- 11 Mart 2013
- 33.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.052
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yerınden arkadasım hesapladı aslında ama dogrumu emın olamıyorum tabi genelde dogru hesaplıyorAy hiç sormaayın 14u bordro yayınlanır site çöker.ogrenemeyiz
Toplam ne kadar zam almış olduKatsayı belli olmuş tazminata 150 TL zam gelmiş eşim hemen hesapladı
Ben bursadayım cnmKızlar 400-500 doğalgaz faturaları hangi şehirlere geliyor bu kadar
MAaşı hesaplayamadı dahaToplam ne kadar zam almış oldu
Bizim ev sabahtan akşama kadar Güneş alır ama havalar çok soguk 23 derece evin sıcaklığı 50 derecede genelde kombi evde bütün petekler açıkKesinlikle.
Kuzey cepheden ev alınmaz.kiraci bile olunmaz
Evin sıcaklığı 27 dereceyi buluyor.bebis olduğu için. Geçen ay 14gunluk 214 gelmisti. Bakalım bu ay naparizBizim ev sabahtan akşama kadar Güneş alır ama havalar çok soguk 23 derece evin sıcaklığı 50 derecede genelde kombi evde bütün petekler açık
Bizim ev güney doğu cephe hiç anlamam bu cephe işlerinden sizce avantajlı mı. İlginç şekilde güneş almıyor yeni taşındık kış sebebiyle mi almıyor anlamadım :))Evin sıcaklığı 27 dereceyi buluyor.bebis olduğu için. Geçen ay 14gunluk 214 gelmisti. Bakalım bu ay napariz
Hiçbir cephesi mı almiyorBizim ev güney doğu cephe hiç anlamam bu cephe işlerinden sizce avantajlı mı. İlginç şekilde güneş almıyor yeni taşındık kış sebebiyle mi almıyor anlamadım :))
Güneye bakan iki oda var birinde o tarafa cam yapmışlar, diğerinde o tarafa cam yapmamışlar. Camı olan güneş alıyor birazHiçbir cephesi mı almiyor
Himm bı yanlışlık vardirGüneye bakan iki oda var birinde o tarafa cam yapmışlar, diğerinde o tarafa cam yapmamışlar. Camı olan güneş alıyor biraz