Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk hic bir yere sigamiyorum. Annem babamdan bosanmak istiyor yerden goge kadar hakli bir sebebi var. Babam perisan vaziyette. Annem bosandiktan sonra yurt disina gidecegim diyor zaten daha once yurt disinda yasiyorduk. Butun cevremiz orda beni buraya baglayan bir esim birde annem ve babam vardi ama onlarda dagilmak uzere. Yanliz kalacagim bu memlekette. Esime anlatmadim henuz ama kesinlesirse esime tayin istemeseni soyleyecegim annem giderse daha fazla duramam burda heleki babamla yakin olmayi hic istemiyorum boyle bir durumda. Cok kizginim ona. Annem icin cok uzuluyorum bu yastan sonra yanliz kalacak zaten yeteri kadar zorluk cekti su hayatta. Yapayanlizim dertlesek kimsem yok kardeslerim yurtdisinda bir arada olsaydik destek olurduk birbirimize. Hayatimiz tepe taklak oldu cok uzgunum.

canım imkanınız varsa yurtdışına gidin bence sizde en iyi çözüm bu gibi

canım imkanınız varsa yurtdışına gidin bence sizde en iyi çözüm bu gibi
Aklimda o ihtimalde var ama bunun icin esimi ikna etmem gerekiyor. Daha once esimle beraber yurt disina gitme girisiminde bulunduk cok sorun cikardi ailesi. Hak etmedigim seyler isittim uzun sure kin guttuler bana. Esimden emin olmadan bir daha oyle bir adim atmak istemiyorum.

Canım benim çok üzgünüm ama rabbim herşeyin hayırlısını versin koskoca insanlar bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmak istemez demek ki gerçekten yorulmuş sen bu zamanlarda annenin yanında ol lütfen sende üzülme emziriyorsun bebeğin etkilenmesin😰😰
Sagol canim destegin icin. Uzulmemeye calisiyorum cocuklarim etkilenmesin diye ama insanin elinde olmuyor iste. Dogum yaptiktan sonra bir suru sıkıntı yasadim insallah bir an once biter bu zor gunler 😔

Son düzenleme:
Aklimda o ihtimalde var ama bunun icin esimi ikna etmem gerekiyor. Daha once esimle beraber yurt disina gitme girisiminde bulunduk cok sorun cikardi ailesi. Hak etmedigim seyler isittim uzun sure kin guttuler bana. Esimden emin olmadan bir daha oyle bir adim atmak istemiyorum.
Haklısın eşin kesin karar vermeden milletle uğraşma bir daha

Sagol canim destegin icin. Uzulmemeye calisiyorum cocuklarim etkilenmesin diye ama insanin elinde olmuyor iste. Dogum yaptiktan sonra bir suru sıkıntı yasadim insallah bir an once biter bu zor gunler 😔
Lütfen üzülme lütfen 😔

Gunaydin kizlar moralim cok bozuk hic bir yere sigamiyorum. Annem babamdan bosanmak istiyor yerden goge kadar hakli bir sebebi var. Babam perisan vaziyette. Annem bosandiktan sonra yurt disina gidecegim diyor zaten daha once yurt disinda yasiyorduk. Butun cevremiz orda beni buraya baglayan bir esim birde annem ve babam vardi ama onlarda dagilmak uzere. Yanliz kalacagim bu memlekette. Esime anlatmadim henuz ama kesinlesirse esime tayin istemeseni soyleyecegim annem giderse daha fazla duramam burda heleki babamla yakin olmayi hic istemiyorum boyle bir durumda. Cok kizginim ona. Annem icin cok uzuluyorum bu yastan sonra yanliz kalacak zaten yeteri kadar zorluk cekti su hayatta. Yapayanlizim dertlesek kimsem yok kardeslerim yurtdisinda bir arada olsaydik destek olurduk birbirimize. Hayatimiz tepe taklak oldu cok uzgunum.
😞 cok üzuldüm canım esinle konusup karar verin senin isteklerin daha önemli esinin ailesi hayatiniz hakkinda karar vermesin esinle konusun. hakkinizda hayirlisi olsun

Allah yardimciniz olsun. Üzuldum okuyunca. Dogumdan sonraki ilk birkac ay gercekten insan psikolojik olarak cok degisken oluyor. Elimizde olan bor durum degil. Umarim.sorunlar.bir an omce cozume.kavusur da siz de.bebeginiz de cok etkilenmezsiniz

Selam kızlar
Kahvaltı yaptık eşimi işe uğurladım sonra mutfağı banyoyu temizledim. Bugün çamaşır günü oğlan uyudu uyansın makine açacağım.

Alınması gereken bazı şeyler var dışarı çıkarsam alırım bakalım

Araba alan almayı düşünen arkadaslara hayırlı olsun biz de yaza doğru almayı düşünüyoruz imkanlar el verirse

Okuldan gelince biraz uyudum. Dün gece kızım biraz huzursuzlandi . Doktora gösterdik . Ciğerler iyi dedi. Burnu açık. Bol bol emzirecegim.

strawberry_cake strawberry_cake aklıma aldatma olayı geldi ilk. 😞
Aslında Avrupa'da yaşama gibi bir durumunuz varsa gitseniz iyi olabilir. Eşinin şu şartlarda ayda 20bin maaşı varsa hadi neyse kalmak olabilir.
Eşinin ailesi de duygusal davranmasin. Hayat kaliteniz standartlariniz yükselir.
Hem annen ve kardeşlerine yakın olursilun

Slm kızlar
Bugün halılar geldi 85 tl ona verdim
Ekmek 2.5 tl bugünkü harcamalar
Halıları serdim misss oldu ev içim açıldı ufak tefek şeyler var onları da yarın yaparım
Çocukların yatak örtüleride geldi serdim çok şirin oldular içim açıldı
Bende annemin odasını hazırladım. Bazaya nevresim takımı ve battaniye çıkardım. Halı serdim. Bez gardırop almıştık ikeadan eşim de onu kurdu

benim ev aldi basini gidiyo . yarin bu evi görmeye geleceklermis aksam temizlerim .bazanin altindakileri yikiyorum 3 4 gündür
oglumun kucuk kiyafetlerini ayirdim kullanilmayacak olanlari ayirdim. battaniye makinaya sigarsa orda yikiycam yoksa yikamaciya gondercem kredi icin bugün dönus yapilacakmis buyuk ihtimalle olacak. yavas yavas toparlanirim bende bakalim

Back
X