• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık 😂 4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Hayırlı olsun güle güle oturun 😊 Allah ödeme kolaylığı versin

Eşim patates soğan karpuz ekmek almış marketten 40 TL karttan geçmiş 10 TL de yemek takımını sarmak için ince malzeme almış onu sardık koliledik yastıkları geçen doldurmuştum baya kabarıktı rahatsız edici şekilde tekrar ayarladım 10 tane yastığım var 4 tanede english home dan alınan var onlar çok ince yatak örtüsünün yastıklarına takarım. 6 tane yün yorganım var onları çıkardım hepsi balkonda haftasonu toplarım güzelce güneşlensin arada çeviriyorum. Bebeklik yorganını yıkadım. Derin dondurucuyu kapattım güzelce temizledim mutfagı süpürüp sildim. Kızları yıka saçlarını tara yoruldum

Benim bu hamileliğimde kasığımda varis oldu.varis oldugunuda anlamadık acıyor ve şişlik vardı ne oldu diyoruz en son kontrolde doktora sorduk uyuma sıkıla amdirekt baktı ve varis dedi.ne yapmak lazım dedik rahat siz ederse doğumdan sonra operasyon gerekir dedi.Ve doğumdan birkaç gün sonra farkettim ki geçmiş 🙏Doktor zaten ağırlıktan baskıdan oluşmuş demisti.cunku bacaklarıma falan baktı sordu yoktu sadece kasığımda vardı.Gecen hafta kontrolde de 6 ay 7-8kg den fazla ağırlık kaldırmak,mekik çekmek zorlayici hiç bir spor hareketi yapmak ve hatta yürüyüş dışında spor yapmak en az 2 yılda kesinlikle hamile kalmak yok dedi.ikinci Sezryan ve bir apandisit ameliyatım var sayı çok olduğu için ciddi problem olur dedi.
Cok geçmiş olsun 🙄 vallahi çok zor. Sezeryandan sonra organlar kendi yerini epeyce bulamıyor vs.
Nasıl zorlamayacaksın ki kendini, bebekle her gün ağır spor 😅

Ben buradaki kurumuma verecegım.Ebys den gidecek ama evrağı eşimin bana ulaştırması zaman alacak
Bende şimdi çalıştığım bakanlığa vereceğim ama süreç ne kadar sürer çok endişeliyim eşim önden gidecek lojman için başvuru yapması lazım o arada ben Ankara kalsam çok iyi olur gel git yapmam çocuklarla burda kalırım

İyi geceler kızlar işler bitmiyorduuuuuuuuuuu😰😰😰😰

Mutfağı topladım evi tekrardan sildim artık yaz geldi hergün 3 posta silinmek istiyor kızın ayaklarının altı simsiyah🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Yarında wc banyo balkon yıkayacağım kızdan fırsat bulursam yatak odası camını silecem :temizlik:

Yarının menüsünü de belirledik kızımla

Yoğurt çorbası
Hamburger
Patates
Karamelize soğan
Portakal suyu😋😋😋

Canım ben unibaby kullanıyorum ıslak mendil de çok memnunum.
Şuan 4lu paket (1pakette 56mendil var) 13 lira. A101de 10tl ve üzeri alışverişe. Kaçırma derim. Ben stokladim😊🤓
O unibaby den bizde hep öyle indirime girince alıyoruz diğer oğlumun wc sinde ve okulda falan kullanıyordu bugün hatta annem yine almış bebeğe de kullanirmiki içeriğine hiç bakıp araştırmadım da sen yazmışken sana sorayim dedim.Gecende babyturko aldık 3'lü paket 8 t onuda daha hiç kullanmadık slepyy yenidoğan saf su ve organik pamuklu olani kullanıyoruz 3lü paket 15 tl ye alıyoruz yerel marketten aynısı e bebekte 20 tl🙄birde e bebekteki babyme ler güzel dedi bir arkadaşım.E bebekten babyme alt açma sipariş etmiştim oda güzel.molfix alt açma 3 paket bitirdik 1 ayda bizim yerel markettekilerin hepsini biz almisiz çalisan kıza sordum yokmu başka diye o zaten neki onlar çok uzun zamandır duruyor du hiç alanı görmedim hepsini siz aldınız diyor 🤣

Cok geçmiş olsun 🙄 vallahi çok zor. Sezeryandan sonra organlar kendi yerini epeyce bulamıyor vs.
Nasıl zorlamayacaksın ki kendini, bebekle her gün ağır spor 😅
Kesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorum😂
Annem geçen gün diyorki banyoya git telefonunuda al wc ihtiyacini hallederken hem tlf bak hem dinlen diyor 🤩tek kacabildigim yer orası aynısını Görümcem yapardı tuhafıma giderdi ama iki çocukla gerçekten öyle oluyormuş.

Ben beğeniyorum.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Oğlumda da kizimda da unibaby kullandim
Buyuk oglumda 10 yil once mavi paketli plastik acma yeri olan unibaby varya ondan kullanmıştım birde bebedor ve dalın kullanmstim tabi şimdiki gibi alkolune parabenine falan bakmıyorduk bilmiyordum ozamanlar böyle ince şeyleri.sadece yediklerine çok dikkat ediyordum yumurtasina etine sebzesine meyvesine hep organik v.s alıyorduk.
Şimdi herşey sorun şampuanimiz alerji yaptı mesela 2 kez denedik ikisindede vücudu kafası her yeri alev alev kızardı hemen bıraktık.arkadasim fransadan bebek şampuanı getirmis kendi bebegine temiz içerikliymis onu getirdi o iyi geldi suan onu kullaniyoruz bitince bioderma yada mustela alicaz galiba bizim ki hipp ti temiz içerik diye almıştım halbuki.

Kesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorum😂
Annem geçen gün diyorki banyoya git telefonunuda al wc ihtiyacini hallederken hem tlf bak hem dinlen diyor 🤩tek kacabildigim yer orası aynısını Görümcem yapardı tuhafıma giderdi ama iki çocukla gerçekten öyle oluyormuş.
Geçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedim

Sonuççç

Kapıyı kapatmamla küçük kızımın kapıya vurması bir oldu :KK70: :KK70:

Back
X