- Konu Sahibi pure hazel
- #53.901
Tesekkurler. Ihtiyac cektik. Esim.is bankasindan kullandi, maas musterisi. 1.02 faiz orani biz 36 ayligina 130.bincektikHayırlı olsun evet hatırladım.
Krediyi ihtiyaç mı taşıt mı çektiniz.
Faizi kaç veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler. Ihtiyac cektik. Esim.is bankasindan kullandi, maas musterisi. 1.02 faiz orani biz 36 ayligina 130.bincektikHayırlı olsun evet hatırladım.
Krediyi ihtiyaç mı taşıt mı çektiniz.
Faizi kaç veriyor
Gunaydin kizlar moralim cok bozuk hic bir yere sigamiyorum. Annem babamdan bosanmak istiyor yerden goge kadar hakli bir sebebi var. Babam perisan vaziyette. Annem bosandiktan sonra yurt disina gidecegim diyor zaten daha once yurt disinda yasiyorduk. Butun cevremiz orda beni buraya baglayan bir esim birde annem ve babam vardi ama onlarda dagilmak uzere. Yanliz kalacagim bu memlekette. Esime anlatmadim henuz ama kesinlesirse esime tayin istemeseni soyleyecegim annem giderse daha fazla duramam burda heleki babamla yakin olmayi hic istemiyorum boyle bir durumda. Cok kizginim ona. Annem icin cok uzuluyorum bu yastan sonra yanliz kalacak zaten yeteri kadar zorluk cekti su hayatta. Yapayanlizim dertlesek kimsem yok kardeslerim yurtdisinda bir arada olsaydik destek olurduk birbirimize. Hayatimiz tepe taklak oldu cok uzgunum.
tesekkurler sagolun daha iyleri isteyen herkese olsun insaaallahHayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
Cok pardon duzeltiyorum hemen 2015 aralikta trafige cikmisTesekkurler siz de gule gule kullanin. Bizom aldigimiz da 2016 aralikta trafigr cikmis. Ve cok az kullanilmis. 30.binde tertemiz. Zaten bu sebepten acele ettik. Acikcasi bir iki ay daha beklemekti niyetimiz
yok canim ya daha evin degerine felan bakacaklar istedigimiz parayi vereceklermi bakcaz
Anladım canım hayırlı haberler yazarsın inşallahhhhyok canim ya daha evin degerine felan bakacaklar istedigimiz parayi vereceklermi bakcaz
Aklimda o ihtimalde var ama bunun icin esimi ikna etmem gerekiyor. Daha once esimle beraber yurt disina gitme girisiminde bulunduk cok sorun cikardi ailesi. Hak etmedigim seyler isittim uzun sure kin guttuler bana. Esimden emin olmadan bir daha oyle bir adim atmak istemiyorum.canım imkanınız varsa yurtdışına gidin bence sizde en iyi çözüm bu gibi
Sagol canim destegin icin. Uzulmemeye calisiyorum cocuklarim etkilenmesin diye ama insanin elinde olmuyor iste. Dogum yaptiktan sonra bir suru sıkıntı yasadim insallah bir an once biter bu zor gunlerCanım benim çok üzgünüm ama rabbim herşeyin hayırlısını versin koskoca insanlar bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez demek ki gerçekten yorulmuş sen bu zamanlarda annenin yanında ol lütfen sende üzülme emziriyorsun bebeğin etkilenmesin![]()
Haklısın eşin kesin karar vermeden milletle uğraşma bir dahaAklimda o ihtimalde var ama bunun icin esimi ikna etmem gerekiyor. Daha once esimle beraber yurt disina gitme girisiminde bulunduk cok sorun cikardi ailesi. Hak etmedigim seyler isittim uzun sure kin guttuler bana. Esimden emin olmadan bir daha oyle bir adim atmak istemiyorum.
Aynen canim. Hakkimizda hayirlisi olsun.Haklısın eşin kesin karar vermeden milletle uğraşma bir daha
Lütfen üzülme lütfenSagol canim destegin icin. Uzulmemeye calisiyorum cocuklarim etkilenmesin diye ama insanin elinde olmuyor iste. Dogum yaptiktan sonra bir suru sıkıntı yasadim insallah bir an once biter bu zor gunler![]()
Gunaydin kizlar moralim cok bozuk hic bir yere sigamiyorum. Annem babamdan bosanmak istiyor yerden goge kadar hakli bir sebebi var. Babam perisan vaziyette. Annem bosandiktan sonra yurt disina gidecegim diyor zaten daha once yurt disinda yasiyorduk. Butun cevremiz orda beni buraya baglayan bir esim birde annem ve babam vardi ama onlarda dagilmak uzere. Yanliz kalacagim bu memlekette. Esime anlatmadim henuz ama kesinlesirse esime tayin istemeseni soyleyecegim annem giderse daha fazla duramam burda heleki babamla yakin olmayi hic istemiyorum boyle bir durumda. Cok kizginim ona. Annem icin cok uzuluyorum bu yastan sonra yanliz kalacak zaten yeteri kadar zorluk cekti su hayatta. Yapayanlizim dertlesek kimsem yok kardeslerim yurtdisinda bir arada olsaydik destek olurduk birbirimize. Hayatimiz tepe taklak oldu cok uzgunum.
Sagol canim allah razi olsun. Amin.günaydın canım cok üzüldüm rabbım yardım etsin babana akıl fikir hidayet versin,
Allah yardimciniz olsun. Üzuldum okuyunca. Dogumdan sonraki ilk birkac ay gercekten insan psikolojik olarak cok degisken oluyor. Elimizde olan bor durum degil. Umarim.sorunlar.bir an omce cozume.kavusur da siz de.bebeginiz de cok etkilenmezsinizAklimda o ihtimalde var ama bunun icin esimi ikna etmem gerekiyor. Daha once esimle beraber yurt disina gitme girisiminde bulunduk cok sorun cikardi ailesi. Hak etmedigim seyler isittim uzun sure kin guttuler bana. Esimden emin olmadan bir daha oyle bir adim atmak istemiyorum.
Bende annemin odasını hazırladım. Bazaya nevresim takımı ve battaniye çıkardım. Halı serdim. Bez gardırop almıştık ikeadan eşim de onu kurduSlm kızlar
Bugün halılar geldi 85 tl ona verdim
Ekmek 2.5 tl bugünkü harcamalar
Halıları serdim misss oldu ev içim açıldı ufak tefek şeyler var onları da yarın yaparım
Çocukların yatak örtüleride geldi serdim çok şirin oldular içim açıldı