Dün çok şükür ayrıntılı usg çok güzel geçti minik Oğluşumun sağlığıda keyfi de yerinde şükürler olsunki

Rabbim evlat isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı

Büyük oğluşumuda getirdik oda gördü kardeşini,benden iyi usg görüntüsü anlıyor kuzum

Doktor prof. Ve çok iyi ilgilendi detaylıca herşeyi anlattı konuştu, büyük oğlusuma bile tek tek gösterdi kardeşinin her yerini.sag salim saglicakla kucagimizada almak nasip olsun insallah.
yeni yıla yeni umutlarla ve gerçekleşmesini istediğimiz yeni dileklerle gireceğiz.Her yıl bor öncekinden daha güzel olsun inşallah.
Gelelim dünün harcamalarına

400 tl doktora ödedik
200 tl yol ve yemek masrafı
E bebekten birşeyler aldım oldukça fazla indirim vardı aldıklarım 245 tl tuttu ama 130 tl ödedik indirimden sadece750 ml sıvı bebek deterjanı aldım 15 tl o indirimli değil diğerlerinin hepsini indirimli aldım.
Oğlumla bovling falan oynadı babasi biseyler içtik 50 tl de orası tuttu
Kısacası 795 tl bayıldık
Yılbaşı için misafir çağıracak durumda değilim arkadaşlar kaç gündür eşime ayrı bana ayrı soruyorlar ne yapıyorsunuz diye genelde her yıl ben hazırlarım bize gelinir.
Bu sene eşim direkt birazda millet bizi çağırsın dedi bir iki teklif var ama gitmek istemiyorum uzun süre ayakta duramıyorum oturamıyorum uykum geliyor,basim ve belim ağrıyor,çok.yorulunca kusuyorum ayrica

Eşimle evde ve çekirdek ailemizle oturup o ses türkiye izlemek istiyoruz.
Ailelerimizde burada değil zaten.
Bugün hem büyük oğlumu hem kendimi cildiyeye göstereceğim oğlumda egzama var kış ayında bota geçince ayaklarının altı ve parmakları iyice coşuyor.
Bende gul hastaligi olmustum döküntüler acıyor onlari gosterecegiz.esimde bende izin aldik oglanin okuluda yarim gun diye göndermedik.Ogretmeni ödevleri servise vericek.