Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnsanlar çıldırmış.. kıtlık çıkmış gibi alışveriş yapıyor herkes. Sıvı yağ bakliyat tuvalet kağıdı makarna un, resmen boşalmıştı raflar

Kolonya alayım dedim hiçbir yerde yok. Bilerek kaldırmışlar fiyat etiketini sökmüşler. Muhtemelen yarın öbür gün 20-30liraya satacaklar küçücük şişeleri. İnsanlar isyan ediyordu market çalışanlarına

böyle bir zamanda bu işgüzarlık yapılmamalı ya. Bim a101 şok hakmar hepsi kaldırmıştı kolonya bölümünü. Yazık
Ne kadar abartiyorlar. 70 milyon insan yasiyor bu ulkede bu zamana kadar tek bir vaka gorulmus bu kadar panige luzum yok. Bizim insanimiz panik yaratmaya ne kadar meyilli ya 😒

Ne kadar abartiyorlar. 70 milyon insan yasiyor bu ulkede bu zamana kadar tek bir vaka gorulmus bu kadar panige luzum yok. Bizim insanimiz panik yaratmaya ne kadar meyilli ya 😒

kesinlikle. İnsanlarımız panik, esnafımız işgüzar. Hala normal ihtiyaçlarımızı alıyorum sadece. Stokluk bir durum yok bence de

Günaydın herkese.

Sabah çıkmadan tüm odaları havalandırdim.
Kahvaltı yaptık. Eşim gitti bende çıktım.
Bugün haftalık sebze meyve alışverişi günüm.

Güzel ıspanak bulursam alacağım.
Fırında yaparım. Yanına portakal suyu.
Eşim nöbette olacak.
Oglisi hafta başında bu yana okula gondermiyorum öksürük devam ediyor antibiyotik başladık. Gitmesin zaten isabet oldu dedim.

Kızlar
Kızım doğduğundan bu yana BİM'in ,migrosun bezleri
Canbebe
Prima
Goon kullandım.
Şunu söyleyebilirim ki Prima kesinlikle 5yil önceki ,oğluma kullandığım Prima gibi kaliteli değil. Dokusu pamuğu naylon oranı hicbirseyi önceki gibi değil.
BİM'in bezi fazlaca krem kokuyor
Migrosun bezi de çok ince ve kullanışsız geldi bana.
Canbebe de pamuk oranı çok az .
Bu yazdıklarımdan sadece Goon güzel. Beğendim.
Dün şok marketten sleepy natural aldım. Beyaz pakette.
Ve gayet hoşuma gitti. Artık sleepy ile devam edeceğim. Kokubyok. Pamuğu güzel. İncecik değil.

Ve o kadar bez degistirmeme rağmen kızımda pişik vs olmadı. Vücudu tepki vermedi.
Bezi altında çok tutmuyorum. Güzelce silip temizleyip popoyu 5dakika açık tutup havalandiriyorum. Pişik olmuyor.
Tavsiyelerim bu şekilde hamisler için💖💖💖💖

Slepy şokta indirimde diye annem broşür göndermiş whatsaptan alayım mı bundan büyük numara kullanırmısin demiş.
Ben normla fiyatlarını bilmedigim icin pahalimi uygun mu fiyati bilemedim

Markete gittim.srbze meyve Halk günüydü.
Sadece meyvelere 50lira verdim🙇
Elma
Portakal
Ayva
Nar
Muz aldım.

Tere kıvırcık havuç lahana aldım.
Limon patates almam lazım güzel değildi.
Ispanaklar büyük büyüktü almadım.
Akşama lahana sarması yaptıracağım anneme😁😁
Toplamda ekmele beraber 70lira harcadım

Tünaydın sabah çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi ücretsiz izne ayrılmış duydum çok üzüldüm 😣 kahvaltı yaptım zar zor abi bebek durmadı . Onun kıyafetleri vardı yıkandı astım emzir temizle işte . Anneannem aradı kuzenimin iş yeri kapanmış oda işsiz kaldı kadın soluk soluğa anlatamadı . Bende annemi aradım ondan öğrendim canım ona sıkıldı. Milletçe kriz yönetemiyoruz anladık artık . Çin’de olay patladı onlar bile bizden daha sakin kaldılar . 1 vakaya dünya durmuş gibi davranılıyor bu panik ekonomiyi bitirecek geleceğimiz için çok korkuyorum artık🥺. Kurabiye yapacağım ilk kez deniyorum bunu biraz zor inşallah başarırım . Ispanak yıkadım öyle kalındılar ki ıspanak mı başka birşey mi diye düşündüm resmen 🤣 akşama tavuk çorbası ıspanak yemeği salata yoğurt kurabiye var

Ben 4ve 5numarasini aldım.
4 numarada 90adet var 63.90 TL
5numarada 70ade t var 63.90tl
Google'dan fiyatları karsilastirabilirsiniz
Geçenlerde kayınvalidemin orda bravo market vardı 100 lü sleppy 5 numarayı 65 tl ye aldım ,,,3 paket bayağı uyguna geldi👍👍👍👍

Herkese merhabalar
Biraz stoklu alışveriş yaptım 810 tl ;) dışarıda yemek 55tl
image.webpimage.webp

Markete gittim.srbze meyve Halk günüydü.
Sadece meyvelere 50lira verdim🙇
Elma
Portakal
Ayva
Nar
Muz aldım.

Tere kıvırcık havuç lahana aldım.
Limon patates almam lazım güzel değildi.
Ispanaklar büyük büyüktü almadım.
Akşama lahana sarması yaptıracağım anneme😁😁
Toplamda ekmele beraber 70lira harcadım
Afiyetle tüketin. O marketlerin halk günlerinden bi biz bişey anlamadık 😁 pazara geri dönücez.

Tünaydın sabah çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi ücretsiz izne ayrılmış duydum çok üzüldüm 😣 kahvaltı yaptım zar zor abi bebek durmadı . Onun kıyafetleri vardı yıkandı astım emzir temizle işte . Anneannem aradı kuzenimin iş yeri kapanmış oda işsiz kaldı kadın soluk soluğa anlatamadı . Bende annemi aradım ondan öğrendim canım ona sıkıldı. Milletçe kriz yönetemiyoruz anladık artık . Çin’de olay patladı onlar bile bizden daha sakin kaldılar . 1 vakaya dünya durmuş gibi davranılıyor bu panik ekonomiyi bitirecek geleceğimiz için çok korkuyorum artık🥺. Kurabiye yapacağım ilk kez deniyorum bunu biraz zor inşallah başarırım . Ispanak yıkadım öyle kalındılar ki ıspanak mı başka birşey mi diye düşündüm resmen 🤣 akşama tavuk çorbası ıspanak yemeği salata yoğurt kurabiye var
Napicaklar peki ne yiyip içecekler.
Çok yuvalar dağılır işsizlik yüzünden.

Ispanaklar kötüydü kalın kalın bende almadım bugün.
Lahana sarması yapıyoruz.

Back
X