Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok canm kızmam estafurullah 😍
Benim sezeryan olacağı için ve bir gün akşamdan aç kalmam gerektiği için çocuk da haliyle aç dünyaya geliyor ve ilk gün süt gelme ihtimali zaten olmuyor 2.gün zar zor damla damla yenice gelmeye başlıyor haliyle çocuk 2 gün aç duramaz zaten 2 saat aç kalsa hemen sarılık oluyor.Oglumda da doğumdan çıkınca hemen emzirdik sırf uyarsın süt gelsin diye ama doktor mama da verelim ve her mizirdandiginda gelmese bile mutlaka saatte bir kez emzirin sezeryanda doğum süreci beklenmedik anda başlatıldığı için süt hemen gelmez ancak 24 saat içinde ve uyarildikca süt gelmeye baslar demisti.Niketimde öyle oldu.Hastanede o gün o telaş içinde bende yarı baygın halimle mama seçimi yapamam şimdiden karar verip son hafta da alır çantamıza koyarız diye düşündük.

Kahvaltı yaptık etrafı toparladım.
Çamaşır astım.
Yarın temizlik günü kadın gelir.
Çamaşırları katlar ütüleri yapar.

Evde benim yüzümden mercimek çorbası yenilmiyor.
Eşim bugün yap dedi.
Yanına ana yemek ne yapacağım bakalım bilmiyorum.

Ayyyy canım ne kadar güzel düşünmüş annen sizde öyle sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah bebeğinizi🙏🙏🙏
Insallahhh çok merak ediyorum küçük adamımı😍oğlumda çok merak içinde anne karninin içinden çıkarıp almak istiyorum sevip sevip yerine koyarız diyo🤣

Yaaa degilmi son aylarda özellikle az çıkarsam koysam kenara sırtım belim bir saat rahatlasa ağrımasa rahatca otursam yatsam derdim🙈

Kızlarla biraz market yapıp geldik

5 kilo un
2 kilo şeker
Cips
Nescafe
Yumuşatıcı
Tost ekmeği
Normal ekmek
30 lu yumurta

Toplam harcama 60 tl👍👍👍

Akşam yemek olarak levrek,, salata,,, çorba yapacam colayla yeriz😋😋

Yarın kayınvalidem ve annesi gelecekler yemek olarak

Tavuk köfte hazırladım,, yanına bulgur pilavı ,, mercimek çorbası,,zeytinyağlı kereviz,,,,köz patlıcan salatası,,, salata,,, turşu,,, yoğurt yeriz
Gelin pastası da var👏👏👏👏

Son düzenleme:
Merhabalar herkese, çoook uzun suredir takip edip okuyorum sizleri. Dogum sureciniz gibi bicok konuya hakimim surekli okuyorum sizleri cunku😊 yazmak bir turlu nasip olmadi duzenli yazamam diye. Diyetisyenim calisiyorum kamuda, ben de hem sizden aldigim puf noktolarla beraber harcamalarima dikkat etmeye calisiyorum😊

Tabiki.
Sizi tanıyabilir miyiz
27 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. Eviliyim. İstanbulda yaşıyorum. İlk çocuğuma hamileyim :KK36: Kısmetse Nisan ayında doğum yapacağım. Doğum yaptıktan sonra 3 sene çalışmayacağım. Enerjimi ve vaktimi çocuğuma harcamak istiyorum çünkü. Tabi maddi zorluk çekersek bu süre değişebilir. Kirada oturuyorum ancak 2 tane kira gelen evimiz var. Tabi 1 tanesinin ödediğimiz aktif kredisi mevcut. :işsiz: Diğeride eşimin ailesinin sağolsun kirayı bize veriyorlar destek olmak amaçlı. Başka tanıtmam gereken bir şey var mı gözden kaçırdığım? :KK64:

İçinde çemen otunun olduğu süt çayları var onlardan kesin almalısın benim sütüm onun sayesinde geldi canım oğlum öyle sarılık olmadı gece uyumadım sürekli emzirdim . Sezeryan olduğunu bilmiyordum senin ondan söyledim😍

Back
X