- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.401
Yok şeker daha bizim izinler açılmadıtuçe benim aklıma hazırlık yapiyo olman geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şeker daha bizim izinler açılmadıtuçe benim aklıma hazırlık yapiyo olman geldi![]()
yaa ne zaman açılırmıs nerdeydin peki kııız uyuyomuydun yoksaYok şeker daha bizim izinler açılmadı![]()
Valla bi gelemedim sabahtan beri yedir emzir temizlikle uyut ancak olduHemen soruyorum ☺ Nasılsın tuce neden bu saate kadar yazmadın bir sorun yoktur inşallah
Abi bebek nasıl![]()
Ay ben bilmem personel şube 1 inde diyormuş kesin değil kaplumbağa hızı ile ilerleriz artık bak tayinler de açıklanmadıyaa ne zaman açılırmıs nerdeydin peki kııız uyuyomuydun yoksa![]()
amin çok sağol canımCanım mıtlu sağlıklı huzurlu yaşları olsun oğluşununnnnn❤❤❤❤
![]()
Geçmiş olsunZorla kalktım evi supurdum oğlan bardak kırınca.. koltukları ekmek kırığı yaptı boşa gitti ama olsun
Çöpleri indirdim akşama taze fasulye ile pilav ayarladım.
Mutfak halısını makineye attım
Gece de iki makina nevresim çamaşır yikamistm onları eşim asti sağolsun
Oğlan yatiyorken hallettim ama bende de halsizlik çok var biraz yatablirim gerçi oğlan kalkar. Gece sabaha doğru bqgris cigris gece terörü gibiydi susmadı bir türlü sakinlesemedi
aynen öyleCok guzel yer di mi kuzguncuk :)) evler biblo gibi. Biz cok seviyoruz normalde ayda 1 2 gider gezeriz de coronadan beri ilk kez gittik.
Ben Suadiye'deyim.
Eşim de 5 paket almış stok için kullanıyorum fena değil ama en iyisi slepy geldi bana onun stoğu da var bitmek üzere Hakmardan geçen sene güzel bir indirimle almıştımBen beğeniyorum.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Oğlumda da kizimda da unibaby kullandim
Benim eşimde idari izinli evde ama azcik mizırdansa annesi oğluşun acıkmış diye hemen bana veriyor+1 de benden hem ağır spor hem açlık diyetigerçi ben o günleri atlattım çok şükür. 2 aydir da esim evde olduğu için yemeğimi rahat rahat yedim. Ama Wc den bağıra bağıra şarkı söylemişliğim var daima yalnızdım
Iki bebisi düşünemiyorum bile. Simdi bile 2 dk bakmasak hemen emekleyip bi zarar işliyor, kitap yirtip yiyor falan![]()
aynen öyle
Suadiye de güzel çalıştığım yere yakındı fıstıkağacına
Ailem de üsküdarda çok özledim bu sene gelemeyeceğiz çok üzülüyorum
Buyuk ihtimal bir sure daha buradayiz, green card surecindeyiz, bir sene icinde belli olmasini bekliyoruz. Benim de postdoc bitip is bulunca ev bakabiliriz. Bu virus planlarimizi degistirdi, postdoc bir sene daha uzatacagim galiba. Is nedeniyle Boston civarinda kalmaliyiz, evler de pahali ama bakalim. Kucuk bahceli bir ev benim de hayalim, insallah hepimizin hayalleri gercek olur.Buradaki durumunuz belirli ise ev almak en mantıklı iş kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Boşa dünya kadar kira veriyoruz
Inşallah söyle bahçeli güzel bir ev alırsınız![]()
Saglikli nice guzel seneleri olsun, iyi ki dogmus.Günaydın kızlar
74 tl dogalgaz faturası geldi ısınma yok artık 20 nisanda kapandı
80 üzeri gelirdi 10 tl bir düşüş oldu
Bugün ogluşun doğumgünü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını evde yapacağım akşam kutlarız
Oğlum ağır abi iki gün önce oğlumun doğum gününü kutlayacağız dedik hayırrr diye bağırdı hiç sevmiyor böyle merasimleri sıpa![]()