Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa benimde gönlümde yatan Volvo bu kadar pahalı olduğundan haberim yoktu bakımlarının gerçi Volvo olduktan sonra pek servis olayı gerekli olmuyor sağlam araç sonuçta belki oradan kurtarıyordur durumu
Ben de ona sorana kadar bilmiyordum.
En basit bakımı bile 2300 filanmış. Yetkili servisi geçtim özeli bile zor bence. Yani beni zorlar.

Tünaydın 🥰 sabah doktora gittik dikişlerim iyi göbek fıtığı olmuşum🤣🤣🤣 oğlum işitme testini geçti . Doktor muayene etti çok iyi mamaya asla gerek yok dedi o yüzden mutluyum 😆 sarılık filan yok 60 TL benim doktoruma ödedik vedalaştık artık İzmir’de çalışacak. Korse aldık 70 TL 😃 göbek bakım kiti 25 TL . 5 TL eczanede ödedik . Simit filan aldık eve döndük

Tünaydın 🥰 sabah doktora gittik dikişlerim iyi göbek fıtığı olmuşum🤣🤣🤣 oğlum işitme testini geçti . Doktor muayene etti çok iyi mamaya asla gerek yok dedi o yüzden mutluyum 😆 sarılık filan yok 60 TL benim doktoruma ödedik vedalaştık artık İzmir’de çalışacak. Korse aldık 70 TL 😃 göbek bakım kiti 25 TL . 5 TL eczanede ödedik . Simit filan aldık eve döndük
Atlattın çok şükür darısı başımıza insallah🙏
Nasıl geçiyor günler anneli ve Kayinvalideli?yine birseye el sürmemeye devam mı ediyor?
Oğluşun çok tatlıdır mis gibi kokuyordur💕emzik veriyormusun?göğsünde falan yara oldumu
Ay çok soru sordum🤭

Back
X