- 31 Ocak 2020
- 76
- 152
- 8
- 45
- Konu Sahibi pure hazel
- #53.741
Valla süpersiniz günü bayagi ucuza kapatıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 11 aylıktı ilk reglimi olduğum da normal yani kimi hemen oluyorBende regl olamadım kızlar.
Bebiş 4bucuk aylık olacak neredeyse
Zeyno gece uykulu bir şekilde eşime yarın hamilelikleri testi al dedim.. eğer hamileysem, seni öldüreceğim ama dedimkızım 11 aylıktı ilk reglimi olduğum da normal yani kimi hemen oluyor
canim manisadayiz ama biz sehir merkezine biraz uzak aldik yeni yeni evler yapiliyo aldigimiz yerdegüle güle kullanın işllah allah agız tadıytla oturmayı nasip etsin canım,
hangi şehirdesin ev fiyatı cok uygun
Manisa çıkarsa sana komşu gelirim.Hem oğlanlarda güreşir oynarcanim manisadayiz ama biz sehir merkezine biraz uzak aldik yeni yeni evler yapiliyo aldigimiz yerde
ayyy ne güzel olur ya vallaManisa çıkarsa sana komşu gelirim.Hem oğlanlarda güreşir oynar![]()
ne zaman belli oluyor canımManisa çıkarsa sana komşu gelirim.Hem oğlanlarda güreşir oynar![]()
Mayıs Haziran gibi belli olacak canım.Genelde Haziran’ı buluyorne zaman belli oluyor canım
ben de 4.5 aylıkken oldum canımAaa olabiliyor demek ki..
Bende daha olmadım
Bende acaba hamilemiyim yine dedim![]()
emzirirken gec oluyo . Ben ilk 10 aylikken olmustum bu 10 ayda 100 kere test yapmisimdirben de 4.5 aylıkken oldum canım
benim pek şüpheli durumum olmadı canımemzirirken gec oluyo . Ben ilk 10 aylikken olmustum bu 10 ayda 100 kere test yapmisimdir![]()
İnsanlar o kadar mutsuz,hayatlarından o kadar memnuniyetsizlerki,başkalarını mutsuz ederek mutlu olacaklarını sanıyorlar.Herkes karşısındakinde bir kusur arıyor.Aslında herkes kendi hayatıyla ilgilense, böyle sorunlar olmaz.Kiloluysan kilolusun derler,zayıfsan zayıfsın falan filan.Boşverin bunları sağlıklımısınız ona bakın.Ayrıca ben lohusaların ekstra güzelleştiğine inanıyorum.Gerçekten kaç tane arkadaşım,tanıdığım varsa yeni doğum yaptığı zaman,lohusayken ekstra güzel göründü gözüme.Siz en güzel halinizdesiniz asla bunu unutmayınYa insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsun
bana da 50 kiloyken demedikleri kalmiyodu hasta gibisin kemiklerin sayiliyo . dogumdan sonra 62 kiloyum mesela simdi de cok kilo almissin diyo gören herkes iyi olmuşsun diyolar ama demeseler daha iyiİnsanlar o kadar mutsuz,hayatlarından o kadar memnuniyetsizlerki,başkalarını mutsuz ederek mutlu olacaklarını sanıyorlar.Herkes karşısındakinde bir kusur arıyor.Aslında herkes kendi hayatıyla ilgilense, böyle sorunlar olmaz.Kiloluysan kilolusun derler,zayıfsan zayıfsın falan filan.Boşverin bunları sağlıklımısınız ona bakın.Ayrıca ben lohusaların ekstra güzelleştiğine inanıyorum.Gerçekten kaç tane arkadaşım,tanıdığım varsa yeni doğum yaptığı zaman,lohusayken ekstra güzel göründü gözüme.Siz en güzel halinizdesiniz asla bunu unutmayın
Tatlım sen daha yeni doğum yaptın.Bu kadar takma insanların ne dediğini.Birde mekik çekmek zarar filan varmesin sonuçta lohusasın,rahim kendini toparlamaya çalışıyor.Zamana bırak birazAman ben 41 ile hamile kaldım 46 kg mım şuan ve vermek istemiyorumgöbek için de mekik çekİyorum
![]()