- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.661
Günaydınlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy canım benim hele bi doğsun sen o zamanki mutluluğu görDenetim zamanı geldi biraz gergin yoksa söylenmiyor yapmıyor istemiyince çok şükür herseyi gönlümce geçti istediğimi aldım koydum rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin canını yakması bile güzel tekmeledikçe mutlu oluyorum
Aldın mı canım kahve makinası bende alacam da indirim var mı Karaca daAkşam üstü Karaca'ya gittik kahve makinası blender bakmak için bine uğradım 44 TL orda gitti akşama ıspanaklı börek yaptık annemle güzel oldu yarında karnıyarık pilav çorba var menü de annem yapacak saçlarımı kısacık kestrcem çok dökülüyor oraya ne kadar öderim bilmiyorum arkadaşıma tabak aldım biletine para yükledim onun parasını verir süt alırım çocuklara şimdilik harcama bunlar görünüyor
var canım hatır hüp olanlar 250 ye düşmüş diğerleri 110dan başlıyorAldın mı canım kahve makinası bende alacam da indirim var mı Karaca da![]()
Karaca’dan aldın mı inşallah almamışsındırvar canım hatır hüp olanlar 250 ye düşmüş diğerleri 110dan başlıyor
Karaca alma bence şikayet çok.Ben fakirin makinasını aldım çok memnunum.Kırmızı renk 4 fincan yapıyorvar canım hatır hüp olanlar 250 ye düşmüş diğerleri 110dan başlıyor
yok daha almadım bakıyorum işte diğer ay alırım kartlarım çok dolu bu araKaraca’dan aldın mı inşallah almamışsındır
fakire bende baktım çok beğendim fiyatı biraz daha düşerse onu alırımKaraca alma bence şikayet çok.Ben fakirin makinasını aldım çok memnunum.Kırmızı renk 4 fincan yapıyor
bende tencere aldım kapağı tencereden daha ağır inan incecik yapmışlarKaraca nın her şeyi çok adi, hiç kullanmadım ancak çevremde kullanan tanıdıklarım var tencereleri tavaları kaşıkları filan kırk senelik gibi oldu.
Sakın Karaca’dan bir çöp dahi alma sakın diyorumyok daha almadım bakıyorum işte diğer ay alırım kartlarım çok dolu bu ara
Yakında başka tarifler deneyeceğim