Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yemek yoktu yoğurtlu makarna yaptım yedik.Ben sarımsakta attım yoğurduma iyi oldu.Şimdi yarın için tarhana çorbası ve pırasa yapıyorum makarnada kaldı 2 günde bunları yeriz haftasonu Allah kerim😂
Markete uğradık süt kakao su ekmek aldık birde cıkolata 30 tl harcadık.

Ayy evet ben ifade edememiştim .migrosun bantları dediğin gibi hiç esnek değil.
Bebek kaç aylık. Kilot bez alsak mı acaba.
Şimdilik sıkıntı yok ama ek gıdadan sonra fazla kaka olur ve dışarı sızar diye korkuyorum

Oglum 6 gun sonra 4 aylik olucak
Sleppy kulot bezin 4+ olanını kullaniyoruz
Kaka da cis de tasmiyor
Birkac haftadır kullaniyoruz

Oglum 6 gun sonra 4 aylik olucak
Sleppy kulot bezin 4+ olanını kullaniyoruz
Kaka da cis de tasmiyor
Birkac haftadır kullaniyoruz
Sleepy için kakanın kokusunu farklılaştırdığı söyleniyor ya acaba öyle mi yorumlar hep o yönde

İyi akşamlar kızlar

Bugün hiç mutfaktan çıkamadım valla süt aldım küçük kızım için yoğurt mayaladım,,,, büyük kızım için havuçlu büskivili pasta yaptım,,, eşim için sütlaç yaptım

Akşam yemeği yoğurtlu çorba,,, mantarlı tavuk sote,,, Mısırlı’ pirinç pilavı,,,, salata yaptım yedik çok şükür

Mutfağı topladım derken geri acıktık eşim haşlanmış yumurta istedi yaptım yedik tekrardan🤣🤣🤣

Banyo yaptım küçük Kızım’ı yıkadım ayyyyy 24 saat yetmiyor vallahi😩😩😩😩

Ben A101 almam zaten sleepy alacaktım böyle yorumlar okuyunca ondan da vazgeçtim işte
Aslında molfix in cisi emmesi iyi olmadığı içinde çok bez harcıyorsun. Bence ilk 6 ay için en iyi bezi al kurtul bu stresten.fiyat performans ilişkisine baktığında pqhali bez alarak çok da zarar etmezsin çok güzel indirimler var.sık sık bez değiştirmek de pisik yapar onun stresi sıkıntısı seni iyice yorar ilk bebekte ilk zamanlar çok heyecanlı oluyir.okurken gulumsetiyorsun beni sağlıkla büyüsün bebegin

Aslında molfix in cisi emmesi iyi olmadığı içinde çok bez harcıyorsun. Bence ilk 6 ay için en iyi bezi al kurtul bu stresten.fiyat performans ilişkisine baktığında pqhali bez alarak çok da zarar etmezsin çok güzel indirimler var.sık sık bez değiştirmek de pisik yapar onun stresi sıkıntısı seni iyice yorar ilk bebekte ilk zamanlar çok heyecanlı oluyir.okurken gulumsetiyorsun beni sağlıkla büyüsün bebegin
Hahaha delirdim ben kesin boşver de faturamı gördün mü 458 TL 🤩

Ayakkabısı hiç yok panduf patik bile giydirmiyor 7/24 herşeyi paylaşıp konuştuğumuz için biliyorum😁onun için kıyafetten ziyade ayakkabı daha ağır durur hediye için diye düşündüm.kiyafeti komşular bile alıyoruz sonuçta samimiyiz diye iyi birşey olsun istedim.
Doğumda da çeyrek altınla birlikte yanında battaniye tulum takimi pijama ve çoraptan oluşan bir paket yapmıştım.
Aktivite masasıda aklımda ilk adım arabası konusunda kararsizim kullanırlarmi bilemedim.bir tane basit bişey görmüştüm hatta gereksiz iyi değilmiş diye bahsettiler ama basit ve küçük bişeydi benim gördüğüm.
Benimde annem oğluma her d.gununde çeyrek verir darısı bebişiminde başına 😁
Önerilerin için teşekkür ederim 😍
O zaman en iyisi kesinlikle ayakkabı. Ben Adidas ı falan sevmedim çoğunun altları çok inceydi, ev patiği gibiler. O yüzden kesinlikle bakarak al , netten alma bence.pappa ile vicco nun ilk adım ayakkabılarını sevdim ben

Ben bis yere demiyorum kaçak doğal gaz buralarda diye😵😵bizim bi komşumuza 750 dogalgaz 350 elektrik gelmis kari koca isyanlardaydı. Bize 600 geldi ama ev 22 derece öyle çok sıcak değil
Aynı bizim ev 22 işte çakmak mah kaçağını bize mi yazıyorlar ne

Back
X