Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buuzzz gibi ve yağmurlu bir hafta basından günaydınlar ⛷
Dün felaket yoruldum misafir vardı akşam.
Sabah kahvaltıdan sonra mutfak çekmecelerini falan topladım duzelttim.Sonra hazırlık yaptım.
Incirli muhallalebili tatlı
Ispanaklı börek
Kara lahana ve pazı karışık dolma sardım
Buzlukta üzümlü nokul vardi(sinop yoresine ait tatlı çörek gibi bisey)
Az biraz kıymalı pide vardı onuda çıkarttım dilimledim.
Kuru yemiş ve kuru meyve ikram ettim güzel geçti ama 3 gündür ciddi anlamda yoruldum.
Bebisim bile az hareket ediyor gibi geliyor.
Bugün eşim oğlani dişçiye getirecek nekadar harcama olur bilmiyorum.ekmek alınması lazım.
Dün ayrıca patates çorbası
Difrizden semiz yemeği yaptım bu akşam için.
Dolma börek tatlı da var 2 gün yeter.Gerci yarın akşam pizzaya davetliyiz evde pizza yapıcaklar arkadaşlar.

Denetim zamanı geldi biraz gergin yoksa söylenmiyor yapmıyor istemiyince çok şükür herseyi gönlümce geçti istediğimi aldım koydum rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin canını yakması bile güzel tekmeledikçe mutlu oluyorum
Ayyyyy canım benim hele bi doğsun sen o zamanki mutluluğu gör❤️❤️❤️❤️❤️

Akşam üstü Karaca'ya gittik kahve makinası blender bakmak için bine uğradım 44 TL orda gitti akşama ıspanaklı börek yaptık annemle güzel oldu yarında karnıyarık pilav çorba var menü de annem yapacak saçlarımı kısacık kestrcem çok dökülüyor oraya ne kadar öderim bilmiyorum arkadaşıma tabak aldım biletine para yükledim onun parasını verir süt alırım çocuklara şimdilik harcama bunlar görünüyor
Aldın mı canım kahve makinası bende alacam da indirim var mı Karaca da 🤔🤔

Herşeyini Karaca'dan almış biri olarak çoğu şeyinden memnun kalamadım kızlar tekrar alacak olsam başka markalara bakarım ben de😬

Günaydınlar

Dün esim teraslari temizledi topladi. Ben de evde sil süpür toz al makinyr çamaşır koy yaptim:KK9:

Disarda ogle yemegi yedik 53 lira
Bebek camasir deterjani aldim 25 lira
Esime corap 25 lira

Bugün hava kapali yagmurlu yürüyüşe de cikamiyoruz tıkıldık eve
Bari kpss calisayim biraz

Back
X