- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.641
Kizlar bu ay birikim yapan olmadı mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogurursun hayırlısıyla ya stres olma cok kolay ve güzel bi dogumun olacak boyle dusunÖlmedim sürünüyorumdoğursam iyi olacak
Squat yapıyorum sonra bağırıyorum açıl susam açıl diye sana tanıdık geliyor mudogurursun hayırlısıyla ya stres olma cok kolay ve güzel bi dogumun olacak boyle dusun![]()
Vur demişsin öldürmüş:)Eşime marketten yağ ve tuz sipariş ettim ve aldıkları
1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
Yarım kilo salam( bi türlü vazgeçmiyor))
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado
Toplam 350 TL![]()
Ne desem bilemedim skandal diyorum ancakEşime marketten yağ ve tuz sipariş ettim ve aldıkları
1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado
Toplam 350 TL![]()
Aynen canım öyle olduVur demişsin öldürmüş:)
Vallahi bir türlü tutumlu olmayı öğretemedim benNe desem bilemedim skandal diyorum ancak
Eşime marketten yağ ve tuz sipariş ettim ve aldıkları
1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado
Toplam 350 TL![]()
Öğrenmez bence o enerji yok gibiAynen canım öyle oldu
Vallahi bir türlü tutumlu olmayı öğretemedim ben![]()
Canım dondurucuya attım ordan yiyoruz eşimde kızımda çok seviyor aslında sağlıksız diyorum ama dinleyen kim1 kilo jambon yarım kilo salam mı ? Ben şok
çok fazla değil mi Bozulmuyor mu canım ? Ben 250 gram salam alıyorum biz onu bitirene kadar bozulma evresine geliyor.
eşine alışveriş konusunda cidden dur demelisin, 350tl Nin üstüne 100 daha koy çeyrek altın alırsın :))
Bence de yokkkkÖğrenmez bence o enerji yok gibi![]()
Bizde de bu ay birikim yok, ucak bileti ve diger harcamalar sildi supurdu birikimi.Kizlar bu ay birikim yapan olmadı mi
Hahaha ay çok güldüm ama şuanBence de yokkkk
Kızıma soruyor ne eksiğin var bişeye ihtiyacın var mı diye o da yok dedi sonra 100 TL verdi git harca diye bende kızıma kumbaraya koy dedim yok diyor sabaha alacak bişeyler düşünürüm diyoraynı babası
![]()
ben de cok soylerdim öyleSquat yapıyorum sonra bağırıyorum açıl susam açıl diye sana tanıdık geliyor mu![]()
Senden öğrendim valla burada kulaklarını çınlatıyorum evdeben de cok soylerdim öyle
oynamadıgım zumba mi kalmadı hepsını yaptım
bide ben şeyi söyliyodum orhan hakalmazın salında gell diye bi sarkısı var hem oynaniyor hem gel diye cagrısımlı
squattan sonra bacaklar cok agrıyo ya ham oldugumuz için spor sonrası degılde bu sekılde olunca fena bacak agrısı yapıyor
Allahım sen bizi koru bak aynı duruma bende düşeceğim diye korkuyorum oğluşu eşime bırakıp alışverişi yapmam lazım yoksa bu iş yürümez batarız bizBende bebek olduktan sonra alışveriş işini eşime bıraktım durum ortada.
Eskiden kurtulamiyoruz.