Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annen Noel baba gibi gelmiş eli kolu dolu ne güzel. Demlik hediyesi çok ince bir fikşr olmuş. Halayı hatırlıyorum mekanı cennet olaun sende de somut bir hatırası olmus. İlerde bunu gelinine ya da kızına bırakırsan diğerine de benzer bir şey al ayırma olur mu?
Aynen oyle oldu, getirme dedim, zaten cenazeye gittin, bunlarimi dusunuceksin dedim ama doldurmus getirmis. Esimin patronu Hintli, onlar da cayi severler hatta caya cay diyorlar bizim gibi ama tabi zamaninda Ingiliz somurgesi oldugundan sutlu icmeye alismislar. Neyse biz de cay icmislerdi, esime caydanlik sormus nerde bulurum diye, esimin de aklina geldi, zaten yeni yil paketi hazirliyorduk icine koyariz.
Insallah durumum iyi olursa benzer bir sey alabilirim, boylece iki tarafa da veririm, simdi bu gercek pirlanta ne kadardir bilmiyorum, benim hic gercek pirlantam olmadi.

Resmen kadındaki bahar gibiyim bu aralar iki çocuk koştur koştur otobüse bin akşam işten gelirken birsürü mesafeyi yürü iki çocuklar otobüs beklerken uyudu küçük kucağımda bekledim diğerinde binibince uyudu 1 koltukta ikisi kucağımda çok sinirbozucuydu neyseki geldik eve makarna istediler onu yedik meyve soydum onu yiyorlar çok uykum var kahve istiyor canım onu yapcam

Resmen kadındaki bahar gibiyim bu aralar iki çocuk koştur koştur otobüse bin akşam işten gelirken birsürü mesafeyi yürü iki çocuklar otobüs beklerken uyudu küçük kucağımda bekledim diğerinde binibince uyudu 1 koltukta ikisi kucağımda çok sinirbozucuydu neyseki geldik eve makarna istediler onu yedik meyve soydum onu yiyorlar çok uykum var kahve istiyor canım onu yapcam
Iki cocukla toplu tasima cok zor. Araba Yok muydu ?

Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum👍👍👍

Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango

Toplamda 105 tl😥😥😥
Sigorta yok derken?çalışıyormusunuz?neden sigorta yok?Gelir olarak ne belirttiniz başvuruda?

İyi akşamlar kızlar yazamıyorum kaç gündür girip okuyorum ama :)
Bende birkac gundur rahatsizdim. Kansızlık varmış meğer. Nefesim kesiliyordu falan korkmaya başlamıştım hatta ne oluyor diye. 😂
Tugce İnsaAllah normal doğum yaparsın hayırlı bir şekilde. Annen falan kuran okumayı biliyorsa 18 tane Meryem süresi doğumu kolaylaştırıyor ben cok faydasını görmüştüm 🌸
Kaynanan da ins bir huzursuzluk çıkarmaz. Burnundan gelmez hersey

İslem sırasında herhangi birsey hissediyor musun acı falan. Benimde 2 numara biri ve astigmat var.
Uyuşturucu damla damlattılar hiç bir şey hissetmedim. İşlemden 2-3 saat sonra da sanki soğan doğruyorum gibi yandı ama gözümü kapattığımda geçiyordu. Geceye o da kalmamıştı. Bugün bütün gözlüklerimi lenslerimi topladım bir poşete doldurdum😁

Yıllık hedefim 150 gr altın 5000 dolar demiştim.
2000dolar
100gr altın
20gr bilezik
30ceyrek
Birikimde altin hedefimi geçtim dolar hesabı tutmadı.oglana 16500 tl okul taksıdı ödedik 2bin tl boşuna kart kopyalandığı için yatırdık.
Allah bereket versin.Allah bu günlerimizi aratmasın.
2020 deki hedefim 150gr altın.Yaza kadar birikim yaparız sonra tayın belli olacak taşınma olacak mobilya almak istiyoruz.Sonra masraflı geçer.
2020 gelsin sağlık,huzur ile eşimle evladımla birlikte yaşayalım.
2020 güzel olacak inş. çok bir beklentim yok sağlık olsun hersey yoluna girer.
Canım bende en son aldilarimi da sayarsak hemen hemen birikimlerimiz TL bazında aynı olmuş. Tabi ben sattım ev borcumu kapattim.elimde 4tam var .birikime devamm

sirkencubin sirkencubin geçmiş olsun. Yaptıran arkadaşlarım çok memnun. Dünyaya yeniden geldik diyorlar. Bende yaptıracağım inşallah sıra ona gelirse
Kesinlikle iyi ki yaptırmışım diyorum. Haftaya zaten yumurta toplamak için tedaviye başlıyoruz bu hafta aradan çıkarttım. Bu arada lazerle göz çizdirmek sadece gebelikte olamıyormuş emziren kadınların yaptırmasında bir sakınca yokmuş.

Kesinlikle iyi ki yaptırmışım diyorum. Haftaya zaten yumurta toplamak için tedaviye başlıyoruz bu hafta aradan çıkarttım. Bu arada lazerle göz çizdirmek sadece gebelikte olamıyormuş emziren kadınların yaptırmasında bir sakınca yokmuş.
Önce bir tüm vucud tarama yaptırmak istiyorum. Kandan degerlerime baktiracagim.
Kalp için ekk galiba ondan yaptıracağım birde.
Ney var neyim yok bakilsin

Back
X