Bugün ne aldin kaç tl harcadin

teşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.

esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştu :KK70: biraz ondan biraz bundan stokladım işte.

tuce_tuce tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.
Teşekkür ediyorum Canım çok geçmiş olsun😍

Ayyyy hasta oluyorum başım gözüm kulağım burnum kemiklerim hep ağrıyor yaaaaa kız da tam iyi oldu derken burnumun dibinden ayrılmıyorrrr🥰🥰🥰🥰😥😥😥😥

Köfte yoğurdum dinleniyor akşama hamburger ve patates kızartması yyapacağım kendime köfte ve zeytinyağlı bezelye😱😱😱

Evi topladım süpürdüm bulaşıkları hallettim çarşafları değiştirdim şimdi kızımı uyuttjm kahve keyfi yapayım biraz

2 makşna çamaşır yıkanıp asılacak hiç iş bitmiyor😩😩😩

Yarın kızımın okulundan 2 öğretmen ziyarete gelecekler👍👍👍

Dün evde inşaat temizliği geç bittiği için ve evde de yardımcı olduğu için eve geç gitmemiz gerekti avm ye gittik canim çektiği için burger yedim malesef😬sanırım yemeğe 45 tl ödedik.
Yapı marketten
3 tane hayvan figürlü kırlent kılıfı, pvc pencere kolu, mandal,pil,lavabo içine süzgeç aldık 40 tl oraya ödedik.
Oğlumun okulda giydiği alt eşofmanlarini hep tırmanma parkurunda ve top oynarken yıpratmış onun okul takımlarına uygun renk lcw dan alt eşofman aldım onada 40 tl bayıldık.
Küçük paşa kendine atasun optikten güneş gözlüğü ayırtti ben bunu alicam benim param var diye de posta koydu bize 😳
Babasida cumartesi dedene söyle bu sefer lego aldırma bunu aldır dedi öyle ikna oldu ayırdılar cumartesi alıcaz.Dedesi ayda 1 kez lego,veya istediği bir kutu oyunu falan olursa aliyor.Onun yerine bu ay güneş gözlüğü alinsin bizede ekstra masraf olmasın dedik.
Yarin inşallah maaşlar yatarda ödemeleri yapar yolumuza bakarız.
Birde bugün bebek oglum icin kapı süsü ve yastık siparişi verdim.120+10 tl kapıda ödeme ücreti
Büyük kalemlerden şampuan yağ,pişik kremi var alincak,
Yeni doğan bezi bu hafta sonu dedesi alicak 2 paket.
Bir tane tavşanlı tulum almak istiyorum.
Icine giydirmelik yada yedek falan oalarak kullanmak icin takimlarin haricinde patikli alt 1 tane almıştım sanırım 2 tane daha almam gerekecek.
Çikolatayuda son 15 günde sipariş veririm diye düşündüm
Mamayida son hafta alırız inşallah
Hayırlı zamanda vaktinde saatinde dogsun da varsın biseyler eksik kalsın.

renault fluence kullanan var mı aranızda ? Memnun musunuz. İkinci el Almayı düşünüyoruz geniş güzel araba gibi duruyor

Eşimin biz evlendiğimiz zamandaki şirket arabasıydı. Çok güzel çok geniş çok rahat bir araba. Benim çeyizimi bile taşımıştık onunla şehirler arası :)

Haftada 1saatcik ek dersim var.
Yatmış hesabıma.
112 lira elektrik faturamı ödedim.
100lira harçlık aldım😁😁

Bugün bim’den soda aldım 24’lü. 17₺ harcadım. Bir de ekmek 1.75₺ başka masraf yok. Akşama da erişteli mercimek yapacağım. Tek çeşit yeter. Yanına turşu ile yeriz.

Selam kızlar sabah eltimler mesaj atmış evdeysen kahvaltiya gelelim diye iki eltim geldi bir çay koy simit pogaca aliris ddiler saolsunlar getirmişler bide tahinli almislar🙄🙄 Allah'ım diyete niyetl ediyorum bise cikio hep kahvalti cay keyfi derken yakında avm var oraya ciktik toplayıp kahvaltiyi mutfağı camasir aldılar ben bi üst beğendim indirimliydi eltim 15 tlydi eltim verdirmedi kendinede aldi saolsun mağaza gezdik oğlana lcw indirim var bir badi aldim seneye giysin diye 19.90 di gratiste indirim vardı büyük olan eltim bi kaç parça aldı bende bir maske aldim 4 buçuk flndi o odedi saolsun onlar gitti biz eve geldik camasir makinesi açtım renklileri aldıklarımi attim yıkanıyor kahve yaptim iciyorum eşim gec yemiş biz de atistirdik sarma az var yersek corba var mercimek yarin annemlere gidebilirim bakalim kardeşime hediye aldim d günü cuma ama günüm var h sonu cuma Kayın validem gelebilir bize evde olurum

Kizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz once :KK43: Onun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Ahhhhhh canım yaaaa nedir bu çektiğiniz sıkıntılar geçmiş olsun bol bol çocuk sevindir canım sadakanı mutlaka ver🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
Eşim msj yazdı ki şube yemeği konuşulmuş akşam oraya gideceğiz diye 🙄 ben sana yemek yaptırıp yollatırım dedi istemedim yA boşa masraf yapmayalım diye . Yazın kabak aşerdim diye buzluğu kabak doldurdum onlardan bir paket çıkartıp pişireyim eşim pek sevmez diye yapmıyorum😂 ayrıca pizza var oda olabilir . Yarın eşim nöbetçi 2 gün yemek olmamış oluyor
Dışardan yemeye karnım tok dahi olsa hayır demem🤣🤣🤣🤣
teşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.

esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştu :KK70: biraz ondan biraz bundan stokladım işte.

tuce_tuce tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.
Geçmiş olsun canım🙏❤️

Eşimin biz evlendiğimiz zamandaki şirket arabasıydı. Çok güzel çok geniş çok rahat bir araba. Benim çeyizimi bile taşımıştık onunla şehirler arası :)

teşekkür ederim cevabın için :) evet bana da çok rahat bir arabaymış izlenimi verdi. Bizim 2 yaşında çocuğumuz var o yüzden geniş ve rahat olması önemli. Piyasası uçmuş tüm arabalar gibi ama temiz birşey bulursak alacağız sanırım

Pazar alışverişim 55 tl
Mandalina
Muz
Yeşillik ( taze soğan maydanoz roka )
Kırmızı lahana
Çeri domates
Salatalık
Kuru soğan
Bir küçük paket tane karabiber
Oğlana bir adet simit

evde parça sebzelerim vardı o yüzden almadım onları bitireceğim bu hafta eşimin olmadığı günler kendime yapar yerim.

teşekkür ederim cevabın için :) evet bana da çok rahat bir arabaymış izlenimi verdi. Bizim 2 yaşında çocuğumuz var o yüzden geniş ve rahat olması önemli. Piyasası uçmuş tüm arabalar gibi ama temiz birşey bulursak alacağız sanırım
Allah ödeme kolaylığı versin. Küçük çocukla çok rahat edersiniz.

Back
X