Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşime marketten yağ ve tuz sipariş ettim ve aldıkları

1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
Yarım kilo salam( bi türlü vazgeçmiyor))
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado

Toplam 350 TL 😥😥

1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado

Toplam 350 TL 😥😥
Vur demişsin öldürmüş:)

1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado

Toplam 350 TL 😥😥
Ne desem bilemedim skandal diyorum ancak

1 kilo ceviz
1 kilo kestane
1 kilo jambon
5 litre yağ
Tuz
5 tane milka çikolata
3 paket 4 lü hüptirik
5 tane süt dilimi
4 paket hazır makarna
2 kilo muz
4 tane avakado

Toplam 350 TL 😥😥

1 kilo jambon yarım kilo salam mı ? Ben şok 😂

çok fazla değil mi Bozulmuyor mu canım ? Ben 250 gram salam alıyorum biz onu bitirene kadar bozulma evresine geliyor.

eşine alışveriş konusunda cidden dur demelisin, 350tl Nin üstüne 100 daha koy çeyrek altın alırsın :))

1 kilo jambon yarım kilo salam mı ? Ben şok 😂

çok fazla değil mi Bozulmuyor mu canım ? Ben 250 gram salam alıyorum biz onu bitirene kadar bozulma evresine geliyor.

eşine alışveriş konusunda cidden dur demelisin, 350tl Nin üstüne 100 daha koy çeyrek altın alırsın :))
Canım dondurucuya attım ordan yiyoruz eşimde kızımda çok seviyor aslında sağlıksız diyorum ama dinleyen kim

Eşime dedim ben onla aylık alışveriş yapardım😩😩

Öğrenmez bence o enerji yok gibi 🥺
Bence de yokkkk😥😥

Kızıma soruyor ne eksiğin var bişeye ihtiyacın var mı diye o da yok dedi sonra 100 TL verdi git harca diye bende kızıma kumbaraya koy dedim yok diyor sabaha alacak bişeyler düşünürüm diyor😩😩aynı babası😩😩

Bence de yokkkk😥😥

Kızıma soruyor ne eksiğin var bişeye ihtiyacın var mı diye o da yok dedi sonra 100 TL verdi git harca diye bende kızıma kumbaraya koy dedim yok diyor sabaha alacak bişeyler düşünürüm diyor😩😩aynı babası😩😩
Hahaha ay çok güldüm ama şuan 😂😂😂

Üniversite hazırlıktan beri görüştüğüm bir ekip var 3 müz evlendik 2 si bekar . 2 gün önce evli arkadaşlarımdan birisi doğum yaptı benimle aynıydı günler . Şimdi diğer arkadaşlar kahveye toplanmışlar tuğçe hediye ne yapalım herkes birer takım alsa zaten bir sürü para dediler birleşip altın alalım olur dedim ben size havale geçerim alırsınız anlaştık öylece . Düğünlerimizde altın takıyoruz zaten .

Squat yapıyorum sonra bağırıyorum açıl susam açıl diye sana tanıdık geliyor mu🤣
ben de cok soylerdim öyle :KK48:
oynamadıgım zumba mi kalmadı hepsını yaptım:KK48:
bide ben şeyi söyliyodum orhan hakalmazın salında gell diye bi sarkısı var hem oynaniyor hem gel diye cagrısımlı:KK70:
squattan sonra bacaklar cok agrıyo ya ham oldugumuz için spor sonrası degılde bu sekılde olunca fena bacak agrısı yapıyor

ben de cok soylerdim öyle :KK48:
oynamadıgım zumba mi kalmadı hepsını yaptım:KK48:
bide ben şeyi söyliyodum orhan hakalmazın salında gell diye bi sarkısı var hem oynaniyor hem gel diye cagrısımlı:KK70:
squattan sonra bacaklar cok agrıyo ya ham oldugumuz için spor sonrası degılde bu sekılde olunca fena bacak agrısı yapıyor
Senden öğrendim valla burada kulaklarını çınlatıyorum evde 🤣🤣

Bende bebek olduktan sonra alışveriş işini eşime bıraktım durum ortada.
Eskiden kurtulamiyoruz.
Allahım sen bizi koru bak aynı duruma bende düşeceğim diye korkuyorum oğluşu eşime bırakıp alışverişi yapmam lazım yoksa bu iş yürümez batarız biz

Back
X