• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yaa ne zaman açılırmıs nerdeydin peki kııız uyuyomuydun yoksa 🤣
Ay ben bilmem personel şube 1 inde diyormuş kesin değil kaplumbağa hızı ile ilerleriz artık bak tayinler de açıklanmadı😟 uyku nedir bilmeyiz şeker biz 😁 sabah 8 de kahvaltı ile başladık güne . Temizlik yemek bebek bakmak makyaj vs yapmak diye ilerledi

Zorla kalktım evi supurdum oğlan bardak kırınca.. koltukları ekmek kırığı yaptı boşa gitti ama olsun
Çöpleri indirdim akşama taze fasulye ile pilav ayarladım.
Mutfak halısını makineye attım
Gece de iki makina nevresim çamaşır yikamistm onları eşim asti sağolsun
Oğlan yatiyorken hallettim ama bende de halsizlik çok var biraz yatablirim gerçi oğlan kalkar. Gece sabaha doğru bqgris cigris gece terörü gibiydi susmadı bir türlü sakinlesemedi

Zorla kalktım evi supurdum oğlan bardak kırınca.. koltukları ekmek kırığı yaptı boşa gitti ama olsun
Çöpleri indirdim akşama taze fasulye ile pilav ayarladım.
Mutfak halısını makineye attım
Gece de iki makina nevresim çamaşır yikamistm onları eşim asti sağolsun
Oğlan yatiyorken hallettim ama bende de halsizlik çok var biraz yatablirim gerçi oğlan kalkar. Gece sabaha doğru bqgris cigris gece terörü gibiydi susmadı bir türlü sakinlesemedi
Geçmiş olsun

Cok guzel yer di mi kuzguncuk :)) evler biblo gibi. Biz cok seviyoruz normalde ayda 1 2 gider gezeriz de coronadan beri ilk kez gittik.

Ben Suadiye'deyim.
aynen öyle
Suadiye de güzel çalıştığım yere yakındı fıstıkağacına
Ailem de üsküdarda çok özledim bu sene gelemeyeceğiz çok üzülüyorum

Sabah patates kızartması yaptım vişne kaynattım kahvaltıda iyi oldu çocuklar içti. Mutfak ne çok batıyor hergün 2 defa süpür sil sıkıldım. Eşim işten gelsinde kuzenime gitcez kumaşları vermeye hurç dikecek yemeğe gelin dedi 2 aydan fazla oldu onlarda evden çıkmadı. Sınava hazırlanıyor çok sıkıldım dedi çocuklarıda götürcez yasak başlamadan döneriz dedim

Ben beğeniyorum.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Oğlumda da kizimda da unibaby kullandim
Eşim de 5 paket almış stok için kullanıyorum fena değil ama en iyisi slepy geldi bana onun stoğu da var bitmek üzere Hakmardan geçen sene güzel bir indirimle almıştım

+1 de benden hem ağır spor hem açlık diyeti 😅 gerçi ben o günleri atlattım çok şükür. 2 aydir da esim evde olduğu için yemeğimi rahat rahat yedim. Ama Wc den bağıra bağıra şarkı söylemişliğim var daima yalnızdım 😄
Iki bebisi düşünemiyorum bile. Simdi bile 2 dk bakmasak hemen emekleyip bi zarar işliyor, kitap yirtip yiyor falan🤪
Benim eşimde idari izinli evde ama azcik mizırdansa annesi oğluşun acıkmış diye hemen bana veriyor 🤦‍♀️izinler kalkınca ve ise gidince halim ne olucak bilmiyorum.buyuk oğlumda sabahtan akşama kadar zumdan on-line derse giriyor birde ona koşturup anlamadığı konuları önce biz okuyup anlayıp ona anlatıyoruz ödev falan yaptırıyoruz tabi yetişmek çok zor oluyor. Bebişin uyku emme islerini v.s yoluna sokabilsek daha rahat olucak ama bizim bebiş her uyanık olduğunda illaki sürekli emmek istiyor kendi kendine 5 dk oyalanmiyor.

aynen öyle
Suadiye de güzel çalıştığım yere yakındı fıstıkağacına
Ailem de üsküdarda çok özledim bu sene gelemeyeceğiz çok üzülüyorum

Saglik olsun zeynocum. Bu sene hepimizin planlar alt üst oldu zaten. Seneye insallah her seyi doya doya yasariz.

Kizlar tayinle ilgili endiseli olanlarin bir an once hayirli haber almasini diliyorum. Inanin tayin olayini hic bilmedigim ve anlamadigim icin bir yorum yapamiyorum. Siz konusuyorsunuz ben bakiyorum sadece 🙊🙉🙈

Buradaki durumunuz belirli ise ev almak en mantıklı iş kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Boşa dünya kadar kira veriyoruz 🙄
Inşallah söyle bahçeli güzel bir ev alırsınız 🤗
Buyuk ihtimal bir sure daha buradayiz, green card surecindeyiz, bir sene icinde belli olmasini bekliyoruz. Benim de postdoc bitip is bulunca ev bakabiliriz. Bu virus planlarimizi degistirdi, postdoc bir sene daha uzatacagim galiba. Is nedeniyle Boston civarinda kalmaliyiz, evler de pahali ama bakalim. Kucuk bahceli bir ev benim de hayalim, insallah hepimizin hayalleri gercek olur.

Günaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu

Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum 🤗🤗
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa 😂😂
Saglikli nice guzel seneleri olsun, iyi ki dogmus.

Bebek sallarken nihayet gelebildim 🤦‍♀️
Herkese merhabalar.Harcamalar tavan 😑Bebiş için çok hastane ve eczane ilaç için çok fazla harcama yaptık.1 ayda 500 tl gaz damlası hazimsizlik ve alerji için damla aldık.Bugunde entinogermina aldık bebek ishal zaten isahaldi alerjiden sebep ama dünden beri baya bir arttı ve çok huzursuz doktoru aradık entinogermina verelim değişim olmazsa pazartesi getirin tahlil yapalım dedi inşallah geçer 🤲bir duzene sokamadık kuzumu.
Bebek bezi aldık slepy 2-5kg 40 adet 26 tl denemek istedim.prima kullanıyoruz molfix kullandik birde bunu deneyelim dedik.Cok sık alt degsitiriyoruz rahatsızlığından dolayı sık sık büyük tuvaletini yapıyor.A 101 den unibaby ıslak mendil aldık birde.hergun market manav harcaması oluyor ama annem ve eşim yaptığı için ben hiç bilmiyorum harcamalar ne kadar.
Bu arada bizim burada bir fabrikada covit cıktı ve 20 kişi hastanede yatıyor 800 kişi karnatinada an itibariyle eşime telefon geldi idari iznin 15 gün daha uzadı diye.Benide ika dan aradılar cevrenizde ve ya akrabalarinizda ailenizde o fabrikada çalışan varmı diye😑Sani rim bizim il ve ilçede bitmeyecek bu vakalar.

Back
X