar ek dersi almama bi hafta var sayilir. 1500 lira kaldi harcliktan. 1 haftada 1500 lira bitmez herhalde. 1 çeyrek altin mi alsam bugun disari cikicaz

Kizlar ya migrosta indirim varmis kirtasiye urunlerinde. Dun piknik dönüşü yakaladik.
Millet çilginca alisveris yapiyordu.
Ama tum kirtasiye urunleri yari fiyatinaydi ve fiyatlar sisirilmis indirilmis degildi.
Oglna boya malzemeleri defter kitap kalem canta oyun hamuru scootter vs derken epey harcadik. Ve cok tasarruflu oldu.
Cumaetrsi peynir alırken ben de aldım plastik dosyalardan ofiste lazım olabiliyor. İnternette en uygun 29 lira olan dosyalar orda 12,5 lira idi hemen kaptık eşimle 😆

Cumaetrsi peynir alırken ben de aldım plastik dosyalardan ofiste lazım olabiliyor. İnternette en uygun 29 lira olan dosyalar orda 12,5 lira idi hemen kaptık eşimle 😆
Süperdi yaaa.
Cocugu olan veya okula baslayacaklar icin kaçirilmazdi indirimler. Kirtasiye malzemesi sıkıntisından kurtulmuş oldum.

Kizlar ek dersi almama bi hafta var sayilir. 1500 lira kaldi harcliktan. 1 haftada 1500 lira bitmez herhalde. 1 çeyrek altin mi alsam bugun disari cikicaz

Kap bir yarim pure
Ne demis atalarimiz Alinmis alinmistir :D

Kizlar bize mayista sosyal denge baslayabilir ay cok guzel olur yaa

@purecnm 1500 ben bi aylık ayirmiyorum 😬 haftalık 100 lira pazar süt ve ekmek için ayiriyorum .. diğer marketlik ürünleri de yemek fisinden aliyoz

Back
X