- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.200
- 1.123
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.521
Miktar olarak 2020 birikim hedefim 30 bin tl 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet güzel yükseldi.Günaydın kızlar altın yükselmeye başladı. Biraz daha çıkar insaaalah
Bizde büyüklerin ismi konusu yok neyseki.Ama mesela şu sanatçıların ünlülerin falan koyduğu enteresan isimler varya onlardan öneriyorlar yada okyanus,kuzey,mayis gibi değişik isimler öneriyorlar.Biz eşimle dümdüz bir çekirdek aileyiz bizim tarzımıza ve zevkimize hiç uymayan isimler.Bizde anlamlı,hoş ve ortada isimler koymak istoyoruz uçuk isimlerden hoşlanmıyoruz, mesela kerem,kaan,deniz,yagiz,doruk,arda,emre v.s gibi isimler bizim tercihimiz.Bizimde kayınvalidenin köyünde büyüklerin ismi konuluyor kayınpederim hemen anlamı güzel olsun biz karışmıycaz dedi konu kapandı ben sevmiyorum büyüklerin isimlerini koymayı.neyse babası belirledi benimde hoşuma gitti konuyu kapattık annemde herkeste var kısmında.bu aralar geriyor beni şeker yüklemesi yaptırma dedi doktorumda babam şeker hastası bence risk alma dedi 50mgda 158 çıktı tanı testi 100mg olur dedi bişey çıkmadı şükür.annem tutturdu bebegin dengesini bozuyosun çok zararlı ben yaptırmadım falan.neyse diyorum gıcık oluyorum zararlı olsa doktor niye desin zaten bişey cıkar diye ödüm patlıyor
Saol zeynolincim doğum 9 cm e kadar iyiydi pilates topu kullandım herkese tavsiye ediyorum. Doğumhane kısmı biraz zordu başka bir hasta daha geldi yan odaya feciydi o kadar çok bağırdı ki hala sesi kulaklarımda .tekrar hayırlı olsun tuce
Doğum nasıldı zor oldu mu
Geçmiş olsunGünaydın kızlar yine aşırı yağmur yağıyor
Ablam 9 haftalık hamile idi bebeğin kalbi durmuş birazdan kürtaja alacaklar
Geçen sene de böyle olmuştu![]()
Ayy insallah canım ya artık kar düşünmüyorumEvet güzel yükseldi.
İnşallah kâr bile yaparsin
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar yine aşırı yağmur yağıyor
ayy cok konusmasın ya lohusa kadının yanında. doktora kontrole gıdınce nası olsa bakıyorlar. sen oglusunla ılgılen oh mıs kokulu bal.Günaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi
Sürekli emer o bi şey olmaz. Kaldı ki sarılık olsa bile alır fototerapiyi düzelir. Kv ne de ki çözümü olan şeyler için seni germesin.Günaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi
Günaydın kızlar yine aşırı yağmur yağıyor
Sağol canım bi tane oğlu var 11 yaşında 1 senedir deniyorlar ocak ayında da oldu böyle yine kalbi durdu şimdi de yine durdu,,,, sebebini bilmiyoruz canım daha araştırılmadıçok geçmiş olsunneden oluyor bir sebebi var mı ?
Günaydın sabah sabah ağlayarak kahvaltı yaptım . Gece oğlum sürekli memedeydi sütüm iyice indi filan ağrıyor her yerim . Sabahta kv filan odaya geldi bez değiştirdim bacaklarına bakıyor sarılık oldu diyip duruyor sarıymış bacakları . Sürekli bir felaket tellalı gibi
Sağol canım bi tane oğlu var 11 yaşında 1 senedir deniyorlar ocak ayında da oldu böyle yine kalbi durdu şimdi de yine durdu,,,, sebebini bilmiyoruz canım daha araştırılmadı![]()
İnşallah canımTez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah..