- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #55.021
günaydın kızlar dün eksikleri yazdım eşime almış ne kadar tuttu bilmiyorum.Elimde Biraz nakit var çeyrek altın alcam bakalım çıkabilirsem dışarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum Canım çok geçmiş olsunteşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.
esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştubiraz ondan biraz bundan stokladım işte.
tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.
Yicen mi kızzzzzzGünaydın
Kızımı okula gönderip pizza yapı cam kahvaltıya![]()
çıtır yerinden küçük bir dilim yedim ekmek yemedimYicen mi kızzzzzz![]()
![]()
![]()
Benim az yediğimle inan ki millet 2 günlük doyarYiyin yaaa ama az
renault fluence kullanan var mı aranızda ? Memnun musunuz. İkinci el Almayı düşünüyoruz geniş güzel araba gibi duruyor
Bereketli olsun.Haftada 1saatcik ek dersim var.
Yatmış hesabıma.
112 lira elektrik faturamı ödedim.
100lira harçlık aldım![]()
Ahhhhhh canım yaaaa nedir bu çektiğiniz sıkıntılar geçmiş olsun bol bol çocuk sevindir canım sadakanı mutlaka verKizlar cok kotu birsey oldu. Esim kaza yapmis biraz onceOnun durumu iyi cok sukur ama araba mahvolmus. Haksiz olan taraf esim ustelik. Cok sukur karsidakinin durumuda iyi ama onun arabasida fena darbe almis. Esime o kadar soyledim kasko yaptir diye dinlemedi. Ustumuzde bir musibet var sanki. Moralim cok bozuldu.
Dışardan yemeye karnım tok dahi olsa hayır dememEşim msj yazdı ki şube yemeği konuşulmuş akşam oraya gideceğiz diyeben sana yemek yaptırıp yollatırım dedi istemedim yA boşa masraf yapmayalım diye . Yazın kabak aşerdim diye buzluğu kabak doldurdum onlardan bir paket çıkartıp pişireyim eşim pek sevmez diye yapmıyorum
ayrıca pizza var oda olabilir . Yarın eşim nöbetçi 2 gün yemek olmamış oluyor
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim canım, ameliyat oldum, evde dinleniyorum. topiği telefondan okuyorum ara ara. ama telefondan yazmak zor geliyor. eşine arabayı değiştirtmemekle çok iyi yaptın. seni ve bir kaç ismi daha hayranlıkla takip ediyorum.
birikim yapamıyorum. ameliyat biraz tuzluya patladı.
bankadaki gramları fiziki olarak külçe altına çevirdim.çok değil ama bankada duracağına elimde dursun dedim. bankada çok az dolar bıraktım, bir ara onu da satıp altın alırım. kuyumculara uğrayamadığım için eşi kuyumcu olan bir arkadaşıma rica ettim, her ayın 15 inde 2 gram külçe altın getirecek. böylesi daha iyi olacak en azından az da olsa birikim birikimdir.
esas birikimimi stoktan yana kullandım. :)) 1.5 yıl önce ağustos ayında dolar fırladığı zaman en çok değer kazanan şey tuvalet kağıdı olmuştubiraz ondan biraz bundan stokladım işte.
tuce_tuce bebeğini sağlıkla büyüt.
Eşimin biz evlendiğimiz zamandaki şirket arabasıydı. Çok güzel çok geniş çok rahat bir araba. Benim çeyizimi bile taşımıştık onunla şehirler arası :)
Allah ödeme kolaylığı versin. Küçük çocukla çok rahat edersiniz.teşekkür ederim cevabın için :) evet bana da çok rahat bir arabaymış izlenimi verdi. Bizim 2 yaşında çocuğumuz var o yüzden geniş ve rahat olması önemli. Piyasası uçmuş tüm arabalar gibi ama temiz birşey bulursak alacağız sanırım