- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.601
ÖylemiVolvosu olan arkadaşım var bakımları çok aşıyor bizi, bize göre değil. BMW den bile pahalı diyor, 100 bin mi 120 bin mi bakımına 9200 lira Ödemişler öyle bakım parası mı olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖylemiVolvosu olan arkadaşım var bakımları çok aşıyor bizi, bize göre değil. BMW den bile pahalı diyor, 100 bin mi 120 bin mi bakımına 9200 lira Ödemişler öyle bakım parası mı olur![]()
arkadaşım var bakımları
Ben de ona sorana kadar bilmiyordum.Yaa benimde gönlümde yatan Volvo bu kadar pahalı olduğundan haberim yoktu bakımlarının gerçi Volvo olduktan sonra pek servis olayı gerekli olmuyor sağlam araç sonuçta belki oradan kurtarıyordur durumu
doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraBugün benim doğum günüm eşim ne yapacak merakla bekliyorum![]()
doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara
Doğum günün kutlu olsun canımBugün benim doğum günüm eşim ne yapacak merakla bekliyorum![]()
Doğum günün kutlu olsun canım![]()
Düşünce var .ama ben istemiyorum. Eşim çok istekli. O kadar para volvoya şimdilik bağlamak istememPure aracınızı değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz? Bizde opel temiz bir araç arayışındayız
Atlattın çok şükür darısı başımıza insallahTünaydınsabah doktora gittik dikişlerim iyi göbek fıtığı olmuşum
oğlum işitme testini geçti . Doktor muayene etti çok iyi mamaya asla gerek yok dedi o yüzden mutluyum
sarılık filan yok 60 TL benim doktoruma ödedik vedalaştık artık İzmir’de çalışacak. Korse aldık 70 TL
göbek bakım kiti 25 TL . 5 TL eczanede ödedik . Simit filan aldık eve döndük