- Konu Sahibi pure hazel
- #53.421
günü harcamasız kapattım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet ben ifade edememiştim .migrosun bantları dediğin gibi hiç esnek değil.
Bebek kaç aylık. Kilot bez alsak mı acaba.
Şimdilik sıkıntı yok ama ek gıdadan sonra fazla kaka olur ve dışarı sızar diye korkuyorum
Sleepy için kakanın kokusunu farklılaştırdığı söyleniyor ya acaba öyle mi yorumlar hep o yöndeOglum 6 gun sonra 4 aylik olucak
Sleppy kulot bezin 4+ olanını kullaniyoruz
Kaka da cis de tasmiyor
Birkac haftadır kullaniyoruz
Kakanin kokusunda degil ama cis yapinca tüm bzlerde garip bir koku oluyor. Bu koku en siddetli a101in bezinde oldu hattaSleepy için kakanın kokusunu farklılaştırdığı söyleniyor ya acaba öyle mi yorumlar hep o yönde
Ben A101 almam zaten sleepy alacaktım böyle yorumlar okuyunca ondan da vazgeçtim işteKakanin kokusunda degil ama cis yapinca tüm bzlerde garip bir koku oluyor. Bu koku en siddetli a101in bezinde oldu hatta
Canım goon çok güzeldi. Hastanede numune vermişlerdi çok beğendim. Şimdi indirim kovaliyorumBen A101 almam zaten sleepy alacaktım böyle yorumlar okuyunca ondan da vazgeçtim işte
4numaradayız canım 6.ayda 4e gectik. en az 1yasına kadar kullanılıyomus sanırım.3 numara mı kullanıyodun ne kadar kullandın yada
Aslında molfix in cisi emmesi iyi olmadığı içinde çok bez harcıyorsun. Bence ilk 6 ay için en iyi bezi al kurtul bu stresten.fiyat performans ilişkisine baktığında pqhali bez alarak çok da zarar etmezsin çok güzel indirimler var.sık sık bez değiştirmek de pisik yapar onun stresi sıkıntısı seni iyice yorar ilk bebekte ilk zamanlar çok heyecanlı oluyir.okurken gulumsetiyorsun beni sağlıkla büyüsün bebeginBen A101 almam zaten sleepy alacaktım böyle yorumlar okuyunca ondan da vazgeçtim işte
Hahaha delirdim ben kesin boşver de faturamı gördün mü 458 TLAslında molfix in cisi emmesi iyi olmadığı içinde çok bez harcıyorsun. Bence ilk 6 ay için en iyi bezi al kurtul bu stresten.fiyat performans ilişkisine baktığında pqhali bez alarak çok da zarar etmezsin çok güzel indirimler var.sık sık bez değiştirmek de pisik yapar onun stresi sıkıntısı seni iyice yorar ilk bebekte ilk zamanlar çok heyecanlı oluyir.okurken gulumsetiyorsun beni sağlıkla büyüsün bebegin
O zaman en iyisi kesinlikle ayakkabı. Ben Adidas ı falan sevmedim çoğunun altları çok inceydi, ev patiği gibiler. O yüzden kesinlikle bakarak al , netten alma bence.pappa ile vicco nun ilk adım ayakkabılarını sevdim benAyakkabısı hiç yok panduf patik bile giydirmiyor 7/24 herşeyi paylaşıp konuştuğumuz için biliyorumonun için kıyafetten ziyade ayakkabı daha ağır durur hediye için diye düşündüm.kiyafeti komşular bile alıyoruz sonuçta samimiyiz diye iyi birşey olsun istedim.
Doğumda da çeyrek altınla birlikte yanında battaniye tulum takimi pijama ve çoraptan oluşan bir paket yapmıştım.
Aktivite masasıda aklımda ilk adım arabası konusunda kararsizim kullanırlarmi bilemedim.bir tane basit bişey görmüştüm hatta gereksiz iyi değilmiş diye bahsettiler ama basit ve küçük bişeydi benim gördüğüm.
Benimde annem oğluma her d.gununde çeyrek verir darısı bebişiminde başına
Önerilerin için teşekkür ederim![]()
Ben bis yere demiyorum kaçak doğal gaz buralarda diyeHahaha delirdim ben kesin boşver de faturamı gördün mü 458 TL![]()
Aynı bizim ev 22 işte çakmak mah kaçağını bize mi yazıyorlar neBen bis yere demiyorum kaçak doğal gaz buralarda diyebizim bi komşumuza 750 dogalgaz 350 elektrik gelmis kari koca isyanlardaydı. Bize 600 geldi ama ev 22 derece öyle çok sıcak değil
Neyi yazıyorlar bilmiyorum ama fiyatlar çok fazla bahara kaldı iki ayAynı bizim ev 22 işte çakmak mah kaçağını bize mi yazıyorlar ne